انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 24 آبان1403 - 2:36am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 588 , 589 , 590 , 591 , 592 , 593 , 594 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

خدا قوتت بده مهندس :-BD :ymapplause:

جمعه 14 فروردین1394 - 12:14pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم به خصوص مهندس حمید عزیز و تشکر ویژه از مهندس حمید به خاطر طراحیه این مدار عالی. من از تعطیلات استفاده کرده و شروع به ساخت این مدار کردم که تونستم دیروز تمومش کنم که با اولین استارت بدون مشکل بالا اومد و با تستهایی که انجام دادم برد نسبتا خوبی دارم مثلا با لوپ 30 سانتی با اهم 0.9 وبا ظرفیت 307 میکرو سکه 500 تومانی رو از 35 سانتی و فیبر 10 در 15 رو از 70 سانتی سنس داشتم اما مشکلی که دارم دیلی رو از 70 به بالا نشون میده با چندتا لوپ مختلف هم تست مردم باز هم همین مشکلو رو داشتم به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟ ممنون

جمعه 14 فروردین1394 - 12:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

91150472039 نوشته است:
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم به خصوص مهندس حمید عزیز و تشکر ویژه از مهندس حمید به خاطر طراحیه این مدار عالی. من از تعطیلات استفاده کرده و شروع به ساخت این مدار کردم که تونستم دیروز تمومش کنم که با اولین استارت بدون مشکل بالا اومد و با تستهایی که انجام دادم برد نسبتا خوبی دارم مثلا با لوپ 30 سانتی با اهم 0.9 وبا ظرفیت 307 میکرو سکه 500 تومانی رو از 35 سانتی و فیبر 10 در 15 رو از 70 سانتی سنس داشتم اما مشکلی که دارم دیلی رو از 70 به بالا نشون میده با چندتا لوپ مختلف هم تست مردم باز هم همین مشکلو رو داشتم به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟ ممنون

درود بر شما دوست گرامی
دوست عزیز اگر هنگام تست دورو بر شما فلزی باشه طبیعیه که دیلی اتوماتیک هنگام شناسایی لوپ بالا میره ولی اگر در فضای بدون نویز و آلودگی فلزی دیلی بالاست مشکل از نوع جنس سیم لوپتون هست که نامرغوبه :-?
پیروز باشید @};-

جمعه 14 فروردین1394 - 3:20pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
مهندس حميد عزيز خدا خيرت بده بزرگوار .
واقعا اين خبر بهترين و با ارزشترين هديه براي همه هستش.
ياحق
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

جمعه 14 فروردین1394 - 3:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با درود و تبریک مجدد سال نو خدمت مهندس حمید گرامی @};-
از تلاشهای شما بابت بهینه کردن فلزجوpi و سخاوتتون جهت ارائه بی منت اطلاعات گران قیمت به من و همه عزیزان و دوستان بسیار بسیار سپاسگزارم و از ایزد یکتا آرزوی سلامتی و طول عمر برای شما و خانواده گرامیتان خواستارم :YMPRAY: :YMPRAY: :YMPRAY:
عضو بودن در این انجمن بزرگترین افتخار برای من بوده و خواهد بود @};- @};- @};-
به یاری اهورا مزدا پیروز و سربلند باشید

جمعه 14 فروردین1394 - 3:34pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: تهران
سال نو را به خدمت تک تک افراد خانواده بزرگ و همدل فلزجو مخصوصا مهندس حمید بزرگوار و آقا مجتبی تبریک وشادباش عرض نموده و سالی پر از نشاط و سلامتی و برکت را برای تمام عزیزان آرزومندم،
من هم بدلیل عدم آشنایی با علم الکترونیک و با اجازه استاد،زحمت ساخت را به یکی از دوستان گلمون سپردم و ایشون هم نهایت ظرافت و دقت رو بخرج دادند و اکنون من هم دارای یک عدد پالسی ساخت حمیدجان هستم،امیدوارم در سال جدید همه به اهدافمون درکمال سلامتی برسیم،باتشکر :x

جمعه 14 فروردین1394 - 3:52pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام و تبریک سال جدید خدمت مهندس حمید و اقا مجتبی و سایر اساتید
من تو تعطیلات نتونستم سیستم فلز جو رو تست کنم و در حال کاوش با ردیاب بی نظیر شما بودم که برای من رضایت بخش بود و مکان هایی رو با 35 گرفتم که موندم با سیستم فلز جو هم اون مکان ها رو تایید کنم

جمعه 14 فروردین1394 - 4:42pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با سلام خدمت دوستان و تبریک سال جدید به همگی بخصوص مهندس حمید گرامی. ایشالا سال خوبی داشته باشید. من مسافرت بودم دیشب رسیدم وقتی پست های جناب مهندس رو خوندم بهترین عیدی رو از ایشون گرفتم.
جناب مهندس حمید در جوار حرم امام رضا (ع) برای شما و مهندسای خوب کشورمون و بچه های انجمن دعا کردم. ممنون از اینکه دل بچه های انجمن رو شاد میکنید

همه روز روزه بودن، همه شب نماز کردن، همه ساله حج نمودن، سفر حجاز کردن، ز مدینه تا به کعبه ، سر و پا برهنه رفتن، شب جمعه ها نخفتن، به خدای راز گفتن، ز وجود بی نیازش، طلب نیاز کردن،بخدا که هیچ کس را، ثمر آنقدر نباشد،که به روی نا امیدی ، در بسته باز کردن

جمعه 14 فروردین1394 - 4:58pm
کاربر فعال
کاربر فعال

اقا اورانوس زیارتتون قبول باشه این عیدی استاد حمید همیه ما رو قافل گیر کرد انشا الاه که بتونیم جبران کنیم

جمعه 14 فروردین1394 - 5:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
مهندس حمید عزیز بیصبرانه منتظر تفکیک هستیم

جمعه 14 فروردین1394 - 5:18pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 588 , 589 , 590 , 591 , 592 , 593 , 594 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Hamid1359 , Majestic12 , Mjd72 و 110 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure