behnam karami نوشته است:
سلام دوستان و مخصوصا مهندس حمید مهندس باز چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید. من همینطور که قبلا گفتم رو مدارم ماسفت 7n80استفاده میکرم که عدد اولم 365بود البته با سیم نمره 70و لوپ 60که تصمیم گرفتم با 840هم امتحان کنم اما این سری عدده اول واقعا بالا رفت و حدود450رسید که برا حذف اهن مجبور شدم عدد را تا 28بالا ببرم یه سوال اینجا پیش میاد مهندس ایا بالا رفتن این عدد باعث سنس بهتر طلا میشه؟؟و یا نه تفاوتی ایجاد نمیکنه و در مورد ثبات ایا بالا رفتن این عدد باعث ثبات کمتر در دستگاه میشه چون با 7n80یکم ثبات بهتر داشتم ایا میشه اینطور نتیجه گیری کرد که چون عدد اولم درحد استاندارد تری بوده ثبات بهتری داشتم؟؟اما نکته اصلی و تفاوت این دو ماسفت در عمل هر دو ماسفت تفکیک و حذف اهن خوبی داشتن و در مساله برد7n80یکم بردش بیشتر بود البته تو پهنایه پالس 170اما نکته اصلی فکر کنم تو سرعت سنس و واکنش بود که840واقعا بهتر بودبا ماسفت7n80وقتی اعداد منفی رو مدار میومد دستگاه یکم مدت طولانی طول میکشید تا خودش را بالانس کنه تقریبا 10ثانیه طول میکشید اما در 840این مساله تقریبا در دو سه ثانیه انجام میشد.و یه سوال مداره من یه سکه نقره را در عدد65تفکیک میکنه که نمیدونم ایا نقره باید تو همین شماره تفکیک بشه یا مدار من یه اشکلی داره البته حذف اهن روش اثری نداره و صدایه سنس قشنگ شنیده میشه.و یه مورد دیگه من ماسفت را قسمت گرما گیرش را با چسب عایق کردم ویه هیت سینگ به ماسفت وصل کردم و از نقطه شیلدم به بدنه هیت سینگ وصل کردم که خودم احساس کردم بعضی از تک بوق ها قطع شد نظره شما در مورد این کار چیه ای واقعا میتونه تاثیر داشته باشه؟؟ممون بابت جوابتون.
ویه مورد بی ربط به این موضوع و اونم درمورد ذخیره نام کاربری تازگی اسمه کاربری ذخیره نمیشه و واقعا اعصاب خورد کن شده یعنی دوتا صفحه که ادم مرور میکنه با پیام لطفا وارد شوید مواجه میشه اگه لطف کنید این مورد راهم رفع کنید ممنون میشم .
خواهش میکنم.
بله بالا رفتن عدد اول که معمولا توام با کاهش دیلی لوپ هم هست منجر به حساسیت بیشتر نسبت به طلای کوچک میشه. ولی در عین حال به املاح و اثر زمین هم حساس تر میشه! در واقع دیلی بسیار پایین یا زیاد بودن عدد اول تنها در صورتی بدرد میخوره که قصد ساخت لوپ کوچک رو داشته باشین و بخواین باهاش چیزهای خیلی کوچک پیدا کنین. کلا فکر نمیکنم بدرد بچه های ما بخوره! لذا سعی کنین عدد اولتون زیاد بالا نره. راهش هم سادست. از سیم بی کیفیت تر و ارزان تر برای لوپهای بزرگ استفاده کنین!!!
عرض کردم عدد اول هر چه بالاتر باشه حساسیت دستگاه بیشتر میشه. لذا طبیعیه که ثبات پایین بیاد. بعضی دوستان هم که فرمودن فلان ماسفت ثبات بهتری داشته دقیقا به همین جهت هست. در صورتیکه ما تمام مشخصات گیرندگی سیگنال رو میتونیم تنظیم کنیم و لذا اینکه فلان ماسفت ثباتش بهتره یا بدتره عملا بی معنیه! کافیه تنظمیاتی مثل دیلی و بازه انتگرال رو برای هر ماسفتی مطابق خودش تنظیم کنین تا ببینین ثبات فرقی نمیکنه. طبیعتا برد هم اگر به هر دلیل کم بشه مشخصه که ثبات بهتر میشه و این مساله همیشه هست.
در مورد عدد تفکیک عرض کردیم به شکل و اندازه فلز هم بستگی داره. لذا نمیشه گفت برای نقره 65 هست. با این وجود چون حذف آهن شما کلا کار نمیکنه و اعداد شما بالا هستن ؛ عدد تفکیکتون هم نمیتونه درست باشه.
مساله ماسفت و هیت سینک و شیلد هم اگر روی حساسیت 19 و 20 تست کرده باشین قطعا درست هست و مساله نویز های محیطی تاثیر میذاره. ولی روی حساسیت 18 به پایین دیگه نباید فرق چندانی بکنه. بهرحال در محیط طبیعت نویزی که روی بنده ماسفت اثر بذاره در حد صفر هست و نیاز نیست نگرانش باشین. اینجور موارد در منزل خیلی بیشتر پیش میاد.