rostam نوشته است:
ممنون از اضهار نظرتون
این پست رو برای بعضی از دوستان که خواسته بودن تو این مدار همکاری کنیم گذاشتم و نتیجه رو دیدید(آقا مهدی عزیز)
دوست خوبم حمید جان به خاطر اینکه این تایپیک خوب به انحراف نره فقط یک چیزیرو خدمتون عرض کنم همیشه یادتون باشه محاسبات علمی با نتایج عملی اختلاف داره ای کاش کاری که میگفتم و در حد عوض کردن 3 قطعه بود رو انجام میدادید بعد نظر میدادید تا خدایی نکرده فکر نکنم از روی غرض میگید
انشا الله که همیشه موفق باشید
ببخشید اون بعضی دوستان که از شما چنین درخواستی کردن خیلی بیجا میکنن که اصلا مدار بنده رو بسازن!
کسی در ایران اگر سوادش بطور واقعی به اینجور کارها میرسید نباید شاهد این باشیم که این مدار اولین مدار منتشر شده از یک ایرانی اون هم با این همه قابلیت باشه! نمونه های تجاریش رو هم که طی این سالها دیدیم که همشون کپی چه مدارات شناخته شده ای هستن. کار کردن شما رو هم در مدارات قبلی دیدیم که نتیجش چی بود!
محاسبات علمی دقیقا با محاسبات عملی اندکی اختلاف داره که با در نظر گرفتن هر دو بخش تئوری و عملی و تست روی خاک با لوپهای مختلف میشه به نتیجه نهایی رسید. این هم همون کاری هست که بنده کردم و شما نکردی! وگرنه چیزی که بدرد لوپ کوچک میخوره رو پیشنهاد نمیدادی! مقاومت دمپینگ رو من برای لوپهای مختلف امتحان کردم و 2 هفته وقت صرفش کردم با اینکه حدودش از نظر تئوری و شبیه سازی برام مشخص بود! حالا شما چه محاسبه ای کردی و چقدر وقت صرف تست کردی؟ اون دو قطعه دیگه هم که اصلا تعویضش خیلی مضحک بود! شما ظاهرا خیلی علاقه داری کلا مدار ساخته شده دوستان رو خراب کنی! چون من دقیقا میدونم برنامه رو بر اساس چه محاسباتی نوشتم و این تغییرات شما کاملا خرابش میکنه! این کارهای شما حتی بدرد یک مدار آنالوگ هم نمیخورد چه برسه به دیجیتال که بشدت وابسته به برنامه هست.
از این گذشته مگه بنده بعنوان ارائه دهنده و طراح این مدار بطور مشخص در پایان توضیحات ذکر نکردم اگر کسی فکر میکنه مدار اشکالی داره بره و روی مدار دیگری کار کنه؟ یا اینکه حداقل در خصوصی مساله رو با من در میان بذاره؟ پس چرا شما این کار رو نکردی؟ قصدت کمک کردن بود یا خودنمایی؟! من که هیچ همه عقلشون میرسه که بر اساس سوابق قبلی افراد بتونن منظور رو متوجه بشن! شما هم تا دیدی اوضاع 12 رگولاتورت کساد شده تشریف آوردی وارد این داستان شدی! ولی بنده چنین اجازه ای به شما نمیدم. میتونی هر مدار دیگری که میشناسی توی انجمن بذاری و دوستان هم بنا به تشخیص خودشون کار کنن. اگر هم خیلی ادعا داری یک مدار خودت طراحی کن. دیگه هم در این تاپیک فعالیتی نداشته باش. بنده بابت طراحی و رسوندن این مدار به اینجا بیش از این حرفها زحمت و شب بیداری کشیدم که دیگه الان با امثال شما هیچ رودربایستی نداشته باشم.