mani1063 نوشته است:
سلام دوستان
اقای okasava68 شما هم همیشه ساز منفی میزنید بیاید یک تاپیک جداگانه بزنید تا ما بیایم استفاده بکنیم اگه حوصله ندارید اصلا به انجمن نیایید
خیلی ممنونیم
سلام دوست من اقای مانی
هیچکس نمیتونه توسایت بیاد بگه که تو بیا و تو نیا ما اگر از کار خود مطمعن باشیم باید با بیشتر بر روی مدرک زوم کنبم و طرف رو قانع کنیم با عرض پوزش از اقای پارسی منهم با اقای اکاساوا تا حدودی موافقم ./ببینید اینجا کسی که با کسی دشمنی خصومت نداره همه گرد هم جمع شدیم تا اگر شد چیزی یاد بگیریم و به یه نوایی برسیم...
ببینید اقایون پارسی و اکاساوا و احسان و هخمه دوستان عزیز دیگر ما کلا باید جنبه داشته باشیم ما دیگه بچه نیستیم که
خدایی من اگر مطلب بزارم 100 نفر هم بیان بگن و بزنن تو سر مطلبم و بگن اشتباهه یا درسته من قبول میکنم و سعی میکنم خلاف حرفشون رو ثابت کنم اگر هم نتونم میام و میگم مطلب من از بن و ریشه اشتباه بوده چیزی نه بمن اضاف میشه و نه از من کم میشه چون ما همدیگرو هم که نمیبینیم شرمنده و خجل شویم و از این موارد...دوستان چیزی که هست رو این انجمنه و این انجمن انجمنه ازاده....پس دوست من اقای پارسی اگر اقای اکازاوا حرفی و نظری داد شما نباید اگر که به کار خود واقعا معتقدید عقب کشیده و برای ایشون ارزوی موفقیت کنید و راه خود رو جدا کنید! باید که با دلیل ایشون رو قانع کنید
در انجمن ازاد جای هر انتقاد و نظری بر هر شخصی ممکنه و واجبه چون اگر خلاف ان باشه اولین شخصی که معترض میشه خود من هستم //وظیفه ما دادن اطلاعات بر روی واقعیته ...
اینجا جای سوال و جوابه نه اینکه من یک سوالی بپرسم و یکی هم بیاد جوابی بده که من رو ناراحن بکنه دیگه جو.اب ندم و مسایل بعدی شروع بشه ...ما موظفیم به بیان حقایق یعنی همه موظفیم
با کمال احترام برای همه عزیزان فلزجو