hitman-666 عزیز بستگی داره شما چه جور نقطه زنی مد نظرتون هست و برای چه هدفی و در چه عمقی لازم دارین؟ مساله نقطه زن لزوما ربطی به ردیاب انجمن نداره! این ردیاب تنها تفاوتی که با اکثریت ردیابها داره دقت بالا در نقطه زنی و خطای کمتر هست. پس قاعدتا نیاز به نقطه زن مجزا رو تا حدودی کاهش میده.
نقطه زنها هم خودشون سیستمهای کاملا مختلفی دارن. یعنی به غیر ردیاب تقریبا همه سیستمهای دیگه به نوعی نقطه زن هستن! ولی اگر منظور فلزیاب باشه بین دستگاههای بازاری فلزیابهای لورنز و مینلب بنظر من بسیار خوب هستن. البته اگر برای داخل گودال هم مدنظرتون باشه فکر میکنم مینلب بهتره چون لوپ کوچکتری هم داره. اما بردش کمی پایین تر هست.
اما بین مدارات داخل انجمن توصیه من در حال حاضر استفاده از دو دستگاه توباکس ساشو و پالسی بی آر ان هست! توباکس به این جهت که که اگر واقعا خوب ساخته بشه و روش کار بشه فکر نمیکنم از حیث برد فلزیابی باهاش قابل رقابت باشه و تا 8 متر زیر خاک برای اهداف بزرگ و بخصوص از جنس طلا میتونه جواب بده! برای داخل گودال هم بی آرن که از نوع سیستم متفاوت و پالسی هست و بسیار جمع و جور هم میشه ساختش به اعتقاد من ابزار کمکی عالی میتونه باشه.
پس اگر نظر بنده رو بخواین من ردیاب انجمن بعلاوه توباکس ساشو و پالسی بی آر ان رو توصیه میکنم و معتقدم با ترکیب این 3 دستگاه واقعا در اکثریت موارد میشه جواب گرفت. اگر هم قرار باشه باز هم با وجود این 3 دستگاه خطا بزنین فکر کنم هر دستگاه دیگه ای هم داشته باشین باز هم امکان داره خطا پیش بیاد!