انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 26 آبان1403 - 10:22am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 633 , 634 , 635 , 636 , 637 , 638 , 639 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون جناب کرمی
به نکات خوبی اشاره کردید

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

جمعه 21 فروردین1394 - 5:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

m.m.s نوشته است:
دوستان من همین امروز نسخه جدید رو تست کردم ولی تفکیک نداشتم.با357فلزی هم تست کردم.اعداد
719.820.820شد.حالا نمیدونم مشکل از کجاست.لوپ60با اهم 7.
البته تو حیاط تست کردم و دور خونمون گارد آهنی داره.
البته از1180 استفاده میکنم.
به نظر دوستان مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟
:YMDAYDREAM: :YMDAYDREAM: :YMDAYDREAM:

اقای m.m.s عزیز
مشکل شما حل شد؟
ظرفیت لوپتون و دیلی اتوماتیک رو میشه بفرمایید؟

جمعه 21 فروردین1394 - 5:56pm
مدیر سایت
مدیر سایت

ayaz mb نوشته است:
دوستان گرامی سلام دارم خدمت همه هم انجمنی ها ی محترم

خواستم از طریق پست یه باره دیگه خدمت محترم عزیزان یاد آوربشم و که توضیحات داخل فایل رو حتماً مطالعه بکنید تا از تمامی چندو چون باخبر بشین این مطلبو بخاطر این نوشتم که بنده دوتا از سیستم مدار مهندس رو برای تست و مقایسه آماده کردم و تمامی یادداشت گرانبهای مهندس حمید رو مورد بررسی و آزمون خطا قرار دادم که جا داره اینجا از زحمات گرانقدر و بی منت مهندس تشکر کنم . نکته قابل توجه این مدار در مورد تفکیک با اپ امپ lf 357که بنده 3 نوع از این ایسی رو دارم که با آزمایشات بسیار به گفته های مهندس رسیدم که ایشان نکته نکته پارامتر هایی که میتونه اتفاق بیفته برای همگان آماده ارائه کردند .

برای تست اپ امپ 357 باکد j19AC بیشترین برد و تفکیک عالی و بدون ایراد 768 754 297
برای تست اپ امپ 357 باکد JR98A3 نسبت مورد بالا برد مساوی تفکیک شبه دار 790 716 256
برای تست اپ امپ 357 با کد JR35K نسبت به مورد اول برد 20% کمتر تفکیک اصلاً مشهود نبود 686 566 234

کاملا درسته ای سی ردیف اول از بهترین مدل و اصلی بوده که بنده هم از همین مدل استفاده کردم که سه عدد تفکیک با توجه به کابل میکروفن
سه رشته ، اعداد دقیق مثل اعداد اعلام شده مهندس شده ! کابل میکروفن باید دو رشته مغزی به لوپ بره و شیلد فقط از مدار تا چند سانتی لوپ باشه در این صورت به عملکرد ایده ال خواهید رسید

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 21 فروردین1394 - 6:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

باکدh1126 چطور

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 21 فروردین1394 - 6:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kamal857 نوشته است:
m.m.s نوشته است:
دوستان من همین امروز نسخه جدید رو تست کردم ولی تفکیک نداشتم.با357فلزی هم تست کردم.اعداد
719.820.820شد.حالا نمیدونم مشکل از کجاست.لوپ60با اهم 7.
البته تو حیاط تست کردم و دور خونمون گارد آهنی داره.
البته از1180 استفاده میکنم.
به نظر دوستان مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟
:YMDAYDREAM: :YMDAYDREAM: :YMDAYDREAM:

اقای m.m.s عزیز
مشکل شما حل شد؟
ظرفیت لوپتون و دیلی اتوماتیک رو میشه بفرمایید؟

کمال جان با تعویض 1180با 840بهتر شد ولی به اون صورتی که باید باشه نه :-?? :-??
ظرفیت لوپ رو نمیدونم.دیلی اتومات با پهنای پالس 160. 18شد.از یکی از بچه های @};- گرفتم دقیقا نکاتی که در مورد لوپ60هستش رعایت شده.
احساس میکنم باید بیرون تست بشه.چون یادمه وقتی 1180رو باورژن قبلی تست گرفتم.توحیاط با همون لوپ سینی 45سانتی رو به زور باهمون لوپ180میزد ولی وقتی بردم کوه راحت 230فک کنم بیشتر.چون دستم دیگه نرسید چون قد خودم180هست میگم.
شما باید فقط با تنظیم پهنای پالس اعداد رو به اعداد مهندس حمید نزدیک کنید.
واقعا1180عالی بود ثباتش حرف نداشت
کاش استاد حمید با1180تفکیک رو طراحی میکرد.
@};-

کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد

جمعه 21 فروردین1394 - 6:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

رامزین نوشته است:
amiri11 نوشته است:
با سلام : اقای googeh عزیز تا جایی که اطلاع داریم بر اساس فرمولهای مینلب کار میکنه. صفحه 624 را هم بخوانی بد نیست.
در مورد سوالتان : اگر مقداری فلز غیر اهنی مثلا سکه درون یک جعبه فلزی از جنس اهن قرار داشته باشه : ایا به نظرت چنین چیزی زیر خاک هست ؟!!! :D : ما داریم دنبال اشیاء قدیمی که هزاران سال زیرخاک بوده میگردیم ، به فرض اگر چنین چیزی که شما گفتید در زیر خاک وجود داشته باشه ، جعبه فلزی تا الان پوسیده و خاک شده ،بنابراین سکه های غیر اهنی را در زیر خاک میزنه. همیشه با واقعیت ان چیزی که هست فکر کن :D همچنین سکه غیر اهنی همیشه داخل کوزه است نه توی جعبه فلزی :D و سکه غیر اهنی داخل کوزه تست گردید و با اطمینان می گویم سکه های داخل کوزه را میزنه نه بدنه کوزه را. برو با مدار حال کن :D
در ضمن اگر به صورت غیر واقعی فقط برای تست مدار را با شرایط شما تست کنیم؛ وقتی مدار حذف اهن را بخوبی و بدون هیچ خطایی انجام میده ، بنابراین احتمالا سکه های درون جعبه فلزی را میزنه. با تشکر

درود و عرض خسته نباشید خدمت دوستان.

آقای امیری دوست من، نیاکان ما آنقدر فهیم بوده اند که وقتی قرار بوده فلز با ارزشی همچون طلا و نقره درون محفظه ای کم ارزش همچون آهن قرار گیرد برای مدت زمان زیادی مثلا هدایای شخص متوفی در دل خاک، بایستی آن محفظه قطور و غیر قابل پوسیدن باشد!
عکس زیر بخشی از صحبتای شما را نقض میکند :

با سلام : دوست عزیز من باستان شناس نیستم که نظری در مورد عکس شما بدم ولی چیزی من می بینم احتمال زیاد جنس ان چدن است ،
و اهن نیست ! همچنین این ظرف زیاد قدمتی نداره و حتی ممکنه جدید و بدل باشه . اگر منبع موثق دارید لطفا معرفی کنید ما هم به اشتباهمان پی ببریم !
به قول خودت نیاکان ما فهیم بوده اند !، پس با توجه به فهیم بودن نیاکان عزیز :D چه چیزی بهتر و کم ارزش تر از کوزه ! به این هم توجه کن اهن ان زمانها فلز بی ارزشی نبوده ! در ضمن نقره بعد از حدود 500 سال تبدیل به خاک میشه( می پوسه ) ، حال سکه های نقره ای داخل ظرف همه سالم هستند =p~ با تشکر
کارشناسان لطفا راهنمایی کنید. با تشکر

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آخرین بار توسط amiri11 در جمعه 21 فروردین1394 - 7:05pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

جمعه 21 فروردین1394 - 6:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

reza.1286 نوشته است:
محسن جان من چند مدل لوپ کوچیک ساختم و راستش با هیچ کدوم هنوز بیرون تست نکردم! ولی تو خونه از لوپ 36 که با سه رشته سیم تلفن ساختم بهترین نتیجه رو گرفتم
با ورزن 1.50 و ماسفت 840 با حساسیت 17 یه بشقاب استیل 23 سانتیو تو 140 میزنه و با 17n80 با حساسیت 13 تو 160 میزنه و استیل هم اندازه خودشو با 840 با سنس 16 تو 175 میزنه و با 1780 تو 195 تا 2

مرسی رضا جان اما منظورم استفاده و تست ديواره با لوپ 60يا پنجاه بود ؟ يعنی کسى ازاين دوستان تا بحال امتحان نکرده ؟ جاى تعجب داره

خدايا مددی کن

جمعه 21 فروردین1394 - 6:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آره اميرجان عکس بزار ببينيم چطوريه

خدايا مددی کن

جمعه 21 فروردین1394 - 6:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

شرمنده خواستم پست قبلی را ادیت کنم دیگه نشد
در مورد اینکه گفتیم : در ضمن نقره بعد از حدود 500 سال تبدیل به خاک میشه( می پوسه ) برداشت بد نشه ، فاکتورهایی در زمان و تسریع خورده شدن فلزاتی مثل اهن و نقره دخیل هستند من جمله شوری خاک ، در کل شرایط نگهداری؛ اینجوری هم نیست نقره پوسیده نشده وجود نداشته باشه.ولی در اکثر موارد با توجه به شرایط، علائمی از خوردگی در لبه سکه های نقره ای ، هر چند خوردگی ناچیز دیده میشه . با تشکر

آخرین بار توسط amiri11 در جمعه 21 فروردین1394 - 7:56pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 21 فروردین1394 - 7:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقای امیری مطمئنین که فلز نقره بعد 500 سال خاکککک میشه و می پوسه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با کدوم دلیل علمی؟؟

جمعه 21 فروردین1394 - 7:47pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 633 , 634 , 635 , 636 , 637 , 638 , 639 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: فرشاد فرشته و 339 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure