انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 5:10pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 884 , 885 , 886 , 887 , 888 , 889 , 890 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

helish نوشته است:
سلام دوستان .من سر رشته ای از الکترونیک ندارم این دستگاه یه نفر با هزینه 1.5 برام درست کرده .با دستگاه رفتم کاوش تو سنسیویتی 10 به بالا گیج میزنه اینم از عکساش.باکسش فلزیه رو زمین بدون حرکت یه سینی 25*25 رو تو1.60 میزنه عدد تفکیکش میاد رو 35 درست کار میکنه به نظرتون؟ ولی رو زمین وقتی لوپو حرکت میدم ثبات نداره.یه سیم سبزم تو عکسا واسه خودش آویزونه این چیه؟

دوست عزیز اگر واقعا شما 1.5 پول بابت این دستگاه دادین که اصلا کار درستی نکردین و هم بنده راضی نیستم و هم حدود 1 میلیون پول اضافه خرج کردین! قبلا بارها عرض کردم من بعنوان طراح این مدار فقط راضی هستم اگر دوستان برای هم مدار رو میسازن یک دستمزد متعارف مونتاژ دریافت کنن. خود دستگاه شاید حدود 300 تومن در میاد و با این حساب قیمتی حدود 500 معقول هست و جای حرف و حدیثی هم نداره. کمی کمتر یا بیشترش هم دیگه توافق بین خود دوستان هست. اما شما قیمت زیادی پرداختین و حتی اگر خود ما این طرح رو با این قیمت ارائه کرده بودیم الان سایر فروشندگان کفن پوش پاشنه در انجمن فلزجو رو از جا در آورده بودن! :D بهرحال گمان نمیکنم صرفا درست کردن یک پنل زیبا این همه ارزش داشته باشه.
دستگاه شما هم در بعضی بخشها خوب هست و در بعضی بخشها خیر! مثلا سیمکشیهای داخلی دستگاه میتونست خیلی بهتر باشه و از سیمهای فلت برای ال سی دی و کلیدها استفاده بشه که ظریف تر و جمع و جورتر در بیاد. یا مثلا هیت سینک 7812 از نوع نازک کار شده که در قدرت بالا زیاد جوابگو نیست! قسمت بلندگو هم خیلی بهتره اصلا نزدیک خروجی لوپ نباشه چون خودش میتونه کمی بی ثباتی ایجاد کنه. جعبه فلزی رو هم در مجموع توصیه نمیکنم و همونطور که دوستان هم فرمودن گاهی اتصال شیلد به بدنه میتونه نتیجه منفی داشته باشه. ضمن اینکه در پاره ای موارد خود جعبه فلزی در میدان سنس لوپ قرار میگیره و تاثیر منفی میذاره.
اعداد 3 گانه ای که در تصویر شما دیده میشه اصلا درست نیستن و همگی کاملا از رنج خارج هستن! نمیدونم علتش ماسفت خاص استفاده شده هست یا شرایط تست شما. ولی بهرحال عدد اول باید بین 200 تا 400 باشه و عدد سوم هم حتما باید حدود 100 واحد از دومی بیشتر باشه تا هم دستگاه عملکرد فلزیابی خوبی داشته باشه و هم تفکیک و حذف آهن بتونن درست کار کنن. با توجه به بالا بودن بیش از حد عدد اولتون دستگاه بشدت بی ثبات خواهد بود و کاملا طبیعیه!

شنبه 26 اردیبهشت1394 - 2:04pm
مدیر کل
مدیر کل

2840644 نوشته است:

درود بر شما حمیدجان بنده هیچ دستکاری در مدار نکردم و فقط از یک اپ امپ نظامی و ماسفت ۱۱nk100 استفاده کردم در ضمن چرا پهنای پالس رو در بالاترین مقدارشون قرار میدم پیغام high power میده و نمیشه با دستگاه کار کرد X_X

بله این حدس رو هم زدم که شاید 357 رو عوض کرده باشین! با این حساب شانس اوردین که میکروی شما نسوخته! :D خیر این اپ امپ جواب نمیده و اعداد بالای 900 مشخص میکنه که خروجی تقریبا به حداکثر رسیده و قابل ارزیابی برای سنس یا تفکیک نیست و لذا نتیجه خوبی نمیده. به همین جهت عرض کردم اپ امپ رو تعویض نکنین! خود انواع 357 و 157 با کیفیت های مختلف پیدا میشن و مطمئن باشین هیچ شماره ای از LF157H اصلی بهتر جواب نمیده.
در خصوص پیغام High Power هم بنده به همین صورت در نظر گرفتم. اگر میخواین از پهنای پالس حداکثر استفاده کنین باید فرکانس رو پایین بیارین. با این حال پهنای پالس 500 با فرکانس حداکثر 300 هم قابل استفاده هست که بنظر من کاملا کفایت میکنه. ولی شما قطعا فرکانس رو هم بالای 300 گذاشتین که خب امکانپذیر نیست!

شنبه 26 اردیبهشت1394 - 2:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام به استاد حمید
اینطور که من متوجه شدم برای لوپهای با سایز مختلف تنظیمات بهینه ای داره
اگر لطف کنید این تنظیمات رو برای چند لوپ متداول بفرمایید از زحمت شما بسیار سپاسگزارم
مثلا لوپ 30 و 40 و60 ویک متری

شنبه 26 اردیبهشت1394 - 2:16pm
مدیر کل
مدیر کل

archilO نوشته است:
سلام و خسته نباشيد خدمت استاد حميد عزيز
بله استاد مواردي رو كه گفتين حتما اعمال ميكنم و نتيجه رو دوباره مينويسم
در مورد ديلي بالاتر و پاپپن تر از اين شماره افت برد داشتم ولي باز مورد بررسي قرار ميدم
در مورد پهناي پالس هم در پهناي 160 نويز زياد بود (كه شايد اسپيد بالا باعث اين امر باشه)و در اين شماره هم نويز نداشتم هم برد مدار خوب بود به اين خاطر حداقل گذاشتم تا در كاووش هم حساسيت به زمين كمتر بشه و باز اسپيد رو كم ميكنم و تست ميكنم
ممنون از توجهتون

خواهش میکنم.
دیلی بالاتر سبب افزایش برد برای فلزات اهنی و همینطور اهداف بزرگ میشه ولی برای طلا برعکس هست! اگر دیلی رو پایین بیارین میبینین برد برای طلاهایی که تست کردین کمی بیشتر میشه. قبلا عرض کردم اینها همه بستگی به هدف شما و شرایط داره و بر همون اساس باید تنظیم کنین.
علت اینکه پهنای پالس 140 بهتر جواب داده احتمالا ظرفیت پایین لوپ شماست. چون 18 دور سیم روکشدار برای لوپ 45 تخت ظرفیت پایین تر از حد توصیه شده بدست میده که دیلی 14 لوپ هم نشان از همین ظرفیت پایین داره. بهتر بود برای این سایز لوپ ظرفیت 350 رو رعایت میکردین. چون عملکرد مناسب این مقدار ظرفیت برای لوپ فلزیاب پالسی در تمام پالسی های دنیا ثابت شدست و لوپهای 45 سانتی مینلب هم از همین ظرفیت استفاده میکنن.

شنبه 26 اردیبهشت1394 - 2:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من دومدل اپ امپ lf357h و lf157h رو تست کردم
مدل 157 در عین حال که مقداری ثباتش بهتره ولی 357 عمق بیشتری میزنه واعدادم نرمالتره
حالا این میتونه با توجه به فاکتورهای دیگه مدار باشه یا نه کلا 157 از 357 بهتره؟
درضمن من دوتا 357 فلزی داشتم که یکیشون جواب داد

شنبه 26 اردیبهشت1394 - 2:20pm
مدیر کل
مدیر کل

تهم نوشته است:
با سلام به استاد حمید
اینطور که من متوجه شدم برای لوپهای با سایز مختلف تنظیمات بهینه ای داره
اگر لطف کنید این تنظیمات رو برای چند لوپ متداول بفرمایید از زحمت شما بسیار سپاسگزارم
مثلا لوپ 30 و 40 و60 ویک متری

بله تا حدودی همینطور هست. ولی خب بستگی به هدف اپراتور و شرایط زمین و حتی کیفیت لوپ هم داره! مثلا لوپی که دیلی خودش بالا باشه دیگه نیاز به دیلی دستی چندانی نداره. ولی لوپی که دیلی اتوماتیک کمی داره برای ثبات روی زمین به دیلی دستی بیشتری نیاز داره! غیر از این نکته کلا هر چه لوپ بزرگتر باشه بلحاظ تغییر نوع هدف مورد نظر بهتره دیلی بالاتر گذاشته بشه.
برای لوپهای بزرگتر فرکانس پایین تر ولی پهنای پالس بیشتر مناسب تره و برای لوپهای کوچک برعکس!
گزینه اسپید هم برای لوپهای کوچک بهتره بیشتر باشه و برای لوپ های بزرگتر کمتر! با این حال تنظیم 3 و 4 اغلب بهترین جواب رو میدن.

شنبه 26 اردیبهشت1394 - 2:23pm
مدیر کل
مدیر کل

تهم نوشته است:
من دومدل اپ امپ lf357h و lf157h رو تست کردم
مدل 157 در عین حال که مقداری ثباتش بهتره ولی 357 عمق بیشتری میزنه واعدادم نرمالتره
حالا این میتونه با توجه به فاکتورهای دیگه مدار باشه یا نه کلا 157 از 357 بهتره؟
درضمن من دوتا 357 فلزی داشتم که یکیشون جواب داد

نمیشه گفت علت تفاوت برد از خود ایسی بوده! ممکنه دو آیسی مشخصات دقیقشون اندکی فرق داشته و لذا تنظیمات دستگاه هم باید کمی تغییر میکرده تا نتیجه یکسان بدست بیاد. بهرحال اگر تفاوت برد تا 5 یا حداکثر 10 درصد هم باشه باز هم اشکالی نداره!!! چون در عوض اونی که بنظر میرسه بردش اندکی کمتر هست روی زمین با درجه حساسیت بیشتری جواب میده. در واقع بحث اصلی اینه که روی زمین قسمت گیرنده از حدی مشخص نمیتونه قویتر جواب بده. چون بهرصورت تاثیر حضور فلز در دل نویزهای محیطی گم میشه! حالا شما اگر مدرن ترین آپ امپ دنیا رو هم روی مدار بذارین میبینین که وضع به همین صورته! این اشتباهی هست که خیلیها مرتکب میشن. در واقع حتی برای تست داخل هوا هم دیگه از حدی به بعد نمیشه از طریق گیرنده نتیجه بهتری گرفت ؛ دیگه در مورد تست در خاک که خیلی زودتر نتیجه محدود میشه. پس این اندک تفاوت های بین آیسی ها بشرط اصلی و سالم بودنشون اهمیتی در کاوش نداره و بیشتر ثبات آیسی هست که بخصوص در شرایط آب و هوایی خاص اهمیت داره.
از نظر مشخصات فنی کارکرد ؛ اون چیزی که در دیتاشیت این قطعات دیده میشه اینه که 157 هم باید مطابق 357 جواب بده.

شنبه 26 اردیبهشت1394 - 2:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
aya ein FET khobe??
K3469

قسمت !

شنبه 26 اردیبهشت1394 - 2:36pm
مدیر کل
مدیر کل

در خصوص تنظیم بازه انتگرال هم این رو عرض کنم که دوستان بهتره از همون تنظیم 42 استفاده کنن. چون بدلایل مختلف 42 جواب خوبی میده. کم کردنش سبب افت برد میشه و به همین لحاظ هست که ممکنه دوستان احساس کنن ثبات بهتری داره که این هم کاملا طبیعی هست و بهتره با کاهش درجه حساسیت این ثبات ایجاد بشه.
تنها نکته جدید برای دوستانی هست که احیانا با حساسیت 19 موفق به کار روی زمین میشن! در این صورت افزایش بازه انتگرال میتونه افزایش برد محسوسی داشته باشه. لذا بنده استفاده از حساسیت 20 رو بدلایل مختلف توصیه نمیکنم و به جاش دوستان میتونن از حساسیت 19 توام با افزایش بازه انتگرال برای دستیابی به حداکثر برد روی زمین هایی که شرایط مناسب دارن استفاده کنن.

شنبه 26 اردیبهشت1394 - 2:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
dostan be yek model fet va Lf ektfa nakonid
hata BS170
chand model begirid ! be khoda arzesh dareh !

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

قسمت !

شنبه 26 اردیبهشت1394 - 3:03pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 884 , 885 , 886 , 887 , 888 , 889 , 890 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: EP63 , Google و 439 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure