نویسنده |
پیغام |
amir6777
کاربر حرفه ای
|
راستی اقای کرمی خیلی وقته که دیگه 4500 رو مینلب تولید نمیکنه و این تو خود سایت مینلب هم ذکر شده و الان مالزی میزنه..4500 مالزی هم خوبه یا نه؟؟؟
|
یکشنبه 19 بهمن1393 - 1:29pm |
|
|
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
amir6777 نوشته است: راستی اقای کرمی خیلی وقته که دیگه 4500 رو مینلب تولید نمیکنه و این تو خود سایت مینلب هم ذکر شده و الان مالزی میزنه..4500 مالزی هم خوبه یا نه؟؟؟ والا دستگاه منم ساخت مالزی هستش...یه نمونه ساخت تایلند دارن که به درد نمیخوره ولی اینای که مارک مالزی داره عالی جواب میده...
|
یکشنبه 19 بهمن1393 - 1:44pm |
|
|
رضایی فر
کاربر فعال
|
كرمي نوشته است: سلام و درود چشم به ترتیب جواب میدم...البته تنظیمات مربوط به سویچهای پشت دستگاه رو اول تاپیک عرض کردم که باید بهش توجه و با توجه به نیازتون تنظیم کنید..هر چند مقادیری که نوشتم تو هر زمینی تغییر میکنه.. فردا نیاین بگین مثلا تو کاتالوگ اینچنین گفته و چرا شما بالا و پایین گذاشتین 12 gen sharp 205 v slow 9 deep 51 8 17 9 inv slow برای سکه یابی معمولا بالای7 برای کارهای دیگه زیر6 موفق باشید استاد با این تنظیماتی که دادید دیگه جای هیچ حرفی نمیمونه جز *سپاس از شما استاد گرانقدر و مهربان* امیدوارم روزی بتونم هرچند اندک اما از شرمندگی محبتهای شما دربیایم.
|
یکشنبه 19 بهمن1393 - 2:15pm |
|
|
رضایی فر
کاربر فعال
|
استاد کرمی یک سوال مهم داشتم! (پیشاپیش ببخشید برای سوالهای زیاد)مارو بخاطر آماتوری از روی استادی خود ببخشید! شما در قسمت های اول این تایپیک فرموید هروقت صدای زمینه ضعیف شد یا رو به قطع شدن رفت بدونیم که هدف عمیق(تا 2متر)پیدا کردیم.. حالا برای بهینه کردن این وضعیت (یعنی تشخیص بهتره نحوه ضعیف شدن یا قطعی صدا برای اهداف عمیق) بهتره گزینه Response در حالت Normal باشه یا Invert یا کم شدن یا قطع صدا برای اهداف عمیق برای هر دو مورد به یک نحو هستش؟ نظرتون چه استاد.. سپاس فراوان
|
یکشنبه 19 بهمن1393 - 2:44pm |
|
|
كرمي
استادیار
|
رضایی فر نوشته است: استاد کرمی یک سوال مهم داشتم! (پیشاپیش ببخشید برای سوالهای زیاد)مارو بخاطر آماتوری از روی استادی خود ببخشید! شما در قسمت های اول این تایپیک فرموید هروقت صدای زمینه ضعیف شد یا رو به قطع شدن رفت بدونیم که هدف عمیق(تا 2متر)پیدا کردیم.. حالا برای بهینه کردن این وضعیت (یعنی تشخیص بهتره نحوه ضعیف شدن یا قطعی صدا برای اهداف عمیق) بهتره گزینه Response در حالت Normal باشه یا Invert یا کم شدن یا قطع صدا برای اهداف عمیق برای هر دو مورد به یک نحو هستش؟ نظرتون چه استاد.. سپاس فراوان خواهش میکنم جناب رضایی عزیز برای بهینه کردن این حالت پیشنهاد من استفاده از گزینه وری دیپ هست.... در مورد گزینه response لابد من چیزی میدونم که عرض کردم روی invert بذارین.....بله در حالت normal نمیتوان برخی اهداف عمیق رو سنس کرد.... موفق باشید
|
یکشنبه 19 بهمن1393 - 7:55pm |
|
|
رضایی فر
کاربر فعال
|
سپاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااس استااااااااد
|
یکشنبه 19 بهمن1393 - 10:31pm |
|
|
kamran220
|
سلام آقای استاد کرمی خیلی زحمت میدیم ایشالا همیشه دلت شادو تنت سالم باشه.استاد نحوه بالانس کردن رو میشه دوباره برام بگین ؟اول روfixed بعد روشن شدن وعمودی گرفتن لوپ گزینه اتوتون تا بعد سه بوق بعد گزینه رو روtracking درسته یا نه؟منطقه ماهزاران قبر اشکانی دست نخورده داره همش کلک سنگ چین گرد زیاد انباشته.چه روشی واسه گشتن اینا خوبه؟؟
|
دوشنبه 19 بهمن1393 - 12:37am |
|
|
كرمي
استادیار
|
kamran220 نوشته است: سلام آقای استاد کرمی خیلی زحمت میدیم ایشالا همیشه دلت شادو تنت سالم باشه.استاد نحوه بالانس کردن رو میشه دوباره برام بگین ؟اول روfixed بعد روشن شدن وعمودی گرفتن لوپ گزینه اتوتون تا بعد سه بوق بعد گزینه رو روtracking درسته یا نه؟منطقه ماهزاران قبر اشکانی دست نخورده داره همش کلک سنگ چین گرد زیاد انباشته.چه روشی واسه گشتن اینا خوبه؟؟ جناب کامران خسته نباشی... برای بالانس ابتدا روی tracking و بعدا روی fixed بگذارید یا میتوان رویtracking شروع به کار کنید البته چنین حالتی برای زمینهای با وسعت بالا در نظر گرفته شده....برای کار در زمینهای سنگی سویچ مربوط به نوع لوپ رو در وسط یعنی مونو بگذارید....حالت دبل دی در چنین مواقعی عملکرد مناسبی نداره...
|
دوشنبه 20 بهمن1393 - 4:38pm |
|
|
رضایی فر
کاربر فعال
|
استاد کرمی سلام حقیقتش خواستم دیگه انجمن نیام که هی سوال نپرسم اذیتت کنم استاد اما هوا خرابه نمیشه رفت کاوووووش اومدم انجمن سوال دیگه گفتم نپرسم! گفتم ی احوالی ازت بگیرم
|
سه شنبه 21 بهمن1393 - 3:52pm |
|
|
كرمي
استادیار
|
رضایی فر نوشته است: استاد کرمی سلام حقیقتش خواستم دیگه انجمن نیام که هی سوال نپرسم اذیتت کنم استاد اما هوا خرابه نمیشه رفت کاوووووش اومدم انجمن سوال دیگه گفتم نپرسم! گفتم ی احوالی ازت بگیرم سلام مرسی جناب رضایی عزیز شما لطف دارین حضور امثال منم تو انجمن به خاطر کمک در حد توان و تبادل اطلاعات با دوستان هستش...امیدوارم حضورمون مفید واقع بشه ...در مورد شرایط جوی هم به فال نیک بگیرین.
|
جمعه 23 بهمن1393 - 1:42am |
|
|
|