kamran220 نوشته است:
استاد کرمی رو وری دیپ با همون تنظیماتی که گفتی تو عمق ۱۳۰موفق شدم ق بزنم.ممنونم ممنون فقط دنبال یه ردیاب خوب میگردم شما چی توصیه میکنین؟؟؟؟؟؟
جناب کامران عزیز بهتون تبریک میگم و امیدوارم همیشه زحماتتون با موفقیت همراه باشه
در مورد ردیاب خیلی از دوستان چه در خصوصی و چه در تماسهای خارج از محیط انجمن از من سوال کردن و خواهان انتقاد بنده از ردیاب شدن...ولی واقعیت اینه من اولین نفری بودم که بعد از تستهای فریزر و...با اسکوپ خروجیش و تست کردم و با ردیاب35 واقعا موفقیت داشتم البته هیچ وقت برام نقطه نزد ولی به کمک نقطه زن با خطای 1 یا 2 متر من تونستم کمتر از 30 روز پول ردیاب و درارم
تو این مدتی که ردیاب35 و داشتم تونستم باهاش چیزی در حدود 7 تا قبر و باهاش پیدا کنم...اتفاقا یکی از اهداف یه کاسه نقره بود
بچه های که مهمونشون بودیم خدا گواهه 30 میلیون بابتش پول دادن که از ما 35 و بخرن ولی وجدانم راضی نشد و باهاشون معامله نکردم....در کل برای استفاده در قبرستون گبری به نظر من بهترینه ...من برخلاف سایر دوستان اصلا دنبال طلا نمیگردم!با مد مس خود ردیاب و وزن250 کیلو شروع میکنم هر جایی هم قیچی کرد با نقطه زن چک میکنم....تابستون گذشته تو منطقه ما یه زلزله خفن اومد که چیزی در حدود1500 پس لرزه داشت.بعد از اون حادثه دیگه حفاری نرفتم
ولی از 35 راضی هستم و 100 میلیون نمیفروشم....حالا تصمیم با خودتونه