انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 26 آبان1403 - 5:32am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 621 , 622 , 623 , 624 , 625 , 626 , 627 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

archilO نوشته است:
سلام و خسته نباشید خدمت استاد حمید عزیز و تمامی دوستان
من لوپ ۲در۲ خودم رو با کابل rg59 به دستگاه زدم که هر کاری کردم کویل ارور داشتم و از اون کابل رابط جواب نگرفتم ولی با یک جفت سیم۱/۵افشان به جای کابل رابط خیلی تمیز با دیلی۲۲ دستگاه راه افتاد .....چرا باrg59 نشد؟

archilO عزیز هر کابلی برای هر لوپی مناسب نیست شاید همین کابل برای لوپ کوچکتر جواب بده ولی برای این لوپ نه و ممکنه اصلا روی پهنای پالس خاصی بتونی جواب بگیری ولی نهایتا کابلی مناسب لوپ هست که برای هیچ لوپی و توی هیچ پهنای پالسی ارور نداشته باشه و به دست و تکون خوردن هم حساسیت نداشته باشه

پنج شنبه 19 فروردین1394 - 1:55am

سلام به همه دوستان منم به سهم خودم بعنوان عضو کوچک این انجمن نتایج تست خودم رو توسط لوپی که به ساده ترین شکل ممکنه و تایید قاطع این نکته که این سیستم با تمامی لوپهای مونو با هرروشی که ساخته بشه (تخت وعنکبوتی)البته با رعایت کردن مقدار مقاومت و ظرفیت لوپ . قابل کار و حتی تفکیک میباشد رو خدمتتون عرض میکنم و فقط ذکر ۱ مورد و اونم اینکه حتما همه ما قبل از تست روی این دستگاه به تذکرات استاد حمید عزیز توجه نموده سپس اقدام به تست مدار بنماییم تا جای هیچگونه بحث و شبهه ای برای خودمان و دیگران برجانگذاریم .

ببینید زمانیکه مهندس حمید عزیز به این نکته پافشاری میکنند که مقادیر اعلام شده ۳ عدد (3 عدد که حاوی اطلاعات تفکیک 3 )کانال هستن برای صحت عملکرد صحیح آی سی تا حد ممکنه به مقادیر ذکر شده توسط مهندس عزیز (۳۰۰ --- ۷۲۵ --- ۸۲۰ ) توجه بشه اینه . من ابتدا سیستم رو روشن کردن و در لحظه اول بعد از بالانس سیستم و البته بدون حرکت سیستم و لوپ ابتدا سیستم دیلی لوپ رو ۲۱ شناخت که پس از هر بار بالانس دیلی به هیچ عنوان تغییر نمکرد و ۳ عدد هم به تر تیب ( ۸۱۵ --- ۷۱۳ ---۳۰۳ ) رو نشون میداد که در اینصورت سیستم بطور دقیق بعد از سنس آهن حذف آهن رو هم کامل و دقیق انجام میداد . بعد بطور عمد لوپ رو کمی جابجا کردم البته بدون اینه متوجه بشم در کنا ر لوپ شاید فلزی موجود باشه یا نباشه پس از بالانس مجدد دیلی دستگاه به ۲۲ تغیرر کرد واون ۳ عدد هم به این شمارهها (۷۸۲---۶۴۵ ---۲۲۷ )تغییر پیداکردند که در اینصورت سنس خیلی خوب اما تفکیک به هیچ عنوان عمل نمیکرد . بعد از جابجایی مجددلوپ ودور کردن اون از فلزات اطراف و تغییر شمارهها به این عدد (۸۰۵---۷۰۷---۲۶۸) کمی قسمت تفکیک دستگاه البته نه بطور دقیق عمل میکرد ولی سنس همچنان خوب بود و بازم لوپ رو جابجا کردم و رسوندن ۳ رقم رو به این اعداد (۸۱۰--۷۱۳--۲۹۰) هم سنس خیلی عالی عمل میکرد و هم تفکیک کاملا دقیق مشخص بود و این نکته کاملا تایید میکنه که مقادیر نمایش داداه شده در ال سی دی حتی المقدور باید به شمارههای تعیین شده توسط مهندس حمید عزیز نزدیک باشه در غیر اینصورت علی رغم سنس از تفکیک درستی برخوردار نخواهیم بود . لازم بذکره که هرچه از فلزات اطراف بدور باشیم اعدا تفکیک (Iron Reject ) در شمارههای پایین هم کاملا درست عمل میکنند و لازم نیست شمارههای تفکیک بیشتر از ۳ تا ۵ گذاشته بشن . شرمنده که بدارازا کشید و بازم خیلی دوست داشتم که توسط فیلم این روبه نمایش بگذارم اما فکرکردم اینجوری راحتتر میتونم منظورم رو برسونم .درنهایت بازم از زحمات بیکران مهندس حمید عزیز نهایت قدردانی و سپاس رو دارم واز دوستان و سروران این انجمن عذرخواهی بابت پر چونگی بنده مینمایم . باتشکر
اینم عکس لوپ بیضی شکل بنده که عمدا بااین لوپ تستش کردم .
http://uupload.ir/files/pkui_dsc01904.jpg

پنج شنبه 19 فروردین1394 - 2:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mhak نوشته است:
archilO نوشته است:
من لوپ ۲در۲ خودم رو با کابل rg59 به دستگاه زدم که هر کاری کردم کویل ارور داشتم و از اون کابل رابط جواب نگرفتم ولی با یک جفت سیم۱/۵افشان به جای کابل رابط خیلی تمیز با دیلی۲۲ دستگاه راه افتاد .....چرا باrg59 نشد؟

archilO عزیز هر کابلی برای هر لوپی مناسب نیست شاید همین کابل برای لوپ کوچکتر جواب بده ولی برای این لوپ نه و ممکنه اصلا روی پهنای پالس خاصی بتونی جواب بگیری ولی نهایتا کابلی مناسب لوپ هست که برای هیچ لوپی و توی هیچ پهنای پالسی ارور نداشته باشه و به دست و تکون خوردن هم حساسیت نداشته باشه

mhak عزیز ممنون که قبول زحمت فرمودین
در مورد کابل بیشتر تحقیق میکنم انشالله مناسبش رو گیر میارم @};-

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

پنج شنبه 20 فروردین1394 - 7:51am
مدیر سایت
مدیر سایت

archilO نوشته است:
mhak نوشته است:
archilO نوشته است:

mhak عزیز ممنون که قبول زحمت فرمودین
در مورد کابل بیشتر تحقیق میکنم انشالله مناسبش رو گیر میارم @};-

با سلام
جناب archilo گرامی
شما باید از کابل ضخیمتری برای رابط لوپ 2 متری استفاده کنید که اهم کمی داشته باشه ؛ میتونید از همون کابل استریو میکروفن که دو مغزی و یک شیلد داره به صورتی که دو مغزی کابل رو یکی کنید و با شیلد کابل کلاً بشه دو رشته و بعد به لوپ وصل کنید که مطمئناً اینجوری جواب بهتری خواهید گرفت @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 20 فروردین1394 - 9:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام خدمت دوستان و اساتید: یک نکته مهم : قدر مهندس و این مدار را بدانید چرا ؟
در سری GPZ 7000 برای تفکیک سه اپشن گذاشته (مانند تصویر ) چیزی که برای ما خیلی مهم است و دنبالش میگردیم اپشن سوم است که در این طرح مهندس هر سه گزینه را جوری طراحی کرده که بخوبی جواب داده.به واسطه وزن های متفاوتی از فلز طلا که سطوح متفاوتی دارند (تا 100 گرم طلا) مدار تست گردید و هیچگونه خطایی در مورد حذف اشتباهی فلز طلا نداشت. فلز طلا بخوبی سنس میشه،ثبات مدار خیلی بهتر از ورژن قبلی شده، کوزه قدیمی هم خوشبختانه حتی با iron reject 10 حذف نمیشه.
به هر حال اپدیت جدید با سری GPZ 7000 شاخ به شاخ شده و امیدواریم مهندس در اینده ای نه چندان دور شاخ GPZ 7000 را بشکنند.
در ضمن برای صحت این توضیحات، اگر دستگاه تفکیک داری دارید ، انرا با مقادیر طلای بالای 50 و 100 گرم تست کنید انوقت می بینید بعضی دستگاها مقادیر زیاد طلا را اشتباها اهن تشخیص می دهند =)) دروغه ؟!!! الکی بود ؟؟!!!
این گوی و این هم میدان تست کنید.فروشنده ها همیشه زیرک هستند و دستگاه را با یک انگشتر و یا یک سکه و یا یک النگو (مقدار کم طلا) جلوی مشتری تست می کنند =)) با تشکر مجدد
مهندس دستت طلا افرین @};- :ymhug: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 20 فروردین1394 - 9:52am
مدیر سایت
مدیر سایت

مرسی برادر امیری پرتلاش و چالش ساز * * * * * * باز سوالهای تو ما را کرده چاره ساز
تا مهندس حمید بود مرد این میدان * * * * * امثال ماها هیچ نداریم آواز
هرچه داریم ز لطف و صفای اوست * * * * * اوست مارا در این میدان چاره ساز

;) @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 20 فروردین1394 - 10:00am
کاربر فعال
کاربر فعال

مهدی نوشته است:
مرسی برادر امیری پرتلاش و چالش ساز * * * * * * باز سوالهای تو ما را کرده چاره ساز
تا مهندس حمید بود مرد این میدان * * * * * امثال ماها هیچ نداریم آواز
هرچه داریم ز لطف و صفای اوست * * * * * اوست مارا در این میدان چاره ساز

;) @};-

به ازای هر مصرع ،به به :D =))

پنج شنبه 20 فروردین1394 - 10:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

چاکریم اقا مهدی عزیز واقعیت همیشه چالش سازه، شاعر هم بودی و ما خبر نداشیم :D :ymhug:
قدر زر ، زرگر داند و ......................

آخرین بار توسط amiri11 در پنج شنبه 20 فروردین1394 - 10:35am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

پنج شنبه 20 فروردین1394 - 10:11am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: IR-
سلام به همه دوستان کاربلد
بابا این فلزجو دقیقا کی کامل میشه ما مدام به قسمت سرمیزنیم ولی انگار هنوز تمو نشده آره دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
چرا هیچ خودشو نشون نمیده این فلزجو :ymparty: :ymparty:

[color=#4040FF]هر وقت(( امید ))میرود سرو کله((شکست)) پیدا میشود[/color]

پنج شنبه 20 فروردین1394 - 10:17am
کاربر حرفه ای

داش مجید 123 مگه فلزیابهای معتبر دنیا کارشون تمام شده که این تمام بشه ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اونها هم هر چند ماهی یک ورژن جدید ارائه میدن و اشکالاتشون را رفع می کنند.

پنج شنبه 20 فروردین1394 - 10:23am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 621 , 622 , 623 , 624 , 625 , 626 , 627 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Milad.021 و 102 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure