انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 11:52am

پاسخ به موضوع  [ 150 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 ... 15  بعدی
 آموزشگاه علائم شناسی انجمن فلزجو 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mani1063 نوشته است:
سلام دوستان
اقای okasava68 شما هم همیشه ساز منفی میزنید بیاید یک تاپیک جداگانه بزنید تا ما بیایم استفاده بکنیم اگه حوصله ندارید اصلا به انجمن نیایید
خیلی ممنونیم

سلام دوست من اقای مانی
هیچکس نمیتونه توسایت بیاد بگه که تو بیا و تو نیا ما اگر از کار خود مطمعن باشیم باید با بیشتر بر روی مدرک زوم کنبم و طرف رو قانع کنیم با عرض پوزش از اقای پارسی منهم با اقای اکاساوا تا حدودی موافقم ./ببینید اینجا کسی که با کسی دشمنی خصومت نداره همه گرد هم جمع شدیم تا اگر شد چیزی یاد بگیریم و به یه نوایی برسیم...
ببینید اقایون پارسی و اکاساوا و احسان و هخمه دوستان عزیز دیگر ما کلا باید جنبه داشته باشیم ما دیگه بچه نیستیم که
خدایی من اگر مطلب بزارم 100 نفر هم بیان بگن و بزنن تو سر مطلبم و بگن اشتباهه یا درسته من قبول میکنم و سعی میکنم خلاف حرفشون رو ثابت کنم اگر هم نتونم میام و میگم مطلب من از بن و ریشه اشتباه بوده چیزی نه بمن اضاف میشه و نه از من کم میشه چون ما همدیگرو هم که نمیبینیم شرمنده و خجل شویم و از این موارد...دوستان چیزی که هست رو این انجمنه و این انجمن انجمنه ازاده....پس دوست من اقای پارسی اگر اقای اکازاوا حرفی و نظری داد شما نباید اگر که به کار خود واقعا معتقدید عقب کشیده و برای ایشون ارزوی موفقیت کنید و راه خود رو جدا کنید! باید که با دلیل ایشون رو قانع کنید
در انجمن ازاد جای هر انتقاد و نظری بر هر شخصی ممکنه و واجبه چون اگر خلاف ان باشه اولین شخصی که معترض میشه خود من هستم //وظیفه ما دادن اطلاعات بر روی واقعیته ...
اینجا جای سوال و جوابه نه اینکه من یک سوالی بپرسم و یکی هم بیاد جوابی بده که من رو ناراحن بکنه دیگه جو.اب ندم و مسایل بعدی شروع بشه ...ما موظفیم به بیان حقایق یعنی همه موظفیم
با کمال احترام برای همه عزیزان فلزجو ;) :ymblushing:

بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند

اشوزرتشت

جمعه 14 تیر1392 - 11:45pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان مقوله علائم شناسی بحث سنگینی است که خیلی از مطالبش حتی به مخیله خیلیها هم نخورده که یک گوشه اش رو اقای پارسی نشون دادن و بله درسته برای خیلیها نامانوسه ولی یک حقیقته که خیلیها ازش چیزی ندیدن و تازه چشم و گوششون میخواد باز بشه
لطفا هم دیگر از کوتاه امدن و حسن نیت و معرفت و افتادگی مدیران سایت و اقا دستان و اقا پارسی سو استفاده نکنید و بحث رو همینجا خاتمه بدید
باتشکر از همه دوستان

شنبه 14 تیر1392 - 12:32am

اخه دوستان مشکل از اینجاست که بعد از هر انتقادی که من انجام میدم میان و کلی پیام در این زمینه میخوان و دوست دارن مثلا من نیام و بهشون جواب ندم و فکر میکنند اینجوری بحث تموم میشه.
مبحث بنده کاملا علمی و منطقی بود و دقیقا براساس اصول این کار اعلام کردم اون دو تا تصویری که اقای پارسی اعلام کردند طبیعیه اما باور کنید خودتون دوست دارید بحث رو ادامه بدید.
من از دوستانی که جانب دارانه نظر ندادن تشکر میکنم و همیشه یادتون باشه که این افراد در این کار موفقند چرا که از خیالات بدور هستند.
اقای پارسی بنده هم اصلا قصدم این نبود که بخوام علم شما رو بد جلوه بدم یا بخوام بگم از شما بهترم و از این حرفها.بحثم فقط این بود که این تصاویری که شما گذاشتید خلاف اثار دفینه هستند و حتی امکان داره کار دست هم باشند اما ربطی به دفینه ندارند.
در جواب اقای دستان و خبره هم عرض کنم بله اونقدر علائم وجود داره که بصورت مخفی و ...هست اما دوستان من شما که این همه تجربه دارید و بنده اینو میدونم چرا نمیاین و نظرتون رو راجع به این دو عکس نمیدید بدون جانب داری و از روی واقعیت؟
هر کسی که این کاره باشه میدونه اولا این علامت ها حتی اگر بعنوان علامت مخفی باشند حتما باید یک علامت اصلی و واضح در اون اطراف وجود داشته باشه که مطمئنا نبوده اگر نه این دوستمون میذاشت.
دوما این سنگی که شماعکسش رو گذاشتید بهیچ عنوان نمیتونه یک سنگ نشانه باشه و افرادی که در نشانه گذاری اثار کار میکردند هیچ گاه چنین سنگی رو انتخاب نمیکردند واسه حکاکی اخه فرسایش این سنگ رو بعد از 100 سال داغون میکنه و کافیه شما 10 سال دیگه از این سنگ عکس بگیرید تا متوجه بشید من چی میگم.
از طرفی یکی از مهمترین راههی تشخیص اثار از غیر اثار سطح درونی اثاره که معمولا اثار در این سطح باید بسیار شکیل و بسیار صاف و صیقلی باشه که ما در این عکس بهیچ عنوان نمیبینیم و کاملا معلومه سنگ بر اثر فرسایش به این روز افتاده.کافیه بازوم درون سنگ رو نگاه کنید و از برجستگی های اون مطلع بشید.
من این مبحث رو ادامه نمیدم دیگه و امیدوارم دوست عزیزمون اقای پارسی این مبحث رو ادامه بدن و دوستان هم انشالله یاد بگیرند.
و من الله توفیق

شنبه 15 تیر1392 - 8:15am
کاربر فعال
کاربر فعال

پیوست:
IMAG0269.jpg

طول شيار انحنا 12سانت
طول شيار بزرك 20سانت
لطفا راهنمايي كنيد ؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 15 تیر1392 - 9:46am
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
okasava68 نوشته است:
اخه دوستان مشکل از اینجاست که بعد از هر انتقادی که من انجام میدم میان و کلی پیام در این زمینه میخوان و دوست دارن مثلا من نیام و بهشون جواب ندم و فکر میکنند اینجوری بحث تموم میشه.
مبحث بنده کاملا علمی و منطقی بود و دقیقا براساس اصول این کار اعلام کردم اون دو تا تصویری که اقای پارسی اعلام کردند طبیعیه اما باور کنید خودتون دوست دارید بحث رو ادامه بدید.
من از دوستانی که جانب دارانه نظر ندادن تشکر میکنم و همیشه یادتون باشه که این افراد در این کار موفقند چرا که از خیالات بدور هستند.
اقای پارسی بنده هم اصلا قصدم این نبود که بخوام علم شما رو بد جلوه بدم یا بخوام بگم از شما بهترم و از این حرفها.بحثم فقط این بود که این تصاویری که شما گذاشتید خلاف اثار دفینه هستند و حتی امکان داره کار دست هم باشند اما ربطی به دفینه ندارند.
در جواب اقای دستان و خبره هم عرض کنم بله اونقدر علائم وجود داره که بصورت مخفی و ...هست اما دوستان من شما که این همه تجربه دارید و بنده اینو میدونم چرا نمیاین و نظرتون رو راجع به این دو عکس نمیدید بدون جانب داری و از روی واقعیت؟
هر کسی که این کاره باشه میدونه اولا این علامت ها حتی اگر بعنوان علامت مخفی باشند حتما باید یک علامت اصلی و واضح در اون اطراف وجود داشته باشه که مطمئنا نبوده اگر نه این دوستمون میذاشت.
دوما این سنگی که شماعکسش رو گذاشتید بهیچ عنوان نمیتونه یک سنگ نشانه باشه و افرادی که در نشانه گذاری اثار کار میکردند هیچ گاه چنین سنگی رو انتخاب نمیکردند واسه حکاکی اخه فرسایش این سنگ رو بعد از 100 سال داغون میکنه و کافیه شما 10 سال دیگه از این سنگ عکس بگیرید تا متوجه بشید من چی میگم.
از طرفی یکی از مهمترین راههی تشخیص اثار از غیر اثار سطح درونی اثاره که معمولا اثار در این سطح باید بسیار شکیل و بسیار صاف و صیقلی باشه که ما در این عکس بهیچ عنوان نمیبینیم و کاملا معلومه سنگ بر اثر فرسایش به این روز افتاده.کافیه بازوم درون سنگ رو نگاه کنید و از برجستگی های اون مطلع بشید.
من این مبحث رو ادامه نمیدم دیگه و امیدوارم دوست عزیزمون اقای پارسی این مبحث رو ادامه بدن و دوستان هم انشالله یاد بگیرند.
و من الله توفیق

خیــــــــلی ممنونم آقای okasava68، خدا شاهد هست بنده همه حرفام بی طرف بود، از شما هم تقاضا میکنم که تو این زمینه نظراتتون رو بیان کنید و خوشحال میشم که من و بچه های دیگه بتونیم استفاده بکنیم

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

شنبه 15 تیر1392 - 5:26pm
مدیر سایت
مدیر سایت

دوستان عزیزم این عکس رو گذاشتم تا دوستان با جوغن واقعی آشنا بشن و دوست دارم برادران عزیزم مخصوصاً برادر ( اوکاساوا ) نظر کارشناسیشون رو بفرمایند ؟ متشکرم از همه دوستان @};-

دوستان آیا شکل داخل دایره نارنجی بزرگ مفهومی میتونه داشته باشه ؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 17 تیر1392 - 1:22pm

اقا مهدی مهمه که ببینید این سنگ زیر خاک بوده یا رو؟
بعد اینکه قابل حرکت هست یا خیر؟

دوشنبه 17 تیر1392 - 1:33pm
مدیر سایت
مدیر سایت

okasava68 نوشته است:
اقا مهدی مهمه که ببینید این سنگ زیر خاک بوده یا رو؟
بعد اینکه قابل حرکت هست یا خیر؟

برادر عزيزم آقاي اوكاساوا ، همونطور كه در تصوير مشخصه سنگ كاملاً داخل خاك بوده و قابل حركت نيست ،فقط مقداري از سطح بالايي اون بيرون بوده و جوغنها در زير خاك بوده و داخل جوغنها هم پر از خاك بوده كه كاملاً تميز شده تا در عكس خوب جلوه كنه ، منتظرم بفرمائيد ؟

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 17 تیر1392 - 6:17pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

سلام به همه دوستان و اساتید محترم
می خواستم در مورد نشان ستاره 5سر در کنار هلال ماه بپرسم که نماد چی هستش

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

چهارشنبه 19 تیر1392 - 3:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamze2000 نوشته است:
سلام به همه دوستان و اساتید محترم
می خواستم در مورد نشان ستاره 5سر در کنار هلال ماه بپرسم که نماد چی هستش

برو به این صفحه توضیح دادم داداش(چیزی که خوار اید روزی به کار اید)
viewtopic.php?f=26&t=389

چهارشنبه 19 تیر1392 - 4:07pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 150 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 ... 15  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 71 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure