نویسنده |
پیغام |
رضا شاه
کاربر فعال
|
خدا قوتت بده مهندس
|
جمعه 14 فروردین1394 - 12:14pm |
|
|
91150472039
کاربر فعال
|
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم به خصوص مهندس حمید عزیز و تشکر ویژه از مهندس حمید به خاطر طراحیه این مدار عالی. من از تعطیلات استفاده کرده و شروع به ساخت این مدار کردم که تونستم دیروز تمومش کنم که با اولین استارت بدون مشکل بالا اومد و با تستهایی که انجام دادم برد نسبتا خوبی دارم مثلا با لوپ 30 سانتی با اهم 0.9 وبا ظرفیت 307 میکرو سکه 500 تومانی رو از 35 سانتی و فیبر 10 در 15 رو از 70 سانتی سنس داشتم اما مشکلی که دارم دیلی رو از 70 به بالا نشون میده با چندتا لوپ مختلف هم تست مردم باز هم همین مشکلو رو داشتم به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟ ممنون
|
جمعه 14 فروردین1394 - 12:34pm |
|
|
kurosh
کاربر حرفه ای
|
91150472039 نوشته است: با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم به خصوص مهندس حمید عزیز و تشکر ویژه از مهندس حمید به خاطر طراحیه این مدار عالی. من از تعطیلات استفاده کرده و شروع به ساخت این مدار کردم که تونستم دیروز تمومش کنم که با اولین استارت بدون مشکل بالا اومد و با تستهایی که انجام دادم برد نسبتا خوبی دارم مثلا با لوپ 30 سانتی با اهم 0.9 وبا ظرفیت 307 میکرو سکه 500 تومانی رو از 35 سانتی و فیبر 10 در 15 رو از 70 سانتی سنس داشتم اما مشکلی که دارم دیلی رو از 70 به بالا نشون میده با چندتا لوپ مختلف هم تست مردم باز هم همین مشکلو رو داشتم به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟ ممنون درود بر شما دوست گرامی دوست عزیز اگر هنگام تست دورو بر شما فلزی باشه طبیعیه که دیلی اتوماتیک هنگام شناسایی لوپ بالا میره ولی اگر در فضای بدون نویز و آلودگی فلزی دیلی بالاست مشکل از نوع جنس سیم لوپتون هست که نامرغوبه پیروز باشید
|
جمعه 14 فروردین1394 - 3:20pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان مهندس حميد عزيز خدا خيرت بده بزرگوار . واقعا اين خبر بهترين و با ارزشترين هديه براي همه هستش. ياحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
جمعه 14 فروردین1394 - 3:28pm |
|
|
kurosh
کاربر حرفه ای
|
با درود و تبریک مجدد سال نو خدمت مهندس حمید گرامی از تلاشهای شما بابت بهینه کردن فلزجوpi و سخاوتتون جهت ارائه بی منت اطلاعات گران قیمت به من و همه عزیزان و دوستان بسیار بسیار سپاسگزارم و از ایزد یکتا آرزوی سلامتی و طول عمر برای شما و خانواده گرامیتان خواستارم عضو بودن در این انجمن بزرگترین افتخار برای من بوده و خواهد بود به یاری اهورا مزدا پیروز و سربلند باشید
|
جمعه 14 فروردین1394 - 3:34pm |
|
|
mohamadreza
کاربر فعال
تاریخ عضویت: چهارشنبه 3 اردیبهشت1393 - 6:00am پست: 74 محل اقامت: تهران
|
سال نو را به خدمت تک تک افراد خانواده بزرگ و همدل فلزجو مخصوصا مهندس حمید بزرگوار و آقا مجتبی تبریک وشادباش عرض نموده و سالی پر از نشاط و سلامتی و برکت را برای تمام عزیزان آرزومندم، من هم بدلیل عدم آشنایی با علم الکترونیک و با اجازه استاد،زحمت ساخت را به یکی از دوستان گلمون سپردم و ایشون هم نهایت ظرافت و دقت رو بخرج دادند و اکنون من هم دارای یک عدد پالسی ساخت حمیدجان هستم،امیدوارم در سال جدید همه به اهدافمون درکمال سلامتی برسیم،باتشکر
|
جمعه 14 فروردین1394 - 3:52pm |
|
|
ابراهیم جلالی
کاربر فعال
|
با سلام و تبریک سال جدید خدمت مهندس حمید و اقا مجتبی و سایر اساتید من تو تعطیلات نتونستم سیستم فلز جو رو تست کنم و در حال کاوش با ردیاب بی نظیر شما بودم که برای من رضایت بخش بود و مکان هایی رو با 35 گرفتم که موندم با سیستم فلز جو هم اون مکان ها رو تایید کنم
|
جمعه 14 فروردین1394 - 4:42pm |
|
|
uranus_afshar
کاربر فعال
|
با سلام خدمت دوستان و تبریک سال جدید به همگی بخصوص مهندس حمید گرامی. ایشالا سال خوبی داشته باشید. من مسافرت بودم دیشب رسیدم وقتی پست های جناب مهندس رو خوندم بهترین عیدی رو از ایشون گرفتم. جناب مهندس حمید در جوار حرم امام رضا (ع) برای شما و مهندسای خوب کشورمون و بچه های انجمن دعا کردم. ممنون از اینکه دل بچه های انجمن رو شاد میکنید
همه روز روزه بودن، همه شب نماز کردن، همه ساله حج نمودن، سفر حجاز کردن، ز مدینه تا به کعبه ، سر و پا برهنه رفتن، شب جمعه ها نخفتن، به خدای راز گفتن، ز وجود بی نیازش، طلب نیاز کردن،بخدا که هیچ کس را، ثمر آنقدر نباشد،که به روی نا امیدی ، در بسته باز کردن
|
جمعه 14 فروردین1394 - 4:58pm |
|
|
ابراهیم جلالی
کاربر فعال
|
اقا اورانوس زیارتتون قبول باشه این عیدی استاد حمید همیه ما رو قافل گیر کرد انشا الاه که بتونیم جبران کنیم
|
جمعه 14 فروردین1394 - 5:16pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
مهندس حمید عزیز بیصبرانه منتظر تفکیک هستیم
|
جمعه 14 فروردین1394 - 5:18pm |
|