انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 11 آبان1403 - 3:06am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 865 , 866 , 867 , 868 , 869 , 870 , 871 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
madrek نوشته است:
sinaghahhari نوشته است:
سلام دوستان گرامی
قاب دستگاه را به علت کوچک بودن عوض کردم ولی وقتی روشنش می کنم می نویسهsensitivity و زیرش شمارش معکوس میاد از 17 شروع میشه میاد پایین وروی 1 گیر میکنه به نظر دوستان چه مشکلی براش پیش آمده؟
ممنون میشوم کسی کمکم بکند

یکی از کلیدات به احتمال زیاد گیر کرده

سلام خیلی ازتون ممنونم
مشکل را پیدا کردم یک از سیم متصل به شاسی یا همون شصتی فشاری قطع شده بود
\:d/

سه شنبه 22 اردیبهشت1394 - 10:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

چنگیز نوشته است:
milad7 نوشته است:
دوستانی که از پرگرامر multi avr استفاده میکنند. برای بار دوم اگه خواستید میکرو پرگرام کنید حتما باید از یه کریستال 8 تا 20 مگاهرتز استفاده کنند وگرنه پرگرامر میکرو شناسایی نمیکنه. amir6777 عزیز مشکل پرگرام نشدن شما هم دقیقا همین مورده.

پس مال من که اکستریم بورنر روساپورت نمیکنه میتونه از کریستال باشه... یکیش 20000 ویکیش 40000 هست.

دوستان منم چنین مشکلی دارم کدامیک از کریستالها را باید تعویض کرد 4000 یا 200000 ؟

سه شنبه 22 اردیبهشت1394 - 10:16pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام استاد حمید عزیز یه موضوعی میخوام باهاتون درمیون بزارم ولی نمیدونم چطور پست خصوصی بدم. لطفا در خصوصی پاسخ بدین. ممنون

سه شنبه 22 اردیبهشت1394 - 10:20pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان و مخصوصا مهندس حمید مهندس باز چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید. من همینطور که قبلا گفتم رو مدارم ماسفت 7n80استفاده میکرم که عدد اولم 365بود البته با سیم نمره 70و لوپ 60که تصمیم گرفتم با 840هم امتحان کنم اما این سری عدده اول واقعا بالا رفت و حدود450رسید که برا حذف اهن مجبور شدم عدد را تا 28بالا ببرم یه سوال اینجا پیش میاد مهندس ایا بالا رفتن این عدد باعث سنس بهتر طلا میشه؟؟و یا نه تفاوتی ایجاد نمیکنه و در مورد ثبات ایا بالا رفتن این عدد باعث ثبات کمتر در دستگاه میشه چون با 7n80یکم ثبات بهتر داشتم ایا میشه اینطور نتیجه گیری کرد که چون عدد اولم درحد استاندارد تری بوده ثبات بهتری داشتم؟؟اما نکته اصلی و تفاوت این دو ماسفت در عمل هر دو ماسفت تفکیک و حذف اهن خوبی داشتن و در مساله برد7n80یکم بردش بیشتر بود البته تو پهنایه پالس 170اما نکته اصلی فکر کنم تو سرعت سنس و واکنش بود که840واقعا بهتر بودبا ماسفت7n80وقتی اعداد منفی رو مدار میومد دستگاه یکم مدت طولانی طول میکشید تا خودش را بالانس کنه تقریبا 10ثانیه طول میکشید اما در 840این مساله تقریبا در دو سه ثانیه انجام میشد.و یه سوال مداره من یه سکه نقره را در عدد65تفکیک میکنه که نمیدونم ایا نقره باید تو همین شماره تفکیک بشه یا مدار من یه اشکلی داره البته حذف اهن روش اثری نداره و صدایه سنس قشنگ شنیده میشه.و یه مورد دیگه من ماسفت را قسمت گرما گیرش را با چسب عایق کردم ویه هیت سینگ به ماسفت وصل کردم و از نقطه شیلدم به بدنه هیت سینگ وصل کردم که خودم احساس کردم بعضی از تک بوق ها قطع شد نظره شما در مورد این کار چیه ای واقعا میتونه تاثیر داشته باشه؟؟ممون بابت جوابتون.

ویه مورد بی ربط به این موضوع و اونم درمورد ذخیره نام کاربری تازگی اسمه کاربری ذخیره نمیشه و واقعا اعصاب خورد کن شده یعنی دوتا صفحه که ادم مرور میکنه با پیام لطفا وارد شوید مواجه میشه اگه لطف کنید این مورد راهم رفع کنید ممنون میشم .

سه شنبه 22 اردیبهشت1394 - 10:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

yahooo نوشته است:
چنگیز نوشته است:
milad7 نوشته است:
دوستانی که از پرگرامر multi avr استفاده میکنند. برای بار دوم اگه خواستید میکرو پرگرام کنید حتما باید از یه کریستال 8 تا 20 مگاهرتز استفاده کنند وگرنه پرگرامر میکرو شناسایی نمیکنه. amir6777 عزیز مشکل پرگرام نشدن شما هم دقیقا همین مورده.

پس مال من که اکستریم بورنر روساپورت نمیکنه میتونه از کریستال باشه... یکیش 20000 ویکیش 40000 هست.

دوستان منم چنین مشکلی دارم کدامیک از کریستالها را باید تعویض کرد 4000 یا 200000 ؟

دوستان در صورتی که پرگرامر شما کانکتورex-xtal رو کنار سوکت زیف داره باید یه کریستال 8 تا 20 مگاهرتزی بندازین روش.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 22 اردیبهشت1394 - 10:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mohsen733 نوشته است:
mohsen733 نوشته است:
سلام خدمت دوستانت
با سیم افشان 6×1 میشه لوپ سایز بالا ساخت ؟
منظور بزرگتر از 1.5 یا 2

دوستان کمی عجله دارم .
ممنون

این سیم مناسب نیست.شما باید از سیم نمره 1.5 یا 1.2میلیمتر استفاده کنی بین 7 دور برای لوپ 2*2 و 9 دور برای 1.5*1.5 ظرفیت رو هم باید ملاک قرار بدی و دور ها رو با توجه به قطر سیم کم و زیاد کنی.

سه شنبه 22 اردیبهشت1394 - 10:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نقل قول:

ما که 3 ماه پیش واسه این ویکتور شما پیام دادیم جواب ندادی

عذر خواهی میکنم اقا رضا یادم نیست احتمالا مسافرت بودم ببخشید @};- @};-

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 22 اردیبهشت1394 - 11:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

داداش میلاد این پروگرمر منه و این کانکتور کنار زیف نیست!!!!

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 22 اردیبهشت1394 - 11:24pm
مدیر کل
مدیر کل

behnam karami نوشته است:
سلام دوستان و مخصوصا مهندس حمید مهندس باز چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید. من همینطور که قبلا گفتم رو مدارم ماسفت 7n80استفاده میکرم که عدد اولم 365بود البته با سیم نمره 70و لوپ 60که تصمیم گرفتم با 840هم امتحان کنم اما این سری عدده اول واقعا بالا رفت و حدود450رسید که برا حذف اهن مجبور شدم عدد را تا 28بالا ببرم یه سوال اینجا پیش میاد مهندس ایا بالا رفتن این عدد باعث سنس بهتر طلا میشه؟؟و یا نه تفاوتی ایجاد نمیکنه و در مورد ثبات ایا بالا رفتن این عدد باعث ثبات کمتر در دستگاه میشه چون با 7n80یکم ثبات بهتر داشتم ایا میشه اینطور نتیجه گیری کرد که چون عدد اولم درحد استاندارد تری بوده ثبات بهتری داشتم؟؟اما نکته اصلی و تفاوت این دو ماسفت در عمل هر دو ماسفت تفکیک و حذف اهن خوبی داشتن و در مساله برد7n80یکم بردش بیشتر بود البته تو پهنایه پالس 170اما نکته اصلی فکر کنم تو سرعت سنس و واکنش بود که840واقعا بهتر بودبا ماسفت7n80وقتی اعداد منفی رو مدار میومد دستگاه یکم مدت طولانی طول میکشید تا خودش را بالانس کنه تقریبا 10ثانیه طول میکشید اما در 840این مساله تقریبا در دو سه ثانیه انجام میشد.و یه سوال مداره من یه سکه نقره را در عدد65تفکیک میکنه که نمیدونم ایا نقره باید تو همین شماره تفکیک بشه یا مدار من یه اشکلی داره البته حذف اهن روش اثری نداره و صدایه سنس قشنگ شنیده میشه.و یه مورد دیگه من ماسفت را قسمت گرما گیرش را با چسب عایق کردم ویه هیت سینگ به ماسفت وصل کردم و از نقطه شیلدم به بدنه هیت سینگ وصل کردم که خودم احساس کردم بعضی از تک بوق ها قطع شد نظره شما در مورد این کار چیه ای واقعا میتونه تاثیر داشته باشه؟؟ممون بابت جوابتون.

ویه مورد بی ربط به این موضوع و اونم درمورد ذخیره نام کاربری تازگی اسمه کاربری ذخیره نمیشه و واقعا اعصاب خورد کن شده یعنی دوتا صفحه که ادم مرور میکنه با پیام لطفا وارد شوید مواجه میشه اگه لطف کنید این مورد راهم رفع کنید ممنون میشم .

خواهش میکنم.
بله بالا رفتن عدد اول که معمولا توام با کاهش دیلی لوپ هم هست منجر به حساسیت بیشتر نسبت به طلای کوچک میشه. ولی در عین حال به املاح و اثر زمین هم حساس تر میشه! در واقع دیلی بسیار پایین یا زیاد بودن عدد اول تنها در صورتی بدرد میخوره که قصد ساخت لوپ کوچک رو داشته باشین و بخواین باهاش چیزهای خیلی کوچک پیدا کنین. کلا فکر نمیکنم بدرد بچه های ما بخوره! لذا سعی کنین عدد اولتون زیاد بالا نره. راهش هم سادست. از سیم بی کیفیت تر و ارزان تر برای لوپهای بزرگ استفاده کنین!!! :D
عرض کردم عدد اول هر چه بالاتر باشه حساسیت دستگاه بیشتر میشه. لذا طبیعیه که ثبات پایین بیاد. بعضی دوستان هم که فرمودن فلان ماسفت ثبات بهتری داشته دقیقا به همین جهت هست. در صورتیکه ما تمام مشخصات گیرندگی سیگنال رو میتونیم تنظیم کنیم و لذا اینکه فلان ماسفت ثباتش بهتره یا بدتره عملا بی معنیه! کافیه تنظمیاتی مثل دیلی و بازه انتگرال رو برای هر ماسفتی مطابق خودش تنظیم کنین تا ببینین ثبات فرقی نمیکنه. طبیعتا برد هم اگر به هر دلیل کم بشه مشخصه که ثبات بهتر میشه و این مساله همیشه هست.
در مورد عدد تفکیک عرض کردیم به شکل و اندازه فلز هم بستگی داره. لذا نمیشه گفت برای نقره 65 هست. با این وجود چون حذف آهن شما کلا کار نمیکنه و اعداد شما بالا هستن ؛ عدد تفکیکتون هم نمیتونه درست باشه.
مساله ماسفت و هیت سینک و شیلد هم اگر روی حساسیت 19 و 20 تست کرده باشین قطعا درست هست و مساله نویز های محیطی تاثیر میذاره. ولی روی حساسیت 18 به پایین دیگه نباید فرق چندانی بکنه. بهرحال در محیط طبیعت نویزی که روی بنده ماسفت اثر بذاره در حد صفر هست و نیاز نیست نگرانش باشین. اینجور موارد در منزل خیلی بیشتر پیش میاد.

سه شنبه 22 اردیبهشت1394 - 11:27pm
مدیر کل
مدیر کل

amir6777 نوشته است:
داداش میلاد این پروگرمر منه و این کانکتور کنار زیف نیست!!!!

امیر جان لطفا بیشتر دقت کنین! در همین تصویر یک سوکت خالی 3 پایه زیر سوکت زیف هست که شما باید یک کریستال بین 8 تا 20 مگاهرتز روی اون قرار بدین. پایه وسط هم آزاد میمونه. مساله مربوط به این کریستال رو در خصوص این پروگرامر در فایل توضیحات ذکر کرده بودم. همینطور در راهنمایی که داخل دی وی دی همراه پروگرامر هست این نکات بطور مشخص و به زبان فارسی توضیح داده شدن. در واقع وقتی بار اول میکرو رو پروگرام میکنین ؛ تنظیمات کارخانه ای میکرو روی کریستال داخلی هست و لذا نیاز به کریستال بیرونی جهت پروگرام نداره. ولی وقتی برای بار اول پروگرام رو توام با تنظیم فیوز بیت انجام میدین ؛ تنظیمات میکرو بصورت کریستال خارجی در میاد و از اون به بعد برای پروگرام نیاز به کریستال خارجی داره. لذا شما میتونین اون کریستال رو بصورت دائمی کنار سوکت زیف بذارین.

سه شنبه 22 اردیبهشت1394 - 11:34pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 865 , 866 , 867 , 868 , 869 , 870 , 871 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 317 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure