انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 11:11pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 859 , 860 , 861 , 862 , 863 , 864 , 865 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

Ancient نوشته است:
دوستان عزیزم سلام ، عصر بر همگی شما به نیکی :ymhug:
بنده از شنبه صبح رفته بودم یه منطقه باستانی و تقریبا یک ساعته که برگشتم.
همراه خودم مدار فلزجو با لوپ 60 انکبوتی و لوپ 1*1 هم برده بودم .
منطقه مورد کاوش ما یک روستای متروکه باستانی با قدمت 3500 ساله هست ، متاسفانه اکثر بارهای کوچیک و دم دستیشو بردن ولی هنوزم دارای بارهای بزرگی هست که کارشون بسیار سنگین و خطرناک و زمانبره.
در قبرستان قدیمی روستا با لوپ 60 انکبوتی (تنظیمات پیشفرض ، گراند 2 ، پهنای پالس 180 ، سنسیویتی 19 ، دیلی اتوماتیک 18+دستی 40 ، آیرون ریجکت 8 ) شروع به کار کردم ، ابتدا چندین نقطه توسط دستگاه بعنوان آهن با اعداد وی دی آی بین 55 تا 65 حذف شد که یکیشو برای اطمینان درآوردم (در 30 سانتی متری یک پیچ شکسته تراکتور قدیمی و زنگ زده بود که حداقل به 20 سال قبل مربوط میشد) . در محیط مستطیلی شکل به ابعاد 1*1 متر سنس نسبتا قوی داشتم ، به طوری که صدای دستگاه به تن نیمه بم تغییر کرد و اعداد وی دی آی کد 30-35 رو نمایش میداد ،.از اندازه محیط سنس مطمئن شدم که جنسی قدیمی هست ، ولی تعجبم این بود که چطور با این قدرت سنس میشه ! خلاصه محیط حفاری رو معلوم کردم و شروع به حفاری شد . در عمق 140 سانتی متری رسیدیم به یک تخته سنگی مربعی به اضلاع 50 سانتیمتر.دور سنگ رو خالی کردم و دیدم مثل درپوش یک محفظه هست.با احتیاط برداشتمش و دیدم زیر یک محفظه حدودا 30*30 سانتی که از خاک نرم پر هست ، مشت دوم خاک رو برداشتم دستم خورد به چیزی مثل سکه درون خاک . از خوشحالی در پوست خود نمیگنجیدم و واسه سلامتی مهندس حمید عزیز دعا میکردم :ymhug:
سکه هارو همراه با خاک تماما خالی کردم، انگار درون یک کیسه پشمی قرار داده بودنشون که تقریبا کامل پوسیده بود و سکه ها به درون خاک ریخته شده بود.همرو خارج کردم و تک تک بررسی کردم ، تعداد 81 تا انواع سکه نقره دوره ناصرالدین شاه قاجار بود :x . خدا پدرشو بیامرزه اونی که اونها رو اونجا پنهان کرده بود .احتمالا از اجداد خودمون بوده (روستای خودمون هست ) . عکس از همه نمونه سکه ها رو براتون قرار میدم.درسته ارزش ریالی چندانی ندارن و گنج محسوب نمیشن ، اما برای من موفقیت بزرگی هست ، چون با وسیله دستساز خودم و دستای خودم بیرون اومد . البته وسیله ای که طراحش استاد بزرگوارم مهندس حمید عزیز هست ، خداوند انشاالله پدر و مادرشو بیامرزه و خانوادشو از تمام بلایا و خطرات مصون نگه داره . استاد انشاالله کشف بعدی ارزش بالاتری داشته باشه و بتونم الطاف شمارو جبران کنم :x
اینم اضافه کنم عمق دقیق سکه ها از سطح زمین دقیقا 165 سانتی متر شد .این عمق برای 81 تا سکه درون محفظه سنگی واقعا عالی و باور نکردنیه ، قدر استاد حمید و مدارفلزجو رو بدونید عزیزان :ymhug:
پاینده باشید @};-

سلام.تبریک میگم انشا الله دفعه بعد به خزانش میزنی اونم از جنس زردش :ymapplause: :ymapplause:

سه شنبه 21 اردیبهشت1394 - 1:40am
مدیر کل
مدیر کل

Ancient نوشته است:
دوستان عزیزم سلام ، عصر بر همگی شما به نیکی
بنده از شنبه صبح رفته بودم یه منطقه باستانی و تقریبا یک ساعته که برگشتم.
همراه خودم مدار فلزجو با لوپ 60 انکبوتی و لوپ 1*1 هم برده بودم .
منطقه مورد کاوش ما یک روستای متروکه باستانی با قدمت 3500 ساله هست ، متاسفانه اکثر بارهای کوچیک و دم دستیشو بردن ولی هنوزم دارای بارهای بزرگی هست که کارشون بسیار سنگین و خطرناک و زمانبره.
در قبرستان قدیمی روستا با لوپ 60 انکبوتی (تنظیمات پیشفرض ، گراند 2 ، پهنای پالس 180 ، سنسیویتی 19 ، دیلی اتوماتیک 18+دستی 40 ، آیرون ریجکت 8 ) شروع به کار کردم ، ابتدا چندین نقطه توسط دستگاه بعنوان آهن با اعداد وی دی آی بین 55 تا 65 حذف شد که یکیشو برای اطمینان درآوردم (در 30 سانتی متری یک پیچ شکسته تراکتور قدیمی و زنگ زده بود که حداقل به 20 سال قبل مربوط میشد) . در محیط مستطیلی شکل به ابعاد 1*1 متر سنس نسبتا قوی داشتم ، به طوری که صدای دستگاه به تن نیمه بم تغییر کرد و اعداد وی دی آی کد 30-35 رو نمایش میداد ،.از اندازه محیط سنس مطمئن شدم که جنسی قدیمی هست ، ولی تعجبم این بود که چطور با این قدرت سنس میشه ! خلاصه محیط حفاری رو معلوم کردم و شروع به حفاری شد . در عمق 140 سانتی متری رسیدیم به یک تخته سنگی مربعی به اضلاع 50 سانتیمتر.دور سنگ رو خالی کردم و دیدم مثل درپوش یک محفظه هست.با احتیاط برداشتمش و دیدم زیر یک محفظه حدودا 30*30 سانتی که از خاک نرم پر هست ، مشت دوم خاک رو برداشتم دستم خورد به چیزی مثل سکه درون خاک . از خوشحالی در پوست خود نمیگنجیدم و واسه سلامتی مهندس حمید عزیز دعا میکردم :ymhug:
سکه هارو همراه با خاک تماما خالی کردم، انگار درون یک کیسه پشمی قرار داده بودنشون که تقریبا کامل پوسیده بود و سکه ها به درون خاک ریخته شده بود.همرو خارج کردم و تک تک بررسی کردم ، تعداد 81 تا انواع سکه نقره دوره ناصرالدین شاه قاجار بود :x . خدا پدرشو بیامرزه اونی که اونها رو اونجا پنهان کرده بود .احتمالا از اجداد خودمون بوده (روستای خودمون هست ) . عکس از همه نمونه سکه ها رو براتون قرار میدم.درسته ارزش ریالی چندانی ندارن و گنج محسوب نمیشن ، اما برای من موفقیت بزرگی هست ، چون با وسیله دستساز خودم و دستای خودم بیرون اومد . البته وسیله ای که طراحش استاد بزرگوارم مهندس حمید عزیز هست ، خداوند انشاالله پدر و مادرشو بیامرزه و خانوادشو از تمام بلایا و خطرات مصون نگه داره . استاد انشاالله کشف بعدی ارزش بالاتری داشته باشه و بتونم الطاف شمارو جبران کنم :x
اینم اضافه کنم عمق دقیق سکه ها از سطح زمین دقیقا 165 سانتی متر شد .این عمق برای 81 تا سکه درون محفظه سنگی واقعا عالی و باور نکردنیه ، قدر استاد حمید و مدارفلزجو رو بدونید عزیزان :ymhug:
پاینده باشید

عزیز من به شما تبریک میگم. :ymhug: :x
اگر کاربر شناخته شده ای نبودین واقعا شک میکردم که شاید مثل اون دوست تازه وارد قبلی خدای نکرده راست نگفته باشین! :D ولی من اطمینان دارم که شما واقعا این موفقیت رو بدست آوردین و اصولا روش کار شما بلحاظ تفکری که پشتش قرار داشت از ابتدا هم مشخص بود که به موفقیت قابل ملاحظه ای منتهی میشه. در واقع بنده بجز طراحی و احیانا بیان توصیه هایی خاص ؛ روی سایر مسائل مهم در کاوش نمیتونم نقشی داشته باشم و لذا همیشه عرض کردم روش کاوش و انتخاب مکان و بسیاری جزئیات دیگه واقعا مهم هست و به صرف داشتن بهترین دستگاههای دنیا هم خیلیها بودن که هیچوقت موفقیتی کسب نکردن. اما طرحی مثل فلزیاب فلزجو با توجه به تلاش شبانه روزی که براش انجام شده ؛ به واقع در حد لیاقت شما و چند تن از دوستان دیگه هست که نه تنها با استفاده درست از دستگاه به بقیه آموزش های خوبی میدین ؛ بلکه در این مواقع و پس از موفقیت ولو کوچک با بیان کردن جسورانه این یافته های خودتون به همه ما امید و دلگرمی میدین. :x
تنظیماتی که استفاده کردین جای تامل داره و در این خصوص به اعتقاد من استفاده از دیلی دستی 40 باعث شده که شما بتونین از حساسیت 19 استفاده کنین که پر واضح هست حساسیت 19 اوج قدرت قابل استفاده این دستگاهه و بردش تحت این شرایط تقریبا از هر فلزیابی که بنده تا حالا دیدم بیشتر خواهد بود! لذا سنس این تعداد سکه قدیمی در عمق 165 کاملا طبیعی بوده و بنظر من حتی اگر تا عمق اندکی بیش از 2 متر هم بود باز سنس میشد!!! در عین حال سنسی که فرمودین بنظر میاد از پشت سنگ انجام شده که نشانه نفوذ عالی دستگاه هست.
نکته قابل تامل دیگه عدد تفکیک هست! هر چند برای یکی از اون سکه ها احتمالا عدد تفکیک متفاوتی باید داشته باشین ؛ ولی برای مجموعه ای از سکه ها عدد تفکیک فرق میکنه و بنظرم این رقم 30 تا 35 که فرمودین رو باید به خاطر داشت! چون اگر فلز یکپارچه ای بود که در اون عمق سنس میشد قطعا عدد تفکیک بالایی داشت. ولی تعدادی سکه که حالت فلزات مجزا از هم رو دارن عدد تفکیک دیگری خواهند داشت و این تجربه میتونه به سنس اهداف مشابه این کمک کنه. هر چند فلزات خیلی کوچک هم میتونن عدد تفکیکی در این رنج داشته باشن ؛ ولی وقتی مشخص میشه عمق بالاست و لذا هدف نمیتونه کوچک باشه ؛ این رنج عدد تفکیک میتونه نشانه ای از تعداد زیادی سکه داشته باشه!
از لطفی که بنده داشتین ممنونم. ایشالا که موفقیتهای بیشتری بدست بیارین. :x :ymhug:

سه شنبه 21 اردیبهشت1394 - 1:44am
مدیر کل
مدیر کل

adnistor_6 نوشته است:
سلام
دوستان من همه قطعات رو بغير از مقاومت ٣٩٠ اهم وصل كردم ولتاژ ١٢ ولت به مدار دادم اما لگولاتور ٥ ولتيم كه فلزي هم هست داغ ميكنه نه در حدي كه بسوزونه اما هنوز نه ال سي دي وصل كردم نه ميكرو رو گذاشتم در ضمن لگولاتور كوچيك هم قرار دادم سريع داغ كرد و دود بلند شد دوستان كسي ميدونه مشكل از كجاست ؟

خسته نباشین.
رگولاتور 7805 بهیچ وجه نباید داغ بکنه. داغ کردنش میتون نشانه ایراد در مدار و اتصالات و مونتاژ اشتباه قطعات باشه. طبیعتا تحت این شرایط نوع کوچک 78L05 که اصلا جواب نمیده! البته جهت نصب رگولاتور کوچک هم برعکس نوع بزرگ هست. بهرحال کلا ما چنین رگولاتوری هم توصیه نکردیم و باید از نوع تیغه فلزی متداول و مرغوب استفاده کنین. ولی قبلش باید مدارتون رو بررسی کنین که ایرادی نداشته باشه.

سه شنبه 21 اردیبهشت1394 - 1:52am
مدیر کل
مدیر کل

reza2490 نوشته است:
مهندس حمید میشه روی عداد تفکیک کاری کرد که برای اهن فقط در چند عدد تفکیک انجام بشه مثلا50تا 60 ودیگه هیچ نو فلزی در این عداد چه کوچک و چه بزرگ قرار نگیره وفلزات اهنی هم فقط تو همون عداد قرار بگیرن چه کوچک چه بزرگ هرچند تا حدود زیادی فلزات اهنی در این عداد هستند؟

وایا میشه برای هر فلزی یک صدا ایجاد کرد که در عمل تفکیک خیلی کمک کننده خاهد بود همین تور که میدونید در دستگاه چنس ای ویزگی وجود دارد و حتی بیشتر مواقع وقتی نمودار تفکیکش در خط های دیگه باشه باز صدای مخصوص اون ایجاد میکنه که توی این روش دیگه کوچکی و بزرگی فلز یکسان قابل تشخیص خاهد بود؟
هرچند در چنس صداها حالت موزیک هست وتو حافضه نمی مونه اگه امکانشو در اینده داشتید صداهاشو -بم- زیر -سوت و.....

در خصوص مساله اول باید عرض کنم که خیر امکانش نیست و تفکیک در همین حد هم برای یک فلزیاب پالسی شاهکار محسوب میشه و تا حدی شبیه و نزدیک به فلزیاب های وی ال اف هست! روش استفاده شده هم مشابه فلزیاب لورنز هست که البته بنده موفق شدم از اطلاعات مربوط به یک فلزیاب نظامی استخراج و استفاده کنم! در این روش نمیشه مساله آهنی بودن رو از روی عدد تشخیص داد و لذا حذف آهن با روش دیگری که مینلب استفاده میکنه پیاده شده. درسته که برای بسیاری از انواع آهن عدد تفکیک بین 50 تا 60 نشون داده میشه ولی قطعیت نداره ؛ در صورتیکه قسمت حذف آهن خیلی مطمئن تر عمل میکنه.
در مورد پیشنهاد دوم شما هر چند بنظر مساله ساده ای هست ولی اولا بنظر من اصلا جالب و کمک کننده نیست و در ثانی با ملاحظات فعلی برنامه و مدار چندان همخوانی نداره. درسته در چنس هم این ویژگی وجود داشت ولی بنده شخصا هیچوقت حس نکردم بدرد میخوره! اینجا هم ما برای تون صدا روش دیگری در نظر گرفتیم که به قدرت سنس بستگی داره و بنظر من خیلی کمک کننده تر هست.

سه شنبه 21 اردیبهشت1394 - 2:00am
مدیر کل
مدیر کل

Ancient نوشته است:
از لطف همه دوستان برادران عزیزم بینهایت سپاسگذارم :ymhug: :x
امیدوارم انشاالله همگی به بار بزنید ، زرد و سفید و ... نداره ، مهم موفقیت هست .
عرض کنم خدمتتون لوپ 60 انکبوتی بنده 18 دور سیم 1*1 افشان مرغوب مارک آمون ، کابل رابط هم کابل مکس میکروفن .
ماسفت بنده همون ماسفت اورجینال طرح IRF840 هست !
اینم فراموش کردم بگم ، بعد از خارج شدن سکه ها رو روی همون تخته سنگ درپوش گذاشتم ، لوپ رو روی زمین ثابت قرار دادم و سکه های روی سنگ رو حرکت دادم ، از فاصله 135 سانتی متری سنس کامل با تن صدای زیر و از فاصله 110 سانتی متری سنس با تن صدای نیمه بم ( همون تن صدایی که زیر خاک سنس کردم ) با قدرت سنس داشتم.
اعداد دی دی آی هم در تست روی خاک دقیقا در همون بازه 30-35 سانتی بود.
دوستان فقط یک نکته مهم که بنده قبل مسافرت بهش رسیدم اینکه سیم رابط مدار به کانکتور لوپ خیلی مهمه و حتما از سیم شیل دار استفاده کنید ، من قبلا کانکتور نظامی رو لمس میکردم میتر منفی داشتم اما وقتی این سیم رو تعویض کردم هم ثبات مدارم روی خاک به طرز خیره کننده ای افزایش پیدا کرد (به طوری که با حساسیت 19 روی خاک براحتی کار میکنم ) و هم دیگه با لمس کانکتور نظامی میتر منفی و بی ثباتی نداشتم.
اینم یه عکس دیگه از پشت سکه ها خدمت دوستان :ymhug:
پاینده باشید @};-

مجددا به شما تبریک میگم. خیلی ممنون که با این توضیحات خودتون نکات خوبی رو برای ما روشن میکنین. :ymhug:
خب نکته اول اینکه ماسفت 840 هم ماسفت خوبی هست! :D نکته بعدی اینه که مقایسه بوق بم دستگاه در حالت دفینه زیر خاک با سنس در هوا به نسبت 165 به 110 بوده که معادل همون 1.5 برابری هست که بارها عرض کردم میتونیم برای دفینه افزایش برد داشته باشیم! خوشحالم که در این مورد اشتباهی نکردیم. نکته مهم دیگه یکسان بودن عدد تفکیک در خاک و هوا هست که البته بنده قبلا عرض کرده بودم سیستم تفکیک و حذف آهن میتونه تا حد زیادی خودش رو با شرایط زمین تطبیق بده و لذا از این نظر خوشبختانه مشکل خاصی نداریم.
اما در خصوص کابل رابط لوپ قطعا حق با شماست و بخصوص برای کار کردن روی درجات حساسیت بالا خود کابل و کانکتور اتصال هم نقش زیادی دارن.

سه شنبه 21 اردیبهشت1394 - 2:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Ancient دوست عزیز این موفقیت رو به شما و مهندس حمید عزیز تبریک میگم @};-

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 21 اردیبهشت1394 - 2:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
با تشکر از دوستان عزیزم :x
مهندس جان سلام ، خسته نباشید ، واقعااااا خدا قوت استاد ، با کمال میل ممنونم ، از روز اول هم گفتم ما هرچه داریم از برکت وجود شماست :ymhug: :-*
شما به بنده لطف دارید استاد ، هرچه آموختیم فقط و فقط از خود شما بوده و بس . مدار فلزجو واقعا یه شاهکاره ، جلو چشم پدرم و عموم و چند نفر دیگه رو سفید و سربلندم کرد . عموم قبلا بالای 7-8 مدل انواع نقطه زن آورده بود این محل اما هیچکدومشون بجز میخ و پیچ آهنی چیزی نگرفته بودن !
این بزرگترین موفقیت زندگیم بود ، با اینکه قبلا با ردیاب 22 یکی دوتا قبر کوچک موفق شده بودیم و شاید از این هم یکم ارزش مادی بیشتری داشته ، اما احساسی که الاان دارم در تمام طول زندگیم نداشتم ، مهندس از صمیم قلبم دوست دارم دستتون رو ببوسم ،بخدا قسم نه بخاطر چندتا سکه نقره کم ارزش ، بخاطر تمام کارایی که انجام دادین و میدین تا بنده و امثال بنده به موفقیتی دست پیدا کنیم ، بخاطر وجود سراسر بخشندگی تون ...
خدمت دوستان عزیزم عارضم قبل از اینکه سراغ این نقطه بیایم ، چند محل مشکوک دیگه رو با لوپ 1*1 کاوش کردم و به تنظیمات فوق العاده ای رسیم که دستگاه در زمین کشاورزی خیس ( یونجه کاری شده ) و با تکان های شدید لوپ هم بدون افت برد محسوسی از ثبات خارج نمیشه و با قدرت تمام میتونه کاوش رو انجام بده ، که اگر اجازه بدید فردا انشاالله اگر عمری باقی بود با جزئیات خدمتتون عرض خواهم کرد.از فرط خستگی و 3شب بیخوابی دیگه واقعا چشمام تار میبینه و فکر میکنم در پست های امشبم حسابی غلط املایی و نگارشی داشته باشم ، پیشاپیش عذرخواهی میکنم.
خداییش دلم نیومد این موفقیت بزرگ مدار فلزجو رو با اعضای خانواده فلزجو تقسیم نکنم :ymhug:
شب بر همگی دوستان و استاد حمید بزرگوار خوش :x
پاینده باشید @};-

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

سه شنبه 21 اردیبهشت1394 - 2:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
دوست خوبم این موفقیت رو به شما تبریک میگم اتشالا که طراح مدار خیر از دنیا و آخرتش ببینه

سه شنبه 22 اردیبهشت1394 - 5:57am
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

Ancient نوشته است:
با تشکر از دوستان عزیزم :x
مهندس جان سلام ، خسته نباشید ، واقعااااا خدا قوت استاد ، با کمال میل ممنونم ، از روز اول هم گفتم ما هرچه داریم از برکت وجود شماست :ymhug: :-*
شما به بنده لطف دارید استاد ، هرچه آموختیم فقط و فقط از خود شما بوده و بس . مدار فلزجو واقعا یه شاهکاره ، جلو چشم پدرم و عموم و چند نفر دیگه رو سفید و سربلندم کرد . عموم قبلا بالای 7-8 مدل انواع نقطه زن آورده بود این محل اما هیچکدومشون بجز میخ و پیچ آهنی چیزی نگرفته بودن !
این بزرگترین موفقیت زندگیم بود ، با اینکه قبلا با ردیاب 22 یکی دوتا قبر کوچک موفق شده بودیم و شاید از این هم یکم ارزش مادی بیشتری داشته ، اما احساسی که الاان دارم در تمام طول زندگیم نداشتم ، مهندس از صمیم قلبم دوست دارم دستتون رو ببوسم ،بخدا قسم نه بخاطر چندتا سکه نقره کم ارزش ، بخاطر تمام کارایی که انجام دادین و میدین تا بنده و امثال بنده به موفقیتی دست پیدا کنیم ، بخاطر وجود سراسر بخشندگی تون ...
خدمت دوستان عزیزم عارضم قبل از اینکه سراغ این نقطه بیایم ، چند محل مشکوک دیگه رو با لوپ 1*1 کاوش کردم و به تنظیمات فوق العاده ای رسیم که دستگاه در زمین کشاورزی خیس ( یونجه کاری شده ) و با تکان های شدید لوپ هم بدون افت برد محسوسی از ثبات خارج نمیشه و با قدرت تمام میتونه کاوش رو انجام بده ، که اگر اجازه بدید فردا انشاالله اگر عمری باقی بود با جزئیات خدمتتون عرض خواهم کرد.از فرط خستگی و 3شب بیخوابی دیگه واقعا چشمام تار میبینه و فکر میکنم در پست های امشبم حسابی غلط املایی و نگارشی داشته باشم ، پیشاپیش عذرخواهی میکنم.
خداییش دلم نیومد این موفقیت بزرگ مدار فلزجو رو با اعضای خانواده فلزجو تقسیم نکنم :ymhug:
شب بر همگی دوستان و استاد حمید بزرگوار خوش :x
پاینده باشید @};-

ما هم این موفقیت رو هم به شما وهم به مهندس عزیز تبریک میگم انشالله به اهداف بزرگ تری دست پیدا کنید همین که مهندس زحمتی رو که بابت این مدار کشیدن و شب وروز تلاش کردن و بی منت در اختیار کاربرای عزیز گذاشتن خودش یه دنیا می ارزه همین مدارو اگه دقت کرده باشین تو انجمنهای دیگه اگه برای فروش میزاشتن کمتر از 10 میلیون نبود بازم خدا پدر مهندس حمیدو بیامرزه که شب و روز جواب تمام کابرهارو چه تو خصوصی چه تو عمومی رو میدادند و این موفقیتها ثمره تلاش مهندس حمید هست که دوستان به اهدافی چه کوچک چه بزرگ دست پیدا میکنندو اینم عرض کنم که تلاش دوستان هر چی بشتر باشه موفقیتشونم بیشتره هوا هم که داره رو به گرمی میره پس دوستان تلاش شونو بیشتر از پیش کنند @};-

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

سه شنبه 22 اردیبهشت1394 - 7:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Ancient عزیز با عرض تبریک مجدد
برادر ایا عدد میتر هنگام سنس رو یادتون هست که چند بود و هم چنین ممدوده سنستون چند بود
زیر ۱۰۰ بود یا بالای۱۰۰ و این که رطوبت اون منطقه در چه حدی بود
ممنون از شما اخه منم یه همچین موردی دارم که البته تو بارون نشد زیاد رو نقطه کار کنم ولی عدد تفکیک همون عددی بود که شما فرمودین و جالب که محدوده سنسش هم یه محدوده ۵۰ تاً۶۰ سانتی بود برام البته از محدوده سنس خودتون چیزی نگفتین

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

سه شنبه 22 اردیبهشت1394 - 7:51am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 859 , 860 , 861 , 862 , 863 , 864 , 865 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 153 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure