نویسنده |
پیغام |
ziro2201
|
باسلام خدمت همگی لطف کنید راهنمایی کنید به چه صورت باید عکس بفرستم؟
|
یکشنبه 26 بهمن1393 - 11:17pm |
|
|
economical
کاربر فعال
|
موفقیت تنها یک چیز است این که : زندگی را به دلخواه خود بگذرانید
|
دوشنبه 26 بهمن1393 - 12:01am |
|
|
economical
کاربر فعال
|
موفقیت تنها یک چیز است این که : زندگی را به دلخواه خود بگذرانید
|
دوشنبه 26 بهمن1393 - 12:05am |
|
|
rohollahmohamady
کاربر حرفه ای
|
ziro2201 نوشته است: باسلام خدمت همگی لطف کنید راهنمایی کنید به چه صورت باید عکس بفرستم؟ سلام اقای زیرو: وارد هر مبحثی که میشیند یک قسمتی هست در پایین ارسال پاسخ و ارسال پاسخ سریع شما رو گزینه ارسال پاسخ که کلیک کنید یک صفحه باز میشه اونجا میتونید به دو روش در صفحه خالی عکسهاتونو بزارید: 1:از یک سایت اپلود کنید عکستونو و بعدا لینک مستقیمشو اینجا کپی کنیدبهترینش:http://www.picofile.com این سایت هست. 2:وقتی وارد قسمت ارسال پاسخ میشیندپایین صفحه درمقابل دیدگاه فایل گزینه choose fileرو بزنید از کامپیوتر سمیر عکستونو مشخص کنید و روش کلیک کنید بعدا گزینه اضافه کردن فایل رو بزنید و منتظر باشید تا عکس اپلود بشه وقتی اپلود شد زیر همین کارد بزرگ خالی یک صفحه کوچیک میاد که در یکیش اسم عکس اپلود شدست در کنارشم گزینه درج درمتن(یعنی عکسرو در متن قرار بدی)اون گزینه رو بزنی یک نوشته انگلیسی در صفحه بزرگ میاد اونجوری میتونید تا دهتا عکس بزارید فک کنم همین
باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست!؟
|
دوشنبه 27 بهمن1393 - 9:12am |
|
|
mahak
|
اقای باستانشناس نیستند جواب ما و دوستان رو بدن
|
دوشنبه 27 بهمن1393 - 9:57am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
samad نوشته است: سلام خدمت استاد عزیز ممنونم بابت پاسخ اون قمقمه سفالی نقوش و رنگ روش کنده نشده. یک لایه گل خیلی سفت به ضخامت۱میلیمتربعضی جاها روی نقش و رنگ قمقه هست که من برا اینکه صدمه نبینه بهش دست نزدم. رنگ و نقش سالم و کامل هست. چجوری این لایه رو از روی نقوش و رنگ بردارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نظرتون در مورد سنگ قهوه ای که شیشه رو برش میده چیه؟؟؟؟؟ ممنون بابت پاسخ درود بر شما بهتر است كه خودتون اقدام به پاك كردن نكنيد و اگر خيلي اصرار به اين كار داريد بايد از فرچه آرايشي استفاده و به آرامي اين كار را انجام دهيد تصاوير سنگ رو برام بفرستيد تا بررسي كنم البته مي تونيد به آزمايشگاه سنگ هم بديد تا آناليز كنند و اگر با ارزش بود براش شناسنامه صادر ميشه
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
دوشنبه 27 بهمن1393 - 7:50pm |
|
|
SHELBY
کاربر فعال
|
استاد باستانشناس در حین حفاری به کانال هایی از جنس گل رس برخوریم که مثل بتن سخت هستش و به نظر هواکش
هستن نظر شما چیه؟ میتونن هواکش باشن؟
|
دوشنبه 27 بهمن1393 - 8:14pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
amir92 نوشته است: چیزی تو این سنگ پیدا میشه. ته اون شیار داخل سنگ یه سوراخ یا همون جوغنه بزرگه. جلوتر از اون سنگ کوچیک داخل شیار درود بر امير عزيز هميشه به اين نكته دقت كنيد اگر سوراخ هاي ريزي (2-3 سانتي)رو يك سنگ بود بيشتر مكان پنهان كردن سكه كم يا سنگ قيمتي بوده كه باز شده هميشه سنگ هاي بزرگ و يك تكه را خوب بررسي كنيد ممكن است سوراخي با ملات همرنگ سنگ پر شده باشد و تاكنون گشوده نشده
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
دوشنبه 27 بهمن1393 - 9:34pm |
|
|
sulduz
کاربر حرفه ای
|
باستانشناس عزیز سلام خسته نباشی برادر از زحماتت تشکر فراوان دارم لطفن پیام خصوصی را چک کنید ممنون
اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید
|
دوشنبه 27 بهمن1393 - 9:52pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
اهورا نوشته است: سلام به همه دوستان و استاد عزیز جناب باستان شناس میخواستم در مورد این تصویر کمکم کنید. درود بر شما نوعي علامت گذاري براي مناطقي كه پوشش گياهي بالايي دارند به سمت راست سنگ حركت كنيد اگر جابه جايي صورت نگرفته باشد دو سنگ ايستاده رو به رو هم قرار دارند ما بين دو سنگ حفاري شود
|
دوشنبه 27 بهمن1393 - 9:54pm |
|
|
|