helish نوشته است:
سلام دوستان .من سر رشته ای از الکترونیک ندارم این دستگاه یه نفر با هزینه 1.5 برام درست کرده .با دستگاه رفتم کاوش تو سنسیویتی 10 به بالا گیج میزنه اینم از عکساش.باکسش فلزیه رو زمین بدون حرکت یه سینی 25*25 رو تو1.60 میزنه عدد تفکیکش میاد رو 35 درست کار میکنه به نظرتون؟ ولی رو زمین وقتی لوپو حرکت میدم ثبات نداره.یه سیم سبزم تو عکسا واسه خودش آویزونه این چیه؟
دوست عزیز اگر واقعا شما 1.5 پول بابت این دستگاه دادین که اصلا کار درستی نکردین و هم بنده راضی نیستم و هم حدود 1 میلیون پول اضافه خرج کردین! قبلا بارها عرض کردم من بعنوان طراح این مدار فقط راضی هستم اگر دوستان برای هم مدار رو میسازن یک دستمزد متعارف مونتاژ دریافت کنن. خود دستگاه شاید حدود 300 تومن در میاد و با این حساب قیمتی حدود 500 معقول هست و جای حرف و حدیثی هم نداره. کمی کمتر یا بیشترش هم دیگه توافق بین خود دوستان هست. اما شما قیمت زیادی پرداختین و حتی اگر خود ما این طرح رو با این قیمت ارائه کرده بودیم الان سایر فروشندگان کفن پوش پاشنه در انجمن فلزجو رو از جا در آورده بودن!
بهرحال گمان نمیکنم صرفا درست کردن یک پنل زیبا این همه ارزش داشته باشه.
دستگاه شما هم در بعضی بخشها خوب هست و در بعضی بخشها خیر! مثلا سیمکشیهای داخلی دستگاه میتونست خیلی بهتر باشه و از سیمهای فلت برای ال سی دی و کلیدها استفاده بشه که ظریف تر و جمع و جورتر در بیاد. یا مثلا هیت سینک 7812 از نوع نازک کار شده که در قدرت بالا زیاد جوابگو نیست! قسمت بلندگو هم خیلی بهتره اصلا نزدیک خروجی لوپ نباشه چون خودش میتونه کمی بی ثباتی ایجاد کنه. جعبه فلزی رو هم در مجموع توصیه نمیکنم و همونطور که دوستان هم فرمودن گاهی اتصال شیلد به بدنه میتونه نتیجه منفی داشته باشه. ضمن اینکه در پاره ای موارد خود جعبه فلزی در میدان سنس لوپ قرار میگیره و تاثیر منفی میذاره.
اعداد 3 گانه ای که در تصویر شما دیده میشه اصلا درست نیستن و همگی کاملا از رنج خارج هستن! نمیدونم علتش ماسفت خاص استفاده شده هست یا شرایط تست شما. ولی بهرحال عدد اول باید بین 200 تا 400 باشه و عدد سوم هم حتما باید حدود 100 واحد از دومی بیشتر باشه تا هم دستگاه عملکرد فلزیابی خوبی داشته باشه و هم تفکیک و حذف آهن بتونن درست کار کنن. با توجه به بالا بودن بیش از حد عدد اولتون دستگاه بشدت بی ثبات خواهد بود و کاملا طبیعیه!