انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 27 آبان1403 - 3:46am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 657 , 658 , 659 , 660 , 661 , 662 , 663 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید جان ممنون که پاسخ دادین

سه شنبه 25 فروردین1394 - 3:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
با تشکر از مهندس حمید عزیز منهم مدارو ساختم و میشه گفت شاهکاریه برای خودش
جهت اطلاع دوستان و با اجازه حمید خان این تعقیراتو انجام دادم (مخصوصا دوستانی که با 357 مشکل دارن)
به جای مقاومت 12 از 600 اهم و مقاومت 11 از 200 اهم استفاده کردم و به جایه خازن 10 از یک خازن متغییر 15 پیکو استفاده کردم که راحت میتونید اون 3 عدد رو به محدوده دلخواه برسونید
با تشکر

سه شنبه 25 فروردین1394 - 4:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

رستم جان مرسی داداش پس با اين حساب ميشه از ماسفتهای ديگر استفاده کرد و با اون خازن 5پيکوی متغيير اون اعداد رو به حد نصاب تفکيک رسوند

خدايا مددی کن

سه شنبه 25 فروردین1394 - 4:48pm
مدیر کل
مدیر کل

rostam نوشته است:
با سلام
با تشکر از مهندس حمید عزیز منهم مدارو ساختم و میشه گفت شاهکاریه برای خودش
جهت اطلاع دوستان و با اجازه حمید خان این تعقیراتو انجام دادم (مخصوصا دوستانی که با 357 مشکل دارن)
به جای مقاومت 12 از 600 اهم و مقاومت 11 از 200 اهم استفاده کردم و به جایه خازن 10 از یک خازن متغییر 15 پیکو استفاده کردم که راحت میتونید اون 3 عدد رو به محدوده دلخواه برسونید
با تشکر

خیلی ممنون! ولی وقتی میگم شیرین کاری و شعبده بازی نکنین منظورم همین کارهاست! :D یعنی عقل شما بیشتر از بنده میرسید که متوجه بشین مقاومت دمپینگ باید بجای 390 در حد 600 باشه؟! روی چه محاسبه یا تستی؟ خیر بهترین رقم 390 هست وگرنه با ناپایداری شدید برای بعضی لوپها مواجه میشین! در خصوص مقاومت 11 هم اگر 200 اهم بذارین هم شانس سوختن دیودها تحت شرایط خاص افزایش پیدا میکنه و هم ضریب تقویت اپ امپ در حدی بالا میره که دیگه روی زمین نمیشه با دستگاه کار کرد. همینطوریش هم به اندازه 2-3 درجه حساسیت اضافی برای کاوش واقعی وجود داره و معنیش اینه که تقویت داخل مدار کمی بیش از حد لزوم انجام شده و لذا مجبوریم از طریق تنظیم دیجیتال این حساسیت رو اندکی پایین تر بیاریم تا بتونیم روی زمین کار کنیم.
در مورد خازن 5 پیکو هم کار شما کاملا اشتباهه چون فرمول قسمت حذف آهن یک فرمول پیچیده لگاریتمیه و شما با تغییر این خازن شیب سرتاسر موج رو عوض میکنین و دیگه محاسبه دقیق از آب در نمیاد! از این گذشته با بالاتر رفتن این خازن مقداری از برد دستگاه هم کاهش پیدا میکنه هر چند بنظر برسه ثبات بهتر شده! اینکه کسی با اصلی و تقلبی بودن آیسی 357 مشکل داشته باشه دلیل نمیشه بخاطرش در مدار تغییری بدیم! بنده چندین مدل ایسی اصلی رو دارم و نوع تقلبی رو هم دارم. آیسی اصلی هر چقدر هم تولرانس داشته باشه باز هم طبق مشخصات دیتاشیت کار میکنه و مشکلی نداره. ولی از آیسی تقلبی طبیعیه که توقعی نیست و در هر مداری شرط بر استفاده از قطعات اصلی و مرغوب هست.
ممنون میشم همونطور که قبلا هم عرض کردم دیگه از این جور کارها صورت ندین و اگر هم دادین نتیجه رو برای خودتون نگه دارین. اگر هم قراره باز دل شما مثل داستان چنس بشکنه ؛ مشکلی نداره میتونین یک مدار دیگه غیر از 12 رگولاتور بذارین در انجمن و روش کار کنین ببینیم چی ازش در میاد! ;) :D

سه شنبه 25 فروردین1394 - 5:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون دوستان باید از مهندس حمید تشکر کرد
لوپ110*110 با ظرفیت اگه اشتباه نکنم 460 میکرو هانری و مقاومت 0.9
فرکانس 201 گراند 3 اسپید 4 و حساسیت 13

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

سه شنبه 25 فروردین1394 - 5:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:

خیلی ممنون رضا جان. خوشحالم که رو سفید شدین! :ymhug: :D
با اینکه نتیجه تا همینجا هم خوب هست ولی جزئیات زیادی وجود داره که کماکان دارم روشون کار میکنم. مطمئنا در نسخه های بعدی نتایج از این بهتر هم خواهد شد.

ممنون حمید خان دعای خیر این بچه ها همیشه پشت سرتونه
با شناختی که از شما دارم مطمئنم این طرح هرروز بهتر میشه
برای اکثر کاربران برد بیشتر اهمیت داره البته دستگاه خیلی قویه اگه نویز بزاره ازش استفاده کرد! مطمئنا خودتون بهتر میدونید
بازم تشکر میکنم بابت این همه لطفی که دارید @};-

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

سه شنبه 25 فروردین1394 - 5:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
از دوستان کسی شماره فروشگاه بهار پاساژ امجد رو داره؟!

سه شنبه 25 فروردین1394 - 6:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون از اضهار نظرتون
این پست رو برای بعضی از دوستان که خواسته بودن تو این مدار همکاری کنیم گذاشتم و نتیجه رو دیدید(آقا مهدی عزیز)
دوست خوبم حمید جان به خاطر اینکه این تایپیک خوب به انحراف نره فقط یک چیزیرو خدمتون عرض کنم همیشه یادتون باشه محاسبات علمی با نتایج عملی اختلاف داره ای کاش کاری که میگفتم و در حد عوض کردن 3 قطعه بود رو انجام میدادید بعد نظر میدادید تا خدایی نکرده فکر نکنم از روی غرض میگید
انشا الله که همیشه موفق باشید

سه شنبه 25 فروردین1394 - 6:06pm
مدیر کل
مدیر کل

rostam نوشته است:
ممنون از اضهار نظرتون
این پست رو برای بعضی از دوستان که خواسته بودن تو این مدار همکاری کنیم گذاشتم و نتیجه رو دیدید(آقا مهدی عزیز)
دوست خوبم حمید جان به خاطر اینکه این تایپیک خوب به انحراف نره فقط یک چیزیرو خدمتون عرض کنم همیشه یادتون باشه محاسبات علمی با نتایج عملی اختلاف داره ای کاش کاری که میگفتم و در حد عوض کردن 3 قطعه بود رو انجام میدادید بعد نظر میدادید تا خدایی نکرده فکر نکنم از روی غرض میگید
انشا الله که همیشه موفق باشید

ببخشید اون بعضی دوستان که از شما چنین درخواستی کردن خیلی بیجا میکنن که اصلا مدار بنده رو بسازن! :D کسی در ایران اگر سوادش بطور واقعی به اینجور کارها میرسید نباید شاهد این باشیم که این مدار اولین مدار منتشر شده از یک ایرانی اون هم با این همه قابلیت باشه! نمونه های تجاریش رو هم که طی این سالها دیدیم که همشون کپی چه مدارات شناخته شده ای هستن. کار کردن شما رو هم در مدارات قبلی دیدیم که نتیجش چی بود!
محاسبات علمی دقیقا با محاسبات عملی اندکی اختلاف داره که با در نظر گرفتن هر دو بخش تئوری و عملی و تست روی خاک با لوپهای مختلف میشه به نتیجه نهایی رسید. این هم همون کاری هست که بنده کردم و شما نکردی! وگرنه چیزی که بدرد لوپ کوچک میخوره رو پیشنهاد نمیدادی! مقاومت دمپینگ رو من برای لوپهای مختلف امتحان کردم و 2 هفته وقت صرفش کردم با اینکه حدودش از نظر تئوری و شبیه سازی برام مشخص بود! حالا شما چه محاسبه ای کردی و چقدر وقت صرف تست کردی؟ اون دو قطعه دیگه هم که اصلا تعویضش خیلی مضحک بود! شما ظاهرا خیلی علاقه داری کلا مدار ساخته شده دوستان رو خراب کنی! چون من دقیقا میدونم برنامه رو بر اساس چه محاسباتی نوشتم و این تغییرات شما کاملا خرابش میکنه! این کارهای شما حتی بدرد یک مدار آنالوگ هم نمیخورد چه برسه به دیجیتال که بشدت وابسته به برنامه هست.
از این گذشته مگه بنده بعنوان ارائه دهنده و طراح این مدار بطور مشخص در پایان توضیحات ذکر نکردم اگر کسی فکر میکنه مدار اشکالی داره بره و روی مدار دیگری کار کنه؟ یا اینکه حداقل در خصوصی مساله رو با من در میان بذاره؟ پس چرا شما این کار رو نکردی؟ قصدت کمک کردن بود یا خودنمایی؟! من که هیچ همه عقلشون میرسه که بر اساس سوابق قبلی افراد بتونن منظور رو متوجه بشن! شما هم تا دیدی اوضاع 12 رگولاتورت کساد شده تشریف آوردی وارد این داستان شدی! ولی بنده چنین اجازه ای به شما نمیدم. میتونی هر مدار دیگری که میشناسی توی انجمن بذاری و دوستان هم بنا به تشخیص خودشون کار کنن. اگر هم خیلی ادعا داری یک مدار خودت طراحی کن. دیگه هم در این تاپیک فعالیتی نداشته باش. بنده بابت طراحی و رسوندن این مدار به اینجا بیش از این حرفها زحمت و شب بیداری کشیدم که دیگه الان با امثال شما هیچ رودربایستی نداشته باشم.

سه شنبه 25 فروردین1394 - 6:20pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

reza.1286 نوشته است:
ممنون دوستان باید از مهندس حمید تشکر کرد
لوپ110*110 با ظرفیت اگه اشتباه نکنم 460 میکرو هانری و مقاومت 0.9
فرکانس 201 گراند 3 اسپید 4 و حساسیت 13

آقا رضا ميشه بگين چه مدلي ساختين؟
اگه عكس هم داشته باشه ممنون ميشيم
منظورم نوع سيم،تعداد دور و قطر سيم مورد استفاده هستش

سه شنبه 25 فروردین1394 - 7:44pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 657 , 658 , 659 , 660 , 661 , 662 , 663 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 359 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure