انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 9:06am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 81 , 82 , 83 , 84 , 85 , 86 , 87 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

hitman-666 عزیز بستگی داره شما چه جور نقطه زنی مد نظرتون هست و برای چه هدفی و در چه عمقی لازم دارین؟ مساله نقطه زن لزوما ربطی به ردیاب انجمن نداره! این ردیاب تنها تفاوتی که با اکثریت ردیابها داره دقت بالا در نقطه زنی و خطای کمتر هست. پس قاعدتا نیاز به نقطه زن مجزا رو تا حدودی کاهش میده.
نقطه زنها هم خودشون سیستمهای کاملا مختلفی دارن. یعنی به غیر ردیاب تقریبا همه سیستمهای دیگه به نوعی نقطه زن هستن! ولی اگر منظور فلزیاب باشه بین دستگاههای بازاری فلزیابهای لورنز و مینلب بنظر من بسیار خوب هستن. البته اگر برای داخل گودال هم مدنظرتون باشه فکر میکنم مینلب بهتره چون لوپ کوچکتری هم داره. اما بردش کمی پایین تر هست.
اما بین مدارات داخل انجمن توصیه من در حال حاضر استفاده از دو دستگاه توباکس ساشو و پالسی بی آر ان هست! توباکس به این جهت که که اگر واقعا خوب ساخته بشه و روش کار بشه فکر نمیکنم از حیث برد فلزیابی باهاش قابل رقابت باشه و تا 8 متر زیر خاک برای اهداف بزرگ و بخصوص از جنس طلا میتونه جواب بده! برای داخل گودال هم بی آرن که از نوع سیستم متفاوت و پالسی هست و بسیار جمع و جور هم میشه ساختش به اعتقاد من ابزار کمکی عالی میتونه باشه.
پس اگر نظر بنده رو بخواین من ردیاب انجمن بعلاوه توباکس ساشو و پالسی بی آر ان رو توصیه میکنم و معتقدم با ترکیب این 3 دستگاه واقعا در اکثریت موارد میشه جواب گرفت. اگر هم قرار باشه باز هم با وجود این 3 دستگاه خطا بزنین فکر کنم هر دستگاه دیگه ای هم داشته باشین باز هم امکان داره خطا پیش بیاد! :D

یکشنبه 16 تیر1392 - 6:27pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

آیا میتونیم توباکس ساشو رو سفارش بدیم یا باید خودمون بسازیمش در ضمن کسانی که تجربه ساخت (توباکس ساشو و پالسی بی آر ان) رو که شما فرمودید نداشته باشند باید چیکار کرد؟ و ایا خرید این دو محصول هم از انجمن میشه انجام داد یا نه؟؟ با تشکر استاد حمید

یکشنبه 16 تیر1392 - 8:00pm
مدیر کل
مدیر کل

ساخت بی آر ان بسیار سادست و تقریبا همه با کمی تجربه الکترونیک میتونن خودشون بسازن! ولی توباکس کاملا برعکس ساختش برای هیچکس ساده نیست! بهرحال ما فعلا برنامه ای برای فروش دستگاهی غیر همین ردیاب نداریم.
دوستان لطف کنن مسائل مربوط به هر مدار یا دستگاه رو در مبحث خودش مطرح کنن تا هم انسجام مطالب حفظ بشه و هم جواب بهتری دریافت بشه.

یکشنبه 16 تیر1392 - 8:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نقطه زنه خوب ندارم تودستم وهمه به نوعي همشخطاوذرات ميزننديابردشون كمه وسنگايي كه اهن دارندروميززند

یکشنبه 16 تیر1392 - 10:13pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

bina نوشته است:
سلام دوستان
راستش چندروز پیش که رفته بودیم کوه موقع برگشتن توی کیفم در اثر حمل و نقل کیف کلید دستگاه روشن میشه و روز بعدش توی کوه متوجه شدم سیستم روشن مونده و باطریش تموم شده.
ولی جالب اینه که بعد از شارز 75 درصدی الان که دوباره باهاش کار میکنم و آنتنها رو دستم میگیرم انگار که همون دستگاه نیست و به هیچ جیزی حرکت نشون نمیده و انگار که قهر کرده.
ممنون میشم دوستان نظری در این مورد بدن.
موفق باشین --- یاعلی ممدد

سلام دوستان
میخواستم در مورد پست بالایی که چند روز پیش زدم عرض کنم که منظور این نبود که دستگاه خرابه یا مشکلی داره .
راستش فکر کردم برای بعضی از دوستان شاید سوء تفاهمی پیش بیاد و فکر کنن ایراد از خود سیستمه%% در صورتیکه واقعا این دستگاه توی همه ردیابهایی که قبلا باهاشون کار کردم نظیر نداره و واقعا یک شاهکار توسط آقا مجتبی و آقا حمید هستش.
فقط موضوع اپراتوری هست که باید دوستان بهش بها بدن و تجربیات خودشون رو بیشتر کنن.
یاعلی مدد --- هوالحق
@};- :x

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

دوشنبه 17 تیر1392 - 12:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
سلام خدمت همه دوستان از جمله اساتید محترم
باید عرض کنم که این ردیاب آنچنان خوب عمل میکنه که اگه اپراتوریش به نقطه اوج برسه نیازی به نقطه زن مکمل ردیاب نداره هرچند با گفته دوستان واکثریت آراء گویا تا تکمیل یک دفترچه اپراتوری برای این دستگاه باید یک نقطه زن درکنار دستگاه ردیاب انجمن قراربگیره و بنده شخصا توباکس مدی این ایران یا بی آر ان رو پیشنهاد میدم و از اونجا که دوستان با ساخت توباکس مشگل دارن از خرید قطعات تا منتاژ نظرم بر اینه که ساخت توباکس رو هم به خود اساتید بسپریم اما لازمه اینکار تعیین و پرداخت پیش پرداخت برای خریدفطعات اولیه این دستگاه پرقدرت میباشد که بزرگواران هم به زحمت و مشگل مالی بر نخورند و بعداز دریافت کامل هزینه از طرف اساتید دستگاه تحویل داده بشه ولی به موافقت دو طرف بستگی داره،
(یاحق)‏‎ ‎

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

دوشنبه 17 تیر1392 - 8:55pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
بنده حدود یه ماه میشه موضوع این قسمت رو دنبال میکنم و کل موضوعاتو چند بار خوندم و یه ردیاب هم سفارش دادم.ولی ضاهرا این قسمت سایت خیلی سوت و کور شده؟؟؟؟؟؟؟از دوستان و اساتید میخوام نظرات و تجارب خودشون رو هر چند کوچک بنویسند که از همین نظرات کوچک نتایج خوبی در میاد.امیدوارم پیشنهاد خوبی داده باشم و دوستان با تجربه بتونند ما تازه کارها رو راهنمایی بفرمایند.
ممنون از همتون
:x
:-BD :-BD

دوشنبه 17 تیر1392 - 10:24pm
مدیر کل
مدیر کل

ARASH05550 نوشته است:
سلام خدمت همه دوستان از جمله اساتید محترم
باید عرض کنم که این ردیاب آنچنان خوب عمل میکنه که اگه اپراتوریش به نقطه اوج برسه نیازی به نقطه زن مکمل ردیاب نداره هرچند با گفته دوستان واکثریت آراء گویا تا تکمیل یک دفترچه اپراتوری برای این دستگاه باید یک نقطه زن درکنار دستگاه ردیاب انجمن قراربگیره و بنده شخصا توباکس مدی این ایران یا بی آر ان رو پیشنهاد میدم و از اونجا که دوستان با ساخت توباکس مشگل دارن از خرید قطعات تا منتاژ نظرم بر اینه که ساخت توباکس رو هم به خود اساتید بسپریم اما لازمه اینکار تعیین و پرداخت پیش پرداخت برای خریدفطعات اولیه این دستگاه پرقدرت میباشد که بزرگواران هم به زحمت و مشگل مالی بر نخورند و بعداز دریافت کامل هزینه از طرف اساتید دستگاه تحویل داده بشه ولی به موافقت دو طرف بستگی داره،
(یاحق)‏‎ ‎

ارش جان بنده وقت توباکس درست کردن رو ندارم و خیلی هم وقت گیره تقریبا دو هفته وقت میگیره هر توباکس فکر کنین اینهمه درخواست کننده یهو بیان بگن ما میخوام و اقا حمید هم از این کار ها نمیکنه یعنی فقط اموزش قسمت فنی انجمن رو برعهده دارند . مدارش که بصورت کامل و اموزشهاست هست هر کی دوست داشت بهرحال یکی که میتونه پیدا کنه یا توباکس درست کنه یا بی ار ان .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

دوشنبه 17 تیر1392 - 10:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقا مجتبی یه سوالی برام پیش اومده در مورد ردیاب انجمن
اونم اینه که
شما باریو در نظر بگیرید که توی اب قرار دادن یا به نوعی همیشه این بار خیس و مرطوبه یعنی مثلا توی یه تالاب و یا توی یه چشمه قرار داده باشن حالا ایا این ردیاب میتونه این بارو سنس کنه یا اب باعث میشه که اون حالتای فرنکانسی از بین برن
ممنون میشم جوابی بدین
از تمام اساتیدی هم که در این مورد اطلا ع دارن ممنون میشم که نظر خودشونو بدن

كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن

( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )

دوشنبه 17 تیر1392 - 11:29pm
مدیر کل
مدیر کل

شایان نوشته است:
اقا مجتبی یه سوالی برام پیش اومده در مورد ردیاب انجمن
اونم اینه که
شما باریو در نظر بگیرید که توی اب قرار دادن یا به نوعی همیشه این بار خیس و مرطوبه یعنی مثلا توی یه تالاب و یا توی یه چشمه قرار داده باشن حالا ایا این ردیاب میتونه این بارو سنس کنه یا اب باعث میشه که اون حالتای فرنکانسی از بین برن
ممنون میشم جوابی بدین
از تمام اساتیدی هم که در این مورد اطلا ع دارن ممنون میشم که نظر خودشونو بدن

دوست من چرا وقتی این موضوع رو تست نکردم نظر بدم اما یکی از دوستام همین موضوع رو تست کرد قیچی کرد اما خطا بود و تست های مختلف رو انجام نداده بود و اوایل کارش بود . حالا در مورد داخل اب باید بیشتر تست بشه و درعمل ثابت بشه .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

دوشنبه 17 تیر1392 - 11:33pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 81 , 82 , 83 , 84 , 85 , 86 , 87 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 148 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure