رامزین نوشته است:
amiri11 نوشته است:
با سلام : اقای googeh عزیز تا جایی که اطلاع داریم بر اساس فرمولهای مینلب کار میکنه. صفحه 624 را هم بخوانی بد نیست.
در مورد سوالتان : اگر مقداری فلز غیر اهنی مثلا سکه درون یک جعبه فلزی از جنس اهن قرار داشته باشه :
ایا به نظرت چنین چیزی زیر خاک هست ؟!!! : ما داریم دنبال اشیاء قدیمی که هزاران سال زیرخاک بوده میگردیم ، به فرض اگر چنین چیزی که شما گفتید در زیر خاک وجود داشته باشه ،
جعبه فلزی تا الان پوسیده و خاک شده ،بنابراین سکه های غیر اهنی را در زیر خاک میزنه. همیشه با واقعیت ان چیزی که هست فکر کن
همچنین سکه غیر اهنی همیشه داخل کوزه است نه توی جعبه فلزی
و
سکه غیر اهنی داخل کوزه تست گردید و با اطمینان می گویم سکه های داخل کوزه را میزنه نه بدنه کوزه را. برو با مدار حال کن
در ضمن اگر به صورت غیر واقعی فقط برای تست مدار را با شرایط شما تست کنیم؛ وقتی مدار حذف اهن را بخوبی و بدون هیچ خطایی انجام میده ، بنابراین احتمالا سکه های درون جعبه فلزی را میزنه. با تشکر
درود و عرض خسته نباشید خدمت دوستان.
آقای امیری دوست من، نیاکان ما آنقدر فهیم بوده اند که وقتی قرار بوده فلز با ارزشی همچون طلا و نقره درون محفظه ای کم ارزش همچون آهن قرار گیرد برای مدت زمان زیادی مثلا هدایای شخص متوفی در دل خاک، بایستی آن محفظه قطور و غیر قابل پوسیدن باشد!
عکس زیر بخشی از صحبتای شما را نقض میکند :
با سلام : دوست عزیز من باستان شناس نیستم که نظری در مورد عکس شما بدم ولی چیزی من می بینم احتمال زیاد جنس ان چدن است ،
و اهن نیست ! همچنین این ظرف زیاد قدمتی نداره و حتی ممکنه جدید و بدل باشه . اگر منبع موثق دارید لطفا معرفی کنید ما هم به اشتباهمان پی ببریم !
به قول خودت نیاکان ما فهیم بوده اند !، پس با توجه به فهیم بودن نیاکان عزیز
چه چیزی بهتر و کم ارزش تر از کوزه ! به این هم توجه کن اهن ان زمانها فلز بی ارزشی نبوده ! در ضمن نقره بعد از حدود 500 سال تبدیل به خاک میشه( می پوسه ) ، حال سکه های نقره ای داخل ظرف همه سالم هستند
با تشکر
کارشناسان لطفا راهنمایی کنید. با تشکر