انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 26 آبان1403 - 10:04pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 640 , 641 , 642 , 643 , 644 , 645 , 646 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

milad7 نوشته است:
دوستان این دوتا 357 یکیو از نیکو و یکیو از چهره خریدم نمیدونم اصلن یا تقلبی.

دوست عزیز من سمت راستی شماره m31rb را دارم وتقلبی هست

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

شنبه 22 فروردین1394 - 11:10am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان من از توکل یه ای سی خریدم 4 برابر جاهای دیگه هم حساب کرد و ادعا میکرد ما تو این مغازه فقط جنس اصل میاریم و هر چی اینجا میبینی ارجیناله! دکور شیکی هم زده !! ولی در کمال ناباوری این شماره از همه ضعیفتر بود!!! دوستان بیشتر دقت کنید

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

شنبه 22 فروردین1394 - 11:19am
کاربر فعال
کاربر فعال

بچه ها ای سی فلزی که چهره داره میفروشه به کار ما میاد؟؟؟؟؟؟ :-? :-? :-?
از کدوم سایت میتونم w11nm80 رو اینترنتی بخرم؟؟؟؟
@};-

شنبه 22 فروردین1394 - 11:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون رضا جان. دوستان تا اینجا که من فهمیدم و طبق تحقیقاتی که انجام دادم درباره lf 357 نوع پلاستیکی با 2 لگو وجود دارن که در هر دو این ایسی باید نوشته روی آنها برنگ سفید باشد و همچنین یک نوار سفید رنگ هم باید داشته باشند..

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 22 فروردین1394 - 11:33am
کاربر فعال
کاربر فعال

میلاد عزیز منظورتون این ک این دونمونه اصل هستن؟؟؟؟

شنبه 22 فروردین1394 - 11:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

MINLAB2 نوشته است:
میلاد عزیز منظورتون این ک این دونمونه اصل هستن؟؟؟؟

تا اینجا که بنده تحقیق کردم بله باید اصل باشن. با همان معیارهای که در پست قبلی عرض کردم. ولی امکان این هست که دقیقا همین شماره های که در عکس ذکر شده نباشند. و بنده هم میخوام همین موضوع را بفهمم. لطفا دوستانی که اطلاعات دارن راجع به شمارهای مختلف روی ایسی 357 لطفا پاسخ دهند.

شنبه 22 فروردین1394 - 11:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
MINLAB2 نوشته است:
بچه ها ای سی فلزی که چهره داره میفروشه به کار ما میاد؟؟؟؟؟؟ :-? :-? :-?
از کدوم سایت میتونم w11nm80 رو اینترنتی بخرم؟؟؟؟
@};-

پایا الکترونیک هر دو مدل W و P رو داره.

شنبه 22 فروردین1394 - 12:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من 357 فلزی هم گذاشتم وقتی گراند دستی رو تا 10 می برم سنس خیلی کمک میشه فیبر مسی 10*7 در 10 سانت سنس میشه . و وقتی در حالت اتو می زارم سنس در 60 سانت صورت می گیره .
لوپ با گراند 16 شناسایی میشه .
یه نکته دیگه اینکه یه لوپ برا دلتا پالس3 درست کرده بودم که حدود 750 میکروهانری میشه و 2 اهم . با گراند 75 شناسایی میشه ولی مقدار سنس اون از لوپ اصلی بیشتره .
لطفا یکی راهنمایی کنه .
مشکل چیه
ورژن 1.5

شنبه 22 فروردین1394 - 12:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ضمن تشکر از استاد حمید به خاطر زحماتی که در مورد قسمت تفکیک و حذف آهن که کشیدن و جای تقدیر و تشکر داره لازم دونستم جواب یکی از دوستان که گویا در حق ما خیلی لطف کردن رو بدم
با عرض پوزش از همه دوستان چون ایشون عمومی پیام دادن باید عمومی هم جواباشونو بشنون

mnbvcxzaqwsx نوشته است:
دوست عزیز و گرامی جناب کاوشگر گل ناراحت نشی از اینکه رک حرف میزنم YMWHISTLE [/color][/size]

اتفاقا رک حرف زدن رو خیلی دوست دارم چون شخصیت واقعی هر فرد رو نشون میده و بی پرده همه چیز مشخص میشه

mnbvcxzaqwsx نوشته است:
...ولی از شما خواهش دارم دست از این بچه بازی ها و ننه من غریبن بازی ها بردارین مثل اینکه شما از اینکه دیگران دلشون برای شما بسوزه و نگرانتون بشن خوشتون میاد و لذت میبرید ناقلا الان نشستی پشت لبتابت و غش غش به سر کار گذاشتن بچه های انجمن میخندی و مارو اسکول گرفتی ... J YMWHISTLE [/color][/size]

شما واقعا مطمنی که من دارم بچه بازی یا نه نه من قریبم بازی در میارم از خودت خیلی مطمئنی داداش
من نیازی به دلسوزی کسی ندارم و حتی دوست ندارم کسی نگرانم بشه از آزار و اذیت خلق خدا هم خوشم نمیاد میشه بگین من کجا بچه های انجمن رو سر کار گذاشتم ؟

mnbvcxzaqwsx نوشته است:
پارسال هم همین بچه بازی رو راه انداختی و خودت امدی گفتی بچه ها یه خبر بد دارم جناب کاوشگر از کوه پرت شده تو دره ضربه مغزی شده و رفته به اغما و دکتر ها ازش نا امید شدن ازتون خواهش می کنم دعا کنید نمیره و به هوش بیاد ما هم باور کردیم و کلی ناراحت و غمگین شدیم و از صمیم قلب دعا کردیم زنده بمونی و... :-J YMWHISTLE [/color][/size]

باز شما از کجا مطمئن هستین که من خودم اومدم و همچین پیامی دادم ؟
از این که در حق من پارسال دعا کردین بسیار سپاسگذارم ولی همون دعایی هم که کردین در حد همون شناختتون از بنده بوده صمصم قلبتون هم برامون مشخص شد که چی بوده

mnbvcxzaqwsx نوشته است:
و...بعد یه مدت دیگه با آیدی خودت اومدی تو انجمن و گفتی بچه ها من برادر کاوشگر هستم و با آی دی برادرم اومدم تو انجمن که بهتون بگم کاوشگر از لطف دعای شما زنده مونده و حالش تا یک هفته دیگه خوب میشه و میاد تو انجمن و بعد یه هفته دیگه اومدی تو انجمن و همه بهت خوش آمد گویی و به به چه چه گفتن و خوشحال شدن ولی یهو موضوع پرت شدنت از کوه و به اغما رفتنتو تکذیب کردی و گفتی این مدت می خواستم از مرز خارج بشم ولی نشدهفلان شدو چلان شد پلان شدو هلان شدوو........... :-J YMWHISTLE [/color][/size]

داداش میشه بگی من کجا اومدم و این حرفها رو زدم که میخام از مرز خارج بشم مشخصه که کاملا آدم دروغ گویی هستی برا این گفته ات سند میخام الحمد الله تمام نوشته ها رو هم میتونی مطالعه کنی و هر سندی خواستی استخاراج کنی اگه جایی کم و کسری داشتی بگو تا راهنماییت کنم عجب آدمی هستی بابا ایول که رک حرف زدی تا بشناسمت

mnbvcxzaqwsx نوشته است:
خلاصه مطلب آدم با حالی هستی فکر کنم دوست داری همیشه مورد جلب توجه قرار بگیری و هر سال یه بار هم برای آپدیت جلب توجه هات یه سرکاری حسابی تو انجمن برای خودت درست میکنی و با خودت به ریش بچه های زود باور انجمن حسابی غش غش میخندی خلاصه آدم ناقلا و مرموزی هستی کلک حداقل این کارتو بذار به یه مدت دیگه و الان بچه های انجمن غمگین نکن چون الان دیگه نسخه جدید وتفکیک دار دانشمند حمید اومده و همه رو از ته دل خوشحال کرده دیگه کسی تو این موقعیت حوصله ناراحت شدن برای دروغ بافی جنابالی نداره
موفق باشی دوست عزیز آقای کاوشگر :-J YMWHISTLE [/color][/size]

آدم مرموز هم باز فکر کنم خودت تشریف داری چون تا میبینی یکی نیست خیلی راحت پشت سرش غیبت میکنی و میشینی و بهش میخندی برادر عزیز نخواستم بهت توهین کنم چون شخصیتم بهم همچین اجازه ای رو نمیده فقط خواستم یه بار دیگه نوشته هات رو خودت با دقت بخونی ببینی چی نوشتی ولی منتظر اون جوابت همستم که کجا گفتم میخاستم از مرز خارج بشم

دوستان این آخرین پست من تو انجمن فلز جو بود که در این تاریخ نوشتم از همه دوستان بسیار سپاسگذارم که بنده رو در این مدت تحمل کردن امیدوارم که ایام همیشه به کامتون باشه ولی خواهشن اگر حتی از من خبری شنیدید که کاوشگر مرده خبری در این انجمن از من پخش نکنید چون دوست ندارم با شنیدن خبر مرگم شادی بعضی ها رو ازشون بگیرم
شاد باشید و موفق
خداحافظ @};-

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

آخرین بار توسط kavoshgar در شنبه 22 فروردین1394 - 1:43pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 22 فروردین1394 - 1:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا کاوشگرجان فکر کنم قضيه شما هم شد مثل قضيه دايی آرشم که به خاطر چندتن از بچه هاى انجمن ديگه حاضر نيست پاشو بزاره انجمن والله با رفتن شمامن و ما ها هم رخت سفر خواهيم بست ،پس بمون که با صفاتراز شما کجا پيدا کنيم

خدايا مددی کن

شنبه 22 فروردین1394 - 1:42pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 640 , 641 , 642 , 643 , 644 , 645 , 646 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 319 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure