دوستان عزیزم سلام ، عصر بر همگی شما به نیکی
بنده از شنبه صبح رفته بودم یه منطقه باستانی و تقریبا یک ساعته که برگشتم.
همراه خودم مدار فلزجو با لوپ 60 انکبوتی و لوپ 1*1 هم برده بودم .
منطقه مورد کاوش ما یک روستای متروکه باستانی با قدمت 3500 ساله هست ، متاسفانه اکثر بارهای کوچیک و دم دستیشو بردن ولی هنوزم دارای بارهای بزرگی هست که کارشون بسیار سنگین و خطرناک و زمانبره.
در قبرستان قدیمی روستا با لوپ 60 انکبوتی (تنظیمات پیشفرض ، گراند 2 ، پهنای پالس 180 ، سنسیویتی 19 ، دیلی اتوماتیک 18+دستی 40 ، آیرون ریجکت 8 ) شروع به کار کردم ، ابتدا چندین نقطه توسط دستگاه بعنوان آهن با اعداد وی دی آی بین 55 تا 65 حذف شد که یکیشو برای اطمینان درآوردم (در 30 سانتی متری یک پیچ شکسته تراکتور قدیمی و زنگ زده بود که حداقل به 20 سال قبل مربوط میشد) . در محیط مستطیلی شکل به ابعاد 1*1 متر سنس نسبتا قوی داشتم ، به طوری که صدای دستگاه به تن نیمه بم تغییر کرد و اعداد وی دی آی کد 30-35 رو نمایش میداد ،.از اندازه محیط سنس مطمئن شدم که جنسی قدیمی هست ، ولی تعجبم این بود که چطور با این قدرت سنس میشه ! خلاصه محیط حفاری رو معلوم کردم و شروع به حفاری شد . در عمق 140 سانتی متری رسیدیم به یک تخته سنگی مربعی به اضلاع 50 سانتیمتر.دور سنگ رو خالی کردم و دیدم مثل درپوش یک محفظه هست.با احتیاط برداشتمش و دیدم زیر یک محفظه حدودا 30*30 سانتی که از خاک نرم پر هست ، مشت دوم خاک رو برداشتم دستم خورد به چیزی مثل سکه درون خاک . از خوشحالی در پوست خود نمیگنجیدم و واسه سلامتی مهندس حمید عزیز دعا میکردم
سکه هارو همراه با خاک تماما خالی کردم، انگار درون یک کیسه پشمی قرار داده بودنشون که تقریبا کامل پوسیده بود و سکه ها به درون خاک ریخته شده بود.همرو خارج کردم و تک تک بررسی کردم ، تعداد 81 تا انواع سکه نقره دوره ناصرالدین شاه قاجار بود
. خدا پدرشو بیامرزه اونی که اونها رو اونجا پنهان کرده بود .احتمالا از اجداد خودمون بوده (روستای خودمون هست ) . عکس از همه نمونه سکه ها رو براتون قرار میدم.درسته ارزش ریالی چندانی ندارن و گنج محسوب نمیشن ، اما برای من موفقیت بزرگی هست ، چون با وسیله دستساز خودم و دستای خودم بیرون اومد . البته وسیله ای که طراحش استاد بزرگوارم مهندس حمید عزیز هست ، خداوند انشاالله پدر و مادرشو بیامرزه و خانوادشو از تمام بلایا و خطرات مصون نگه داره . استاد انشاالله کشف بعدی ارزش بالاتری داشته باشه و بتونم الطاف شمارو جبران کنم
اینم اضافه کنم عمق دقیق سکه ها از سطح زمین دقیقا 165 سانتی متر شد .این عمق برای 81 تا سکه درون محفظه سنگی واقعا عالی و باور نکردنیه ، قدر استاد حمید و مدارفلزجو رو بدونید عزیزان
پاینده باشید