سلام اقای اریا
خدمتتون عرض کنم اگر اهدافو کسی دیگر زیر زمین قرار میداد وشما جای اون را نمیدونستید بعد ردیابی میکردید خیلی منتطقی بود تا اینکه شما جای اون رامیدونستید
وبه راحتی توانستید ردیابی کنید بنده مدت یک سالو نیم تمام وقت روی ردیابی ونقطه زدن بصورت فوق حرفه ای شب وروز کار کردم بخاطر این فرمایشات شما خیلی خوب
است برای کسانی که حتی بلد نیستند انتن را چگونه دستشون بگیرند وحتی تجربه کار با ان وحفاری رو ندارند خیلی خوب هست تا اینکه سایر بزرگوارها عمرشونو در این کار گذاشتند و
از لحاظ عقلانی قبول نمیکنند در ضمن برای مثال : شما در یک منتطقه حال حدود نیم متروکنکاش کنید بعد مجدد ان را پر کنید بنده شخصا بدون اینکه بدانم کدام نقطه را
پر کردید و بدون نیاز با دستگاه فقط با یک تک انتن بلافاصله اون نقطه مورد نظرو ردیابی کرده وبه شما میگویم چه مقدار خاک ودست خورده میباشد حال سوالی از شما
بزرگوار دارم اگر بنده مقداری نمونه در روی زمین بگذارم وشما جای ان رو ندونید میتوانید به راحتی ردیابی کنید ونمونه را به راحتی پیدا کنید ؟ ممنون میشم جواب سوال
بنده رو بدید وبتونیم در نهایت یک فیل اموزشی تهیه کنیم تا دوستان این امر مهم از شروع ببینند وبه تجربیاتشون اضافه شود نه شما هر کسی دیگر مایل بود افتخار بدن
تا دوستان بتوانند با واقعیتها روبرو بشند تا بعد بریم سراغ اهدافی که در زیر زمین نهفته هستند تا برسی کنیم براتون ارزوی موفقیت میکنم یا حق