سلام مهندس حمید عزیز
امیدوارم روزگار به کامتان باشد
من دیروز و امروز کاوش بودم.رفته بودیم توی کوه یه جا نشان داشت ک ما مشکوک به روی یک سنگ بودیم ک به گفته خود فرد با لورنز اونجا رو زده بودن جواب داده بود دستگاه را روشن کردم ک ارور داد تعجب کردم چون قبل از اون توی خونه روشن کرده بودم جا رو عوض کردم نشد زمانی ک پایین سنگ اومدم روشن کردم درست شد رفتم نزدیک سنگ دستگاه اهن رو نشان داد و تفکیک کرد اما ی نقطه رو گرفتتمام سنگ رو اهن نشان داد من دوباره رفتم بالای سنگ اونجا یه نقطه رو گرفتم ک اون فرد تایید کرد ک با لورنز همون جا رو گرفتن!!!تا این جا همه چیز خوب بود.(این جا چون نیاز به انفجار داره کاری انجام ندادیم دوتا سنگ فوق بزرگ هست!!!)امروز یه جا رفتم نزدیکای ی جوغن بود ک باز دستگاه ارور داد ک گفتم حتما اهن داره جام رو عوض کردم روشن کردم تماما سنگ اهن بود!!!ی رد یاب جیوده ای همراه داشتیم ک به گفته صاحب ش فقط ظلا رو میگیره تا شعاع 50متری ک امتحانش کردم جواب میداد.اون جا ردیاب ی جا رو گرفت ک رفتم روی اون باز دستگاه ارور داد باز جا رو عوض کردم درست شد ک هرچی می گرفتم اهن نشون میداد!!!!!حسابی گیج شده بودم توی این وضعیت 3 جا رو گرفتم با شماره تفکیک 28و27 و24 ک احتمال میدم طلا باشه چون یا یک انگشتر طلا ک امتحان کردم همین طور بود.
در ضمن در این شرایط فرکانس 201وپهنای130.دیلی 20.انتگرال 40(ب نظرم زیاد )تفکیک3.گراند 4
مهندس جان توی ی چینین جا هایی ک سنگ اهن همه جا هست چطور میشه کار کرد؟؟؟؟
و سوال دیگه من این ک چرا وقتی در حالت تفکیک طلا یا نقره رو به لوپ نزدیک میکنیم تا ی فاصله سنس میشه ولی خیلی ک نزدیک میشه اهن میشناسه!!!!!!!!!!
حسابی گیج شدم مهندس و کسانی ک تجربه دارن راهنمایی کنن
ممنون از همه دوستانم و مهندس حمید عزیز