انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 25 آبان1403 - 6:58pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 603 , 604 , 605 , 606 , 607 , 608 , 609 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

amiri11 نوشته است:
ارچیلوی عزیز در مورد :حالا یه عیبی که دستگام دچارش شد اینه که دیگه با 840 ساکت نمیشه و نویزه زیادی رو مدار هست حتی یه 840 دیگه هم تست کردم نشد :-?
.................................
دقت کن در ساعات مختلف روز و شب نویز مدار به دلایل خارجی که به مدار هم ربطی نداره فرق می کنه. روزها نویز کمتری داریم مدارت را تست کن احتمالا مثل همان حالت قبل خواهد بود، اگر مثل قبل نبود:
یک بار میکرو را دوباره پروگرام کن اگر درست نشد باید میکرو را erase کنی جوری که eeprom هم پاک بشه مشکلت حل میشه :D
....................................................................................
سفارش خارج CMF10120D این هم ثبت شد تا ببینیم این چی جواب میده :D

امیر جان سلام
ممنون که راهنمایی کردین اون ماسفتی که داشتم رو با 840 قبلی رو با اهم متر چک کردم هر دو ایرد داشت که قبلی که رو برد بود نمیدونم چرا سوخته بود که این یکی که نو بود هم مثل همون بود حالا یه 840 دیگه سفارش دادم که امروز انشالله میرسه دستم تست میکنم ونتیجه رو میگم @};- @};- @};-

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

سه شنبه 18 فروردین1394 - 8:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تست ماسفت را مطمئنی که درست انجام دادی ؟! با لمس دست میتونه عمل دشارژ انجام بگیره ! به هر حال بعید میدونم سوخته باشه !! تعمیرکار حرفه ای دیدم توی تست ماسفت مشکل داشت و تست ان با اهمتر به این راحتی ها نیست :D بنابراین ماسفت را یک بار دیگه روی مدار تست کن ضرری نداره.خیلی خیلی بعیده ماسفت سوخته باشه. با تشکر

آخرین بار توسط amiri11 در سه شنبه 18 فروردین1394 - 9:39am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 18 فروردین1394 - 9:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مرسی reza1286عزیز...من دارم میرم تهران واسه خریدن 357ویکسری قطعه ی دیگه امیدوارم اصلشو گیر بیارم..

سه شنبه 18 فروردین1394 - 9:38am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام
شرمنده 2باره پست میزنم :D اولی w11
http://8pic.ir/images/ks0s0x4rtoqyprezng1m.jpg
واینم SPW17
http://8pic.ir/images/5z24fzvbn2m11cjattn5.jpg
قضاوت با خودتون.حالا بقیه پارامتراشم بماند.درسته از اولم گفتم rdsیکم بهتره از w11

سه شنبه 18 فروردین1394 - 11:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
از دیشب رو سه تا شماره کار کردم
w11nm80. w20n60. 17n80
از نظر برد چندان فرقی با 840 ندارن از نظر ثبات 20n60 و بعدش w11 کمی بهتر از 840 هستن!
تفاوتشون در شناسایی لوپ بود
لوپ بزرگ بخاطر محیط با 840 با دیلی بالا شناسایی میشد ولی با این شماره ها دیلی پایین میشد مثلا وقتی با 840 دیلی 60 میشد 17n80 دیلی 26- با w11 دیلی 16 وبا 20n60 دیلی 14 بدست میومد و برای لوپ 36 که 840 اونو با 21 میشناخت اون سه تا خطای کوئل میدادن اما وقتی یه فلز کوچیک روی لوپ میزاشتم لوپ شناسایی میشد که بازم برای 20n60 دیلی پایینتر بدست میومد! با تنظیم فلز و بدست اومدن دیلی بین 22 تا 27 برای 20n60 و w11 برد بین 5 تا 10 درصد بیشتر از 840 میشد و به نظر میرسید 20n60 ثبات بیشتری داره!
در کل به نظر میرسه شماره های قید شده قویتر از 840 باشن ولی احتمالا به قول دوستمون جناب امیری باید تغییرات نرم افزاری یا سخت افزاری متناسب با این شماره ها اعمال بشه تا مثل 840 تمام لوپهارو بشناسن! البته من هیچ تخصصی تو این زمینه ندارم (شاید سیستم من مورد داشته باشه! البته با 840 برد خوبی دارم) و نظر نهایی رو مهندس حمید باید بدن!
مهندس جان امیدوارم این تجربیات بدرد بهینه سازی طرح بخوره!
ضمنا لوپ های مورد استفاده 36 - 60 و 140 دولا شده بودن
اولی با اهم 0.8 و ظرفیت 360 دومی با 0.8 و 400 و سومی اهم 1 و ظرفیت بالای 800!

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

آخرین بار توسط reza.1286 در سه شنبه 18 فروردین1394 - 12:05pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 18 فروردین1394 - 11:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

amiri11 نوشته است:
تست ماسفت را مطمئنی که درست انجام دادی ؟! با لمس دست میتونه عمل دشارژ انجام بگیره ! به هر حال بعید میدونم سوخته باشه !! تعمیرکار حرفه ای دیدم توی تست ماسفت مشکل داشت و تست ان با اهمتر به این راحتی ها نیست :D بنابراین ماسفت را یک بار دیگه روی مدار تست کن ضرری نداره.خیلی خیلی بعیده ماسفت سوخته باشه. با تشکر

امیر جان بله تست ماسفتو درست انجام دادم چون با ماسفتای دیگه تستشو مقایسه کردم که سوای پارامتراش مقدار پارامتراش خیلی با هم اختلاف داشت
چند بار هر دو ۸۴۰ رو دستگاه تست کردم که نتیجه فرقی نکرد حالا وقتی ۸۴۰ دیگه دستم رسید بعداز تست با اهمتر با دستگاه هم تست میکنم و نتیجه رو میگم

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

سه شنبه 18 فروردین1394 - 12:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با تشکر از اقای reza.1286 : شرمنده یک تست دیگه هم اگر میشه انجام بده : اهم لوپت را برسون به حدود 2 تا 2.5 اهم با همان دوتایی کویل ارور داشتی و دیلی 16 و 14 داشت ببین مشکل کویل ارور رفع میشه یا نه ؟ .احتمال زیاد باید رفع بشه .دیلی جدید را هم یاداشت کن . در صورت رفع مشکل از نظر برد چطوره ؟
با تشکر @};-

سه شنبه 18 فروردین1394 - 12:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان شرمنده ، یک مطلبی هر چند اینجا جاش نیست ولی چون شخص مورد نظر یوزرش را عوض کرده و تلفنش را هم جواب نمیده! و با یوزر جدید این تایپیک را دنبال می کنه می نویسم: شخصی 200 تومن از سال قبل به من بدهکاره ( چون خودم وقت نداشتم ،مداری قرار بود برای من بسازه که نشد ) اگر تا اخر این ماه انرا پرداخت نکنه قانونا ازش شکایت می کنم. ببینیم و تعریف کنیم ؛ به امید دیدار دستبند زده توی راهروهای دادگستری.فقط تا اخر این ماه صبر می کنم. از روی شماره حسابی که برایت پول واریز کرده ام، ادرس و همه چیزت مشخص میشه . بالای 5 ماهه صبر کرده ام و ابرو و حیثیتش را هم اینجا نمی برم ، چون دنیا قانون داره و ازش رسما شکایت می کنم تا بفهمه با کی طرفه.
صرفا جهت اطلاع شخص مورد نظر
با عرض پوزش از دوستان.

سه شنبه 18 فروردین1394 - 12:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
ممنون از لطف دوستان. :ymhug:
محمود جان مختصر عرض کنم ماسفتی که دیلی اتومات رو تا این حد افزایش بده قطعا بدرد نمیخوره! مساله نویز هم بنظر من بیشتر بخاطر همین دیلی بالا بوده. طبیعتا چنین ماسفتی برای قسمت تفکیک هم مناسب نیست و اصلا نتیجه غیر عادی و ضعیفی داشته! وگرنه با تعویض ماسفت نباید دیلی لوپ خیلی جابجا بشه.
ظرفیت لوپهای شما در یک حالت زیر حد استاندارد هست و در حالت دیگه بالای استاندارد! سعی کنین رقم ظرفیت رو بین این دو حالت در بیارین. در خصوص ماسفت هم کمی به لوپ بستگی داره ولی آنچنان نیست. کلا اگر تفاوت مثبتی در ماسفتها ندیدین حتما از همون 840 استفاده کنین بهتره.
در خصوص BS170 هم خاطرتون جمع باشه هر نوع فت مشابه دیگری بذارین نتیجه یکسان هست! چون این ترانزیستور بصورت یک سوئیچ ساده ولی سریع و قوی برای درایو ماسفت قرار داده شده و ترانزیستور دیگری نمیتونه بهتر جواب بده. همین که کار سوئیچ رو در لحظه قطع و وصل فرمان پالس درست انجام بده کافی هست.

مهندس حمید، ممنونم بابت توجه و جوابتون. @};- چون قبلاً اشاراتی به ماسفت با ولتاژ بالای 1000 داشتید مبنی بر اینکه میتونه جواب بهتری بده وبنده تفاوتی ندیدم گفتم شاید نکته ای داره ویا مستلزم تغییراتی بر روی مدار ازجانب شماست؟

سه شنبه 18 فروردین1394 - 4:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

amiri11 نوشته است:
با سلام و تشکر : دوستان در صفحه 595 سربسته اشاره ای به گزینه MOSFET breakdown voltage affect و اهم لوپ شد، از همان موقع احتمالش بود، چون اهم لوپ روی گزینه breakdown voltage ماسفت تاثیر داره ، بدون شک با نصب هر ماسفت جدیدی که مقدار RDS ان با 840 متفاوت باشه ، مدار بایستی دیلی متفاوتی را نشان بده ،بنابراین همانطور که اهم لوپ روی دیلی تاثیر داره پس تاثیر اهم داخلی ماسفت هم روی دیلی قابل پیش بینی و امری است اجتناب ناپذیر ! یعنی اگر نهایتا گزینه مناسبی پیدا بشه احتمال زیاد نیاز به اصلاح برنامه نویسی قسمت دیلی داره. حتی این موضوع را قبلا یک بار نوشتم ، ولی دوباره پشیمان شدم و بلافاصله دلیتش کردم .

یک احتمال دیگه هم قابل پیش بینی بود : دوستانیکه با تغییر ماسفت ، ظاهرا احساس میکردند به برد بیشتری دست یافته اند ، علت اصلی اش مچ شدن مشخصات لوپ مورد استفاده، اهم ماسفت و گزینه breakdown voltage ماسفت بوده ،در صورتیکه اگر با لوپ با کیفیتی دو ماسفت 840 و نوع جدید مقایسه میشد تغییر برد انچنانی مشاهده نمیشد و حتی شاید همان 840 وضعیت بهتری داشت ! بنابراین هر افزایش بردی مستقیما به تعویض و نوع ماسفت ربط ندارد.

اقا محمود عزیز در ابتدا از تست ها و بیان نتایج جدا تشکر می کنم .در مورد SPW17N80C نیز قبلا با یکی از دوستان چندین پست بحث شد و گفتم w17 بهتره ولی متاسفانه قبول نمی کرد ! در مورد C2M0080120D و CMF10120D اگر جدیدا هم از اقای m.m.s عزیز نیز سوال کنید احتمالا تایید می کنند که CMF10120D بهتره ،چون انموقع CMF10120D هنوز رو نشده بود که انها را با هم مقایسه کنیم. اگر خودت هم به دیتاشیت ها بدقت نگاه کنی درسته که اهم کمتری در C2M0080120D داریم ولی به نظر میرسد مهمترین فاکتور یکی ولتاژ و یکی output capacitance است که در ماسفت CMF10120D کمتر است و گزینه اهم ماسفت تاثیر کمتری داره و حتی چون اهم همه لوپ ها مثل هم نیست ،تاثیر اهم ماسفت را فقط روی مقدار دیلی مدار مشاهده می کنیم.همچنین هر چند به امپر 24 نیازی نداریم ولی چون در CMF10120D امپر خیلی کمتری نسبت به C2M0080120D داریم ، ماسفتCMF10120D برای کار ما فرزتر و به نوعی سریعتر عمل می کنه . حتی اگر ماسفتی با مشخصات CMF10120D ولی با امپر حدود 10 پیدا بشه ،هر چند تاثیرش خیلی کمه ولی قطعا از CMF10120D بهتر خواهد بود . باز اگر ماسفتی پیدا بشه مشخصات 840 را داشته باشه فقط ولتاژ بالاتر ولی output capacitance کمتر داشته باشه خیلی بهتر است و نیاز به اصلاح برنامه نویسی احتمالی قسمت دیلی هم نداره .نهایتا پیدا کردن ماسفت جایگزین کاریست سخت و دشوار :D و هر کسی گزینه مناسب را پیدا کنه باید چندین صفحه براش دست بزنیم :D
با تشکر
همچنین من تخصصی در این رشته ندارم و مطالبی را که بیان کردم ، این چند روزه از توی سایت های خارجی خوانده بودم و خدمت دوستان انرا بیان کردم و اگر جایی اشتباه برداشت کرده ام به بزرگواری خودتان ببخشید.با تشکر مجدد

آقا امیری، خواهش میکنم. بابت ارایۀ مطالبتون ممنونم. البته در این ماسفتا به اون فاکتور مهم مورد اشاره مهندس(dv/dt) هیچ اشاره ای نشده ولی نهایتاً هم از نظر ظرفیت خازنی داخلشون با هم تفاوت آنچنانیی ندارن. بقیه فاکتورها؛ VDS ، RDS ، جریان و توان هم در اولی بهتر از دومیه :-? تا اونجاییم که میدونم در تکفروشیها قیمت هردوشون حدود 25 دلاره چطوری میخواهید سفارش بدید؟ حتماً اصل اورجینالش مد نظرتونه دیگه؟

سه شنبه 18 فروردین1394 - 4:40pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 603 , 604 , 605 , 606 , 607 , 608 , 609 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Dma و 72 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure