نویسنده |
پیغام |
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
محسن1 نوشته است: با سلام. حقیقتش آریانا جان من پارسال که قصد خرید این سیستم رو از اقای صحرایی داشتم ایشون با صداقت گفتن که این دستگاه نقایص زیادی داره از جمله ثبات پایین و عدم تفکیک. و خودشون گفتن که این سیستم رو خریداری نکنم تا سیستم جدیدتر و قویتری که دوستانشون در حال ساختشن تکمیل بشه و اماده فروش. در کل خودشون تاییدش نکردن خیلی ممنون محسن جان واقعا متاسفم که هنوز همه در حد ادعا باقی موندن چند ماه کل نت رو زیررو کردم ولی دریغ از یه نقطه زن که یه 2 متر خوب جواب بده
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
یکشنبه 17 آذر1392 - 3:17pm |
|
|
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
سلام اریانا جان عزیز برادر حتی دومتر هم بزنه باز برات کفایتی نخواهد داشت..چون اگر بار طلایی تو دومتر و 20 باشه صد در صد نمیتونی بزنیش....با این فلزیابها فقط میشه زیر سنگهای مناطق باستانی رو کاوش کرد
بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند
اشوزرتشت
|
یکشنبه 17 آذر1392 - 4:33pm |
|
|
haloo
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:50pm پست: 994 محل اقامت: سرزمین مادری
|
دوستان واقعا کسی هنوز نتونسته یه نقطه زن بیدا کنه که جواب بده...واقعا تو همه ی ایران یه نقطه زن خوب گیر نمیاد ما که بوا ندارین گرون بخریم .
بکوش تا عظمت در نگاهت باشد، نه در آنچه مینگری
|
یکشنبه 17 آذر1392 - 5:21pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
البته اقای صحرایی یه پالسی هم بغیر این لوکالیزر ش داره بنام اسپوتر میگه از لوکالیزر بهتره دیجیتالیه میگه ثباتش خوبه قیمتش هم 5 تومنه.من که سوال کردم در مورد کوئیلش یا همون دیسکش میگفت 20.20 رو تو 140 میزنه البته مسو.ولی هنو تستش نکردم به شرط تستم میده ولی باید دید تو تست در خاک رو
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
یکشنبه 24 آذر1392 - 7:48pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
من در مورد ثباتش در مورد این که به ذرات حساسیت نداشته باشه و فقط فلزو بزنه سفالو استخوانو این چیزارو نزنه همه رو تایید کرد که فقط فلزو میزنه بعقیشو نمیدونم دیگه
|
یکشنبه 24 آذر1392 - 7:55pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
ramin نوشته است: من در مورد ثباتش در مورد این که به ذرات حساسیت نداشته باشه و فقط فلزو بزنه سفالو استخوانو این چیزارو نزنه همه رو تایید کرد که فقط فلزو میزنه بعقیشو نمیدونم دیگه عجب روزگاری داریم ما ادم از دست این حرفهای ضدونقیض دیوانه میشه حالا خود شخص صحرایی به من گفت من لوکالیزرو میگم بخر با اینکه اسپوتر سود بیشتری واسم داره ولی لوکالیزر بهتره بخدا دیگه حرفم نمیاد یعنی چی بگم دیگه خسته شدیم ار دست اینا
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
یکشنبه 24 آذر1392 - 8:12pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
تا چن ماه پیش من یادم بود همین اسپوترو 8 تومان داشت میداد.که الان سوال کردم ایمیلی که بهم داد گفت اسپوتر بهتر از لوکا هستش که همین اسپوترو 8 تومنی رو داره 5 تومن میده.حالا چی شده که یهو 8 تومن شده 5 تومن خدا میدونه
|
سه شنبه 26 آذر1392 - 11:18am |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
قیمت لوکا هم 3 تومنه دیگه.خلاصه یه روده راست تو شکم این فلز یاب سازها نیست دور از جناب بعضیها که واقعا اون چیزی رو که هستو میگن.
|
سه شنبه 26 آذر1392 - 11:21am |
|
|
bagher22
|
amir6m نوشته است: ariana2014 نوشته است: دوستان هدف از ایجاد این تاپیک این است که با گزینش فلزیاهای موجود در بازار و انجمن ها به یک اتفاق نظر برسیم و دوستان بتونن یه فلزیاب مناسب با قیمت مناسب داشته باشن پس دوستان نظر بدهید انشالله دیگر فلزیابهای که حرفی واسه گفتن دارن از قبیل دست سازها رو با هم آنالیز میکنیم تا به یه نتیجه واحد برسیم دوستان در مورد این نظر بدید فلزیاب بدی epg8000 هست که باید در موردش نظر بدیدم پس دوستان اگر تجربه ای دارن دریغ ننماین
سپاس فقط یک جمله میتونم بگم که epg 8000یه آشغال یابه ، حیف پولی که بابتش دادم صدرصد لایک...
|
یکشنبه 3 اسفند1393 - 10:41am |
|
|
|