انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 28 آبان1403 - 3:46am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 680 , 681 , 682 , 683 , 684 , 685 , 686 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام . شب شما خوش
مهندس جان میشه به جای استفاده از اسکلت چوبی یه ورق فایبر گلاس به ضخامت 2 میل درست کنم و برش بدم .؟یا از ورقی که تابلو سازها استفاده میکنن (فکر میکنم تفلون یا پلی استر باشه)استفاده کنم .
ممنون از راهنمایی شما

جمعه 28 فروردین1394 - 9:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

quester نوشته است:
سلام . شب شما خوش
مهندس جان میشه به جای استفاده از اسکلت چوبی یه ورق فایبر گلاس به ضخامت 2 میل درست کنم و برش بدم .؟یا از ورقی که تابلو سازها استفاده میکنن (فکر میکنم تفلون یا پلی استر باشه)استفاده کنم .
ممنون از راهنمایی شما

دوست گرامی بنده با کارتن پلاست هم لوپ پیچیدم.
هیچ مشکلی نداشته.
مساله اصلی از نظر من وزن لوپ
و ورق مورد نظر شما هم مشکلی ندارد.
فکر کنم یکی از دوستان باهاش لوپ درست کرده بودن.

جمعه 28 فروردین1394 - 9:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

quester جان فکر نکنم اونی که شما میگی ورق فایبر گلاس باشه اون ورق احتمالا پلاکسی گلاس هست . بخوبی با لیزر برش میخورند و خوب از آب درمیاد . ولی بسیار تُرد و شکننده است . در کل هنوز با لوپ ایده آل و سبک فاصله داریم .

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

جمعه 28 فروردین1394 - 9:58pm

عزیزان در مدار چند جنپر وجود دارد؟ ایا اون قسمت پهن که بالای اون نوشته 12 اونم جمپره؟ تشکر از کسی که جوابمو بده

هخامنش1

جمعه 28 فروردین1394 - 10:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

4عدد
بله

جمعه 28 فروردین1394 - 10:10pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ممنون از دوستان
من با تخته فیبر سه میل داشتم ، برش دادم خیلی سبک بود (حدود100 گرم) .مقاومتش هم خوب بود اما متاسفانه حواسم نبود زیر پای رفیقم موند شکست. میخواستم ببینم اگه بشه از جنس دیگه استفاده کنم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 28 فروردین1394 - 10:18pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس حمید عزیز
امیدوارم روزگار به کامتان باشد
من دیروز و امروز کاوش بودم.رفته بودیم توی کوه یه جا نشان داشت ک ما مشکوک به روی یک سنگ بودیم ک به گفته خود فرد با لورنز اونجا رو زده بودن جواب داده بود دستگاه را روشن کردم ک ارور داد تعجب کردم چون قبل از اون توی خونه روشن کرده بودم جا رو عوض کردم نشد زمانی ک پایین سنگ اومدم روشن کردم درست شد رفتم نزدیک سنگ دستگاه اهن رو نشان داد و تفکیک کرد اما ی نقطه رو گرفتتمام سنگ رو اهن نشان داد من دوباره رفتم بالای سنگ اونجا یه نقطه رو گرفتم ک اون فرد تایید کرد ک با لورنز همون جا رو گرفتن!!!تا این جا همه چیز خوب بود.(این جا چون نیاز به انفجار داره کاری انجام ندادیم دوتا سنگ فوق بزرگ هست!!!)امروز یه جا رفتم نزدیکای ی جوغن بود ک باز دستگاه ارور داد ک گفتم حتما اهن داره جام رو عوض کردم روشن کردم تماما سنگ اهن بود!!!ی رد یاب جیوده ای همراه داشتیم ک به گفته صاحب ش فقط ظلا رو میگیره تا شعاع 50متری ک امتحانش کردم جواب میداد.اون جا ردیاب ی جا رو گرفت ک رفتم روی اون باز دستگاه ارور داد باز جا رو عوض کردم درست شد ک هرچی می گرفتم اهن نشون میداد!!!!!حسابی گیج شده بودم توی این وضعیت 3 جا رو گرفتم با شماره تفکیک 28و27 و24 ک احتمال میدم طلا باشه چون یا یک انگشتر طلا ک امتحان کردم همین طور بود.
در ضمن در این شرایط فرکانس 201وپهنای130.دیلی 20.انتگرال 40(ب نظرم زیاد )تفکیک3.گراند 4
مهندس جان توی ی چینین جا هایی ک سنگ اهن همه جا هست چطور میشه کار کرد؟؟؟؟
و سوال دیگه من این ک چرا وقتی در حالت تفکیک طلا یا نقره رو به لوپ نزدیک میکنیم تا ی فاصله سنس میشه ولی خیلی ک نزدیک میشه اهن میشناسه!!!!!!!!!! :-? :-? L-) L-)
حسابی گیج شدم مهندس و کسانی ک تجربه دارن راهنمایی کنن :( :-o
ممنون از همه دوستانم و مهندس حمید عزیز :ymhug: :ymhug:
@};-

آخرین بار توسط MINLAB2 در جمعه 28 فروردین1394 - 11:05pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

جمعه 28 فروردین1394 - 11:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
سلام مهندس حمید عزیز
من یه دستگاهی دارم که در حالت تفکیک بهش صدای زمینه میدیم و برای همه فلزات بوق میزنه و نمودار سنس زیاد میشه ولی وقتی طلا بهش نزدیک میکنیم صدای زمینه قطع میشه.
آیا میشه یه گزینه برای مدار بزارید که اینبار صدا فقط برای طلا قطع بشه و برای مابقی فلزات بوق داشته باشیم؟!

جمعه 28 فروردین1394 - 11:00pm
مدیر کل
مدیر کل

MINLAB2 نوشته است:
سلام مهندس حمید عزیز
امیدوارم روزگار به کامتان باشد
من دیروز و امروز کاوش بودم.رفته بودیم توی کوه یه جا نشان داشت ک ما مشکوک به روی یک سنگ بودیم ک به گفته خود فرد با لورنز اونجا رو زده بودن جواب داده بود دستگاه را روشن کردم ک ارور داد تعجب کردم چون قبل از اون توی خونه روشن کرده بودم جا رو عوض کردم نشد زمانی ک پایین سنگ اومدم روشن کردم درست شد رفتم نزدیک سنگ دستگاه اهن رو نشان داد و تفکیک کرد اما ی نقطه رو گرفتتمام سنگ رو اهن نشان داد من دوباره رفتم بالای سنگ اونجا یه نقطه رو گرفتم ک اون فرد تایید کرد ک با لورنز همون جا رو گرفتن!!!تا این جا همه چیز خوب بود.(این جا چون نیاز به انفجار داره کاری انجام ندادیم دوتا سنگ فوق بزرگ هست!!!)امروز یه جا رفتم نزدیکای ی جوغن بود ک باز دستگاه ارور داد ک گفتم حتما اهن داره جام رو عوض کردم روشن کردم تماما سنگ اهن بود!!!ی رد یاب جیوده ای همراه داشتیم ک به گفته صاحب ش فقط ظلا رو میگیره تا شعاع 50متری ک امتحانش کردم جواب میداد.اون جا ردیاب ی جا رو گرفت ک رفتم روی اون باز دستگاه ارور داد باز جا رو عوض کردم درست شد ک هرچی می گرفتم اهن نشون میداد!!!!!حسابی گیج شده بودم توی این وضعیت 3 جا رو گرفتم با شماره تفکیک 28و27 و24 ک احتمال میدم طلا باشه چون یا یک انگشتر طلا ک امتحان کردم همین طور بود.
در ضمن در این شرایط فرکانس 201وپهنای130.دیلی 20.انتگرال 40(ب نظرم زیاد )تفکیک3.گراند 4
مهندس جان توی ی چینین جا هایی ک سنگ اهن همه جا هست چطور میشه کار کرد؟؟؟؟
حسابی گیج شدم مهندس و کسانی ک تجربه دارن راهنمایی کنن :( :-o :-o :-o
ممنون از همه دوستانم و مهندس حمید عزیز :ymhug: :ymhug:
@};-

خسته نباشین.
اگر شما دستگاه رو جایی بالانس کنین که هیچ هدفی وجود نداره دیگه نباید خطایی مشاهده بشه. ولی اگر نزدیک فلز بالانس کنین طبیعتا احتمال خطای لوپ هست.
اعداد تفکیکی هم که فرمودین معمولا نشانه فلز بزرگی نیست! بقول شما برای انگشتر طلا این عدد نشون داده میشه ولی برای طلا به میزان زیاد عدد تفکیک باید بالای 40 یا 50 باشه.

جمعه 28 فروردین1394 - 11:07pm
مدیر کل
مدیر کل

reza68 نوشته است:
سلام مهندس حمید عزیز
من یه دستگاهی دارم که در حالت تفکیک بهش صدای زمینه میدیم و برای همه فلزات بوق میزنه و نمودار سنس زیاد میشه ولی وقتی طلا بهش نزدیک میکنیم صدای زمینه قطع میشه.
آیا میشه یه گزینه برای مدار بزارید که اینبار صدا فقط برای طلا قطع بشه و برای مابقی فلزات بوق داشته باشیم؟!

طلا بصورت جدا بهیچ وجه قابل تفکیک نیست! در سیستم پالسی به این صورته. اگرم چیزی تعریف کنیم میتونه برای انگشتر یا سکه طلا با اندازه خاصی باشه. ولی برای سایر ابعاد طلا دیگه جواب نمیده. اینها رو از روی عدد تفکیک هم میتونین متوجه بشین.

جمعه 28 فروردین1394 - 11:09pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 680 , 681 , 682 , 683 , 684 , 685 , 686 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 158 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure