سلام به همه دوستان منم به سهم خودم بعنوان عضو کوچک این انجمن نتایج تست خودم رو توسط لوپی که به ساده ترین شکل ممکنه و تایید قاطع این نکته که این سیستم با تمامی لوپهای مونو با هرروشی که ساخته بشه (تخت وعنکبوتی)البته با رعایت کردن مقدار مقاومت و ظرفیت لوپ . قابل کار و حتی تفکیک میباشد رو خدمتتون عرض میکنم و
فقط ذکر ۱ مورد و اونم اینکه حتما همه ما قبل از تست روی این دستگاه به تذکرات استاد حمید عزیز توجه نموده سپس اقدام به تست مدار بنماییم تا جای هیچگونه بحث و شبهه ای برای خودمان و دیگران برجانگذاریم .
ببینید زمانیکه مهندس حمید عزیز به این نکته پافشاری میکنند که مقادیر اعلام شده ۳ عدد (
3 عدد که حاوی اطلاعات تفکیک 3 )کانال هستن برای صحت عملکرد صحیح آی سی تا حد ممکنه به مقادیر ذکر شده توسط مهندس عزیز (
۳۰۰ --- ۷۲۵ --- ۸۲۰ ) توجه بشه اینه . من ابتدا سیستم رو روشن کردن و در لحظه اول بعد از بالانس سیستم و البته بدون حرکت سیستم و لوپ ابتدا سیستم دیلی لوپ رو ۲۱ شناخت که پس از هر بار بالانس دیلی به هیچ عنوان تغییر نمکرد و ۳ عدد هم به تر تیب ( ۸۱۵ --- ۷۱۳ ---۳۰۳ ) رو نشون میداد که در اینصورت سیستم بطور دقیق بعد از سنس آهن حذف آهن رو هم کامل و دقیق انجام میداد . بعد بطور عمد لوپ رو کمی جابجا کردم البته بدون اینه متوجه بشم در کنا ر لوپ شاید فلزی موجود باشه یا نباشه پس از بالانس مجدد دیلی دستگاه به ۲۲ تغیرر کرد واون ۳ عدد هم به این شمارهها (۷۸۲---۶۴۵ ---۲۲۷ )تغییر پیداکردند که در اینصورت سنس خیلی خوب اما تفکیک به هیچ عنوان عمل نمیکرد . بعد از جابجایی مجددلوپ ودور کردن اون از فلزات اطراف و تغییر شمارهها به این عدد (۸۰۵---۷۰۷---۲۶۸) کمی قسمت تفکیک دستگاه البته نه بطور دقیق عمل میکرد ولی سنس همچنان خوب بود و بازم لوپ رو جابجا کردم و رسوندن ۳ رقم رو به این اعداد (۸۱۰--۷۱۳--۲۹۰) هم سنس خیلی عالی عمل میکرد و هم تفکیک کاملا دقیق مشخص بود و این نکته کاملا تایید میکنه که مقادیر نمایش داداه شده در ال سی دی حتی المقدور باید به شمارههای تعیین شده توسط مهندس حمید عزیز نزدیک باشه در غیر اینصورت علی رغم سنس از تفکیک درستی برخوردار نخواهیم بود . لازم بذکره که هرچه از فلزات اطراف بدور باشیم اعدا تفکیک (
Iron Reject ) در شمارههای پایین هم کاملا درست عمل میکنند و لازم نیست شمارههای تفکیک بیشتر از ۳ تا ۵ گذاشته بشن . شرمنده که بدارازا کشید و بازم خیلی دوست داشتم که توسط فیلم این روبه نمایش بگذارم اما فکرکردم اینجوری راحتتر میتونم منظورم رو برسونم .درنهایت بازم از زحمات بیکران مهندس حمید عزیز نهایت قدردانی و سپاس رو دارم واز دوستان و سروران این انجمن عذرخواهی بابت پر چونگی بنده مینمایم . باتشکر
اینم عکس لوپ بیضی شکل بنده که عمدا بااین لوپ تستش کردم .
http://uupload.ir/files/pkui_dsc01904.jpg