نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
حمید نوشته است: ممنون mnbvcxzaqwsx عزیز. خوبه شما با بیان خودتون به این اقا بهرام توضیح بدین تا متوجه بشن! بهرام جان شما اصلا متوجه روش کار نشدین! خیلی سادست ؛ شما هر بار خواستی حذف آهن رو تست کنی میتونی از شماره 1 شروع کنی و بری بالا. روی هر شماره ای که آهن خالص حذف شد ؛ حداکثر 1 درجه بالاتر قرار بده و خیالت هم راحت باشه! بالاتر ببری بتدریج همه فلزات حذف میشن. در واقع رنج 20 گانه برای حذف کامل فلزات هست نه فقط آهن! ولی روی یک محدوده خاصی فقط آهن رو حذف میکنه. کمتر از اون هیچ فلزی حذف نمیشه و بیشتر از اون سایر فلزات هم حذف میشن. متاسفانه این روش حذفی از نظر علمی فقط برای آهن امکانپذیره. وگرنه برای سایر فلزات هم اگر فرمولی وجود داشت قطعا پیاده میکردم. قربون اون وجود گوهربارت برم برادر حمید  که با متانت و وقار خاصی که در وجودت هست به همه کمک میکنی ، خدا خیرت بده 
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 2 اردیبهشت1394 - 8:15am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
m.m.s نوشته است: دوستان اعداد تفکیک برای زغال و کوزه چنده؟ وآیا حذف میشن؟ چون ورژن 2 کوزه رو مثل آهن حذف میکرد؟ وسوال دیگه اینکه برای کاوش واقعی عدد تفکیک مثلا 60نشون دهنده وجود آهنه؟  این سیستم به نوعی اختراعی جدید در فلزیابی هست و هرکسی زحمت بیشتر در کار واقعی در بیابون بکشه به تجربه لازم با این سیستم خواهد رسید ، دوست عزیز با سوال کردن از دیگران نمیتونید به تجربه اپراتوری خوبی در این نقطه زن برسید و در کار خودتون در خاک به مشکل خواهید خورد ، باید خودتون تجربه کنید 
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
آخرین بار توسط مهدی در چهارشنبه 2 اردیبهشت1394 - 8:27am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
چهارشنبه 2 اردیبهشت1394 - 8:20am |
|
 |
archilO
کاربر حرفه ای
|
91150472039 نوشته است: اینم اون کابلی که گفتم. سلام برادر من با این کابل تست زدم اما اصلا خوب جواب نداد و اصلا کابل مناسبی نیس
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
چهارشنبه 2 اردیبهشت1394 - 8:22am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
archilO نوشته است: 91150472039 نوشته است: اینم اون کابلی که گفتم. سلام برادر من با این کابل تست زدم اما اصلا خوب جواب نداد و اصلا کابل مناسبی نیس باید به عرض برسونم ، فقط و فقط برای ساخت لوپ های 1*1 و 1/5 متری از سیمهای 1 میل یا 1/5 میل افشان برق استفاده کنید که بهترین ثبات و نفوذ و قدرت رو خواهید داشت !
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 2 اردیبهشت1394 - 8:38am |
|
 |
archilO
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: archilO نوشته است: 91150472039 نوشته است: اینم اون کابلی که گفتم. سلام برادر من با این کابل تست زدم اما اصلا خوب جواب نداد و اصلا کابل مناسبی نیس باید به عرض برسونم ، فقط و فقط برای ساخت لوپ های 1*1 و 1/5 متری از سیمهای 1 میل یا 1/5 میل افشان برق استفاده کنید که بهترین ثبات و نفوذ و قدرت رو خواهید داشت ! سلام استاد مهدی عزیز بله تو تایید حرفتون باید بگم من لوپ 2در2 باسیم 1/5 ساختم که قدرتش واقعا عالیه اما کماکان حس میکنم که اگه پهنای پالس سیستم کمی بالاتر باشه باز هم قدرتش زیادترهم میشه که با استاد حمید عزیز هم اطلاع و گفتن چند وقتیه روی این قضیه دارن کار میکنن
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
چهارشنبه 2 اردیبهشت1394 - 8:44am |
|
 |
archilO
کاربر حرفه ای
|
در مورد کابل ایفن اینو بگم که من حدود 50 مترشو گرفتم و به هر روشی که فکر بکنین تابوندم اما فکر کنم به خاطر جنس مس داخلی که داره و ضعیفه جواب خوبی نداد اینو گفتم که کسه دیگه ای مثل من متضرر نشه
|
چهارشنبه 2 اردیبهشت1394 - 8:47am |
|
 |
91150472039
کاربر فعال
|
سلام آقا مهدی ممنون از پاسختون.
|
چهارشنبه 2 اردیبهشت1394 - 8:55am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
نقل قول: نقل قول: باید به عرض برسونم ، فقط و فقط برای ساخت لوپ های 1*1 و 1/5 متری از سیمهای 1 میل یا 1/5 میل افشان برق استفاده کنید که بهترین ثبات و نفوذ و قدرت رو خواهید داشت ! سلام استاد مهدی عزیز بله تو تایید حرفتون باید بگم من لوپ 2در2 باسیم 1/5 ساختم که قدرتش واقعا عالیه اما کماکان حس میکنم که اگه پهنای پالس سیستم کمی بالاتر باشه باز هم قدرتش زیادترهم میشه که با استاد حمید عزیز هم اطلاع و گفتن چند وقتیه روی این قضیه دارن کار میکنن در مورد پهنای پالس با نظر شما موافقم ؛ انشاله مهندس حمید یک فکر برای پهنای پالس بیشتر خواهد کرد ، ولی بنده فکر میکنم دیگه در پهنای پالس بالاتر از فعلی ، نیاز به ماسفت قوی تری به غیر از 840 داشته باشیم !
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 2 اردیبهشت1394 - 9:14am |
|
 |
بهرام
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: حمید نوشته است: ممنون mnbvcxzaqwsx عزیز. خوبه شما با بیان خودتون به این اقا بهرام توضیح بدین تا متوجه بشن! بهرام جان شما اصلا متوجه روش کار نشدین! خیلی سادست ؛ شما هر بار خواستی حذف آهن رو تست کنی میتونی از شماره 1 شروع کنی و بری بالا. روی هر شماره ای که آهن خالص حذف شد ؛ حداکثر 1 درجه بالاتر قرار بده و خیالت هم راحت باشه! بالاتر ببری بتدریج همه فلزات حذف میشن. در واقع رنج 20 گانه برای حذف کامل فلزات هست نه فقط آهن! ولی روی یک محدوده خاصی فقط آهن رو حذف میکنه. کمتر از اون هیچ فلزی حذف نمیشه و بیشتر از اون سایر فلزات هم حذف میشن. متاسفانه این روش حذفی از نظر علمی فقط برای آهن امکانپذیره. وگرنه برای سایر فلزات هم اگر فرمولی وجود داشت قطعا پیاده میکردم. قربون اون وجود گوهربارت برم برادر حمید  که با متانت و وقار خاصی که در وجودت هست به همه کمک میکنی ، خدا خیرت بده  در جواب شما مهندس مهدی ماهم که تایید کردیم که مهندس حمیدخیلی صبور و متین هستن انشاالله همیشه همینطور بمونن وهمه مارو با اشتباهاتی که پیش میاد راهنمایی کنن
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
چهارشنبه 2 اردیبهشت1394 - 9:24am |
|
 |
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
سلام مهندس حمید عزیز میتر منفی بغیر از حفره نشانگر از بالانس خارج شدنه درسته؟ یعنی تا جایی که عدد منفی ظاهر نشده میشه لوپ رو حبن کاوش بخاطر شرایط زمبن بالا و پایین کرد یا نه عمق کم میکنه؟
|
چهارشنبه 2 اردیبهشت1394 - 9:50am |
|
 |
|