نویسنده |
پیغام |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
شنبه 15 تیر1392 - 8:24pm |
|
|
mrmr16
کاربر حرفه ای
|
این خازن ها پایه کوتاهی دارن . از پایه خازن هایی که گرفتی و بلند هستن قطع کن و به پایه اونا لحیم کن تا دراز بشن بعد پایه ها رو خم کن . تا سر جا شون جا بگیرن .البته 3سانت نیستن 1 سانته یه بار دیگه اندازه بگیر . مرد مومن سه سانت طول خازن می دونی یعنی چی . چون خازن های من هم مشکی هستن . اگه واقعا 3 سانته حتما عوضش کن چون جا نمیشه .
|
شنبه 15 تیر1392 - 8:35pm |
|
|
arses
|
سلام میخواستم از اساتید بپرسم اگه سیم پیچ رو مسطح بسازم احتمال افزایش برد هست؟؟ ماکزیمم تقریبا چقدر؟ میدونم نسبت به سیم پیچ معمولی ساختنش سخت تره ولی اگه بردش به صورت محسوسی زیاد بشه به زحمتش می ارزه.
|
یکشنبه 16 تیر1392 - 5:54am |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
سلام فرشاد جان داداش این عکس که از مدارت فرستادی برام رو چک کردم بیشترین مشگل کارت قطعه C1میتونه باشه اما چرا اینقدر بزرگه که از PCBزده بیرون این چه نوعشه دیگه
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
یکشنبه 16 تیر1392 - 6:10am |
|
|
mehrdad
|
farshad نوشته است: ARASH05550 نوشته است: فرشادجان سلام لطفا یه عکس از پشت و روی مدارت بزار دوستان ببینن لطفا با کیفیت باشه اگه امکانش هست به صورت زیپ آپلود کن،و اگه زحمتی نیست فیلم هم بزار به مولا تا حالا فیلم کارکرد این توباکس مدی این ایران رو ندیدم آرش عزیز بفرمایید این عکس از روی مدار. دستگاهم فعلا درست کار نمی کنه، کم میزنه اگه فیلم تست خواستی بگو برات خصوصیpmبدم.اما حجم فیلمی که آپلود کردم 24 مگ هستش. سلام آقا فرشاد خسته نباشی دیودهایی که استفاده کردی(D1,D2)، مطمئنی که ژرمانیوم هستند؟مطمئنا 1n60 که نیستند!
|
یکشنبه 16 تیر1392 - 7:36am |
|
|
farshad
کاربر فعال
|
mehrdad نوشته است: farshad نوشته است: ARASH05550 نوشته است: فرشادجان سلام لطفا یه عکس از پشت و روی مدارت بزار دوستان ببینن لطفا با کیفیت باشه اگه امکانش هست به صورت زیپ آپلود کن،و اگه زحمتی نیست فیلم هم بزار به مولا تا حالا فیلم کارکرد این توباکس مدی این ایران رو ندیدم آرش عزیز بفرمایید این عکس از روی مدار. دستگاهم فعلا درست کار نمی کنه، کم میزنه اگه فیلم تست خواستی بگو برات خصوصیpmبدم.اما حجم فیلمی که آپلود کردم 24 مگ هستش. سلام آقا فرشاد خسته نباشی دیودهایی که استفاده کردی(D1,D2)، مطمئنی که ژرمانیوم هستند؟مطمئنا 1n60 که نیستند! مهرداد جان مرسی شما هم خسته نباشید به نکته خیلی خیلی خوبی اشاره کردین رو دیود ها خیلی کم رنگ نوشته شده 1n60ولی چشمم آب نمی خوره که اون باشه.متاسفانه فقط این دوتادیود رو هم ندارم که عوضش کنم ببینم مشکل همینه یانه.برا خریدش باید برم تهران که دوباره یه صد تومن برام اب میخوره. بازم مرسی
|
یکشنبه 16 تیر1392 - 12:26pm |
|
|
farshad
کاربر فعال
|
ARASH05550 نوشته است: سلام فرشاد جان داداش این عکس که از مدارت فرستادی برام رو چک کردم بیشترین مشگل کارت قطعه C1میتونه باشه اما چرا اینقدر بزرگه که از PCBزده بیرون این چه نوعشه دیگه سلام آرش عزیز c1رو بنده 275 ولت گذاشتم.چون تقریبا جریانی که لازمه نزدیک به 250 ولت هستش که قاعدا کمی بیشتر باشه مشکلی نداره نباید کمترباشه.در ضمن c1به فرکانس و کارکرد لوپ فرستنده بستگی داره که فرکانس فرستنده چندین بار تست شده و درسته.
|
یکشنبه 16 تیر1392 - 12:27pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
آقا فرشاد ميشه بگي ولتاژ كاري دستگاه چند ولته و فركانسي كه داري چنده ؟
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 16 تیر1392 - 9:36pm |
|
|
farshad
کاربر فعال
|
دوست عزیز فرکانس فرستنده12 کیلو هرتزه ولتاژ شیلد یا بدنه4 ولته.ولتاژ وی تی 24ولته.البته بود.یه بلاهای دیگه سر مدار بیچارم آوردم.
|
دوشنبه 16 تیر1392 - 1:45am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
mrmr16 نوشته است: این خازن ها پایه کوتاهی دارن . از پایه خازن هایی که گرفتی و بلند هستن قطع کن و به پایه اونا لحیم کن تا دراز بشن بعد پایه ها رو خم کن . تا سر جا شون جا بگیرن .البته 3سانت نیستن 1 سانته یه بار دیگه اندازه بگیر . مرد مومن سه سانت طول خازن می دونی یعنی چی . چون خازن های من هم مشکی هستن . اگه واقعا 3 سانته حتما عوضش کن چون جا نمیشه . سلام مهندس جان من دوباره طول خازنها رو اندازه گرفتم ديگه داشتم به خودم شك ميكردم اندازشون بين 2سانتو 6ميلي تا 2سانتو 8 ميل متغيره اگه خواستين عكسم براتون ميزارم خيلي ممنون البته من خازن هارو بنا بر پيشنهاد شما سفارش دادم تا برام بيارن بازم ممنونم
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
دوشنبه 17 تیر1392 - 11:46am |
|
|
|