ضمن تشکر از استاد حمید به خاطر زحماتی که در مورد قسمت تفکیک و حذف آهن که کشیدن و جای تقدیر و تشکر داره لازم دونستم جواب یکی از دوستان که گویا در حق ما خیلی لطف کردن رو بدم
با عرض پوزش از همه دوستان چون ایشون عمومی پیام دادن باید عمومی هم جواباشونو بشنون
mnbvcxzaqwsx نوشته است:
دوست عزیز و گرامی جناب کاوشگر گل ناراحت نشی از اینکه رک حرف میزنم
[/color][/size]
اتفاقا رک حرف زدن رو خیلی دوست دارم چون شخصیت واقعی هر فرد رو نشون میده و بی پرده همه چیز مشخص میشه
mnbvcxzaqwsx نوشته است:
...ولی از شما خواهش دارم دست از این بچه بازی ها و ننه من غریبن بازی ها بردارین مثل اینکه شما از اینکه دیگران دلشون برای شما بسوزه و نگرانتون بشن خوشتون میاد و لذت میبرید ناقلا الان نشستی پشت لبتابت و غش غش به سر کار گذاشتن بچه های انجمن میخندی و مارو اسکول گرفتی ... J
[/color][/size]
شما واقعا مطمنی که من دارم بچه بازی یا نه نه من قریبم بازی در میارم از خودت خیلی مطمئنی داداش
من نیازی به دلسوزی کسی ندارم و حتی دوست ندارم کسی نگرانم بشه از آزار و اذیت خلق خدا هم خوشم نمیاد میشه بگین من کجا بچه های انجمن رو سر کار گذاشتم ؟
mnbvcxzaqwsx نوشته است:
پارسال هم همین بچه بازی رو راه انداختی و خودت امدی گفتی بچه ها یه خبر بد دارم جناب کاوشگر از کوه پرت شده تو دره ضربه مغزی شده و رفته به اغما و دکتر ها ازش نا امید شدن ازتون خواهش می کنم دعا کنید نمیره و به هوش بیاد ما هم باور کردیم و کلی ناراحت و غمگین شدیم و از صمیم قلب دعا کردیم زنده بمونی و...
[/color][/size]
باز شما از کجا مطمئن هستین که من خودم اومدم و همچین پیامی دادم ؟
از این که در حق من پارسال دعا کردین بسیار سپاسگذارم ولی همون دعایی هم که کردین در حد همون شناختتون از بنده بوده صمصم قلبتون هم برامون مشخص شد که چی بوده
mnbvcxzaqwsx نوشته است:
و...بعد یه مدت دیگه با آیدی خودت اومدی تو انجمن و گفتی بچه ها من برادر کاوشگر هستم و با آی دی برادرم اومدم تو انجمن که بهتون بگم کاوشگر از لطف دعای شما زنده مونده و حالش تا یک هفته دیگه خوب میشه و میاد تو انجمن و بعد یه هفته دیگه اومدی تو انجمن و همه بهت خوش آمد گویی و به به چه چه گفتن و خوشحال شدن
ولی یهو موضوع پرت شدنت از کوه و به اغما رفتنتو تکذیب کردی و گفتی این مدت می خواستم از مرز خارج بشم ولی نشدهفلان شدو چلان شد پلان شدو هلان شدوو...........
[/color][/size]
داداش میشه بگی من کجا اومدم و این حرفها رو زدم که میخام از مرز خارج بشم مشخصه که کاملا آدم دروغ گویی هستی برا این گفته ات سند میخام الحمد الله تمام نوشته ها رو هم میتونی مطالعه کنی و هر سندی خواستی استخاراج کنی اگه جایی کم و کسری داشتی بگو تا راهنماییت کنم عجب آدمی هستی بابا ایول که رک حرف زدی تا بشناسمت
mnbvcxzaqwsx نوشته است:
خلاصه مطلب آدم با حالی هستی فکر کنم دوست داری همیشه مورد جلب توجه قرار بگیری و هر سال یه بار هم برای آپدیت جلب توجه هات یه سرکاری حسابی تو انجمن برای خودت درست میکنی و با خودت به ریش بچه های زود باور انجمن حسابی غش غش میخندی خلاصه آدم ناقلا و مرموزی هستی کلک حداقل این کارتو بذار به یه مدت دیگه و الان بچه های انجمن غمگین نکن چون الان دیگه نسخه جدید وتفکیک دار دانشمند حمید اومده و همه رو از ته دل خوشحال کرده دیگه کسی تو این موقعیت حوصله ناراحت شدن برای دروغ بافی جنابالی نداره
موفق باشی دوست عزیز آقای کاوشگر
[/color][/size]
آدم مرموز هم باز فکر کنم خودت تشریف داری چون تا میبینی یکی نیست خیلی راحت پشت سرش غیبت میکنی و میشینی و بهش میخندی برادر عزیز نخواستم بهت توهین کنم چون شخصیتم بهم همچین اجازه ای رو نمیده فقط خواستم یه بار دیگه نوشته هات رو خودت با دقت بخونی ببینی چی نوشتی ولی منتظر اون جوابت همستم که کجا گفتم میخاستم از مرز خارج بشم
دوستان این آخرین پست من تو انجمن فلز جو بود که در این تاریخ نوشتم از همه دوستان بسیار سپاسگذارم که بنده رو در این مدت تحمل کردن امیدوارم که ایام همیشه به کامتون باشه ولی خواهشن اگر حتی از من خبری شنیدید که کاوشگر مرده خبری در این انجمن از من پخش نکنید چون دوست ندارم با شنیدن خبر مرگم شادی بعضی ها رو ازشون بگیرم
شاد باشید و موفق
خداحافظ