در ادامه حرفام میخوام یه بحث دیگه رو هم ایراد کنم... با توجه به حرفای دوستان تو این انجمن و سایر انجمنها گویا کسی از okm راضی نیستن از هیچ مدلش.. اما نکته قابل توجه درباره مقایسه این دو شرکت و یا شرکت او کا ام با سایر شرکتها در چند مورده ::
1. شرکت او کا ام اونجور که از مطالب سایتش و مدلهاش پیداس برا موارد باستان شناسی زمین شناسی دفینه های قدیمی و موارد خاصه.. اما شرکتهایی مثل مینلب بیشتر تستها و مطالب درباره طلاهای در عمق کم هستن و بیشتر فلزیاب هستن
2. سایت او کا ام سایت کاملی هستش و فیلتر بودن سایت میتونه دلیل خاصی داشته باشه از اونجا که شرکتی مثل مین لب که اونم تو کار فلزیابیه سایتش بازه و خیلی سایتهای دیگه هم که فیلتر نیستن. اگه قرار به فیلتر کردن سایت شرکتهای سازنده فلزیابه چرا بقیه باز هستن و فقط او کا ام فیلتر هستش؟؟
3. اگه تو سایت شرکتها و به بخش موارد یافته شده برید میبینید که شرکت مینلب و بقیه بیشتر یافته در اروپا و امریکاس و اونم طلاهای خام یا سکه و چیزای مربوط به نهایت 1000 سال پیش اما در سایت او کا ام که برید تو قسمت یافته ها میبینید که بیشترش مال مناطق خودمونه کردستان کرمانشاه شمال زنجان ایلام کرمان و کشورهای نزدیک مثل ترکیه عراق سوریه و افغانستان و ... اونم نه طلای خام و با قدمت کم بلکه دفینه هایی که هم از رو متن و هم عکس میشه فهمید که قدمتها به هزاره دوم و سوم قبل میلاد میرسند. که اینم خودش میتونه دلیلی برای ویژه بودن او کا ام باشه.
4. مین لب از اسمش پیداس ازمایشگاه معدن (یعنی بدون تفکیک) و لوگوی خاصی هم نداره اما اگه به لوگوی او کا ام دقت کرده باشید میبینید که یکی از اهرام بزرگ مصر هستش (البته نمیدونم او کا ام مخفف چی هستش) اما لوگو بیانگر اینه که خاص طلا و باستانشناسیه اونم چیزای با قدمت
5. فک کنم علت ناراضی بودن از او کا ام سخت بودن و خیلی پیچیده بودن اپراتوری این دستگاه باشه چون مدلهای سایر شرکتها زیاد کار خاصی نداره چندتا منو اما این دستگاهای او کا ام پیچیده ترن.. مخصوصا انالیز اسکنها یه کارنشاس خوب میخواد.
در اخر هم اضافه کنم که تو سایتهای شرکتهای فلزیابی و طلایابی فقط دو سایت شرکت مین لب و او کا ام به درد میخوردن و کامل بودن با معرفی نمایندگی و گذاشتن ویدیو و ایجاد دسته بندی برا محصولاتشون و کامل بودنشون..
بازم میگم که من هرگز حتی دستگاه رو از نزدیک ندید هیچ مدلی رو اما اینارو با توجه به بررسی حرفهای دوستان این انجمن تو تمام تایپیکها و مشاهده سایتهای رسمی این شرکتها و دیدین ویدیوهای یوتیوب و .. این حرفارو میزنم میدونم مهندسی و کارشناسی شده نیست. اما نتیجه مشاهدات اینترنتیمه .. بازم نظر دارید بگید مشتاق دیدن نظراتتونم ( من به هیچ وجه طرفدار هیچ شرکتی نیستم بخدا )