نویسنده |
پیغام |
تهم
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز تبریک تبریک خب بیزحمت شرایط لوپ وتنظیمات عمق کاوش وچگونگی سنس رو یه توضیح مختصر بدی همگی از شما ممنونیم.
|
یکشنبه 26 اردیبهشت1394 - 1:49am |
|
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
تهم نوشته است: دمت گرم با این ابتکارات ایول داداش به نظرت با این سینیهای کیک میشه لوپ عنکبوتی درست کرد؟ یعنی تحمل سیم افشان رو دارن؟ ممنون لطف دارین بله میشه ولی برای لوپ عنکبوتی بهتره از فیبر چوبی 3 میل استفاده کنی چون پلاستیک برای لوپ عنکبوتی مناسب نیست و ظرفیت خازنی لوپ بالا میره چون ضربیب دی الکتریک پلاستیک از چوب بالا تره این سینی های پلاستیکی فقط برای لوپ تخت مناسب هستن و در لوپ عنکبوتی چون سیم ها در دو طرف سینی پلاستیکی قرار می گیرن حالت خازنی ایجاد شده و چون ضریب دی الکتریک پلاستیک از چوب بیشتره ظرفیت خازنی لوپ بالا میره
|
یکشنبه 26 اردیبهشت1394 - 1:55am |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
mnbvcxzaqwsx نوشته است: rot نوشته است: nemoneh lop takht man ke ba das!tgahe sakhte khodam pichidam دوست عزیز لوپ تخت دیگه قدیمی شده چون ظرفیت خازنی بالایی داره و عنکبوتی بهتره اینم تصاویر و روش های ساخت لوپ تخت بنده که شاید به درد بعضی افراد بخوره البته این تصاویر مال 10 سال پیشه که بنده اون موقعه برای فلزیاب گری garey داشتم لوپ تخت میساختم که عکسم گرفتم یادش بخیر doste aziz to tapike lop man amozeshe takht ro ta 1 metr gozashtam agar sim laki ro ba varnish beposhoni zarfiat khazeni khili kam mishe hich lopi be takht nemireseh !
قسمت !
|
یکشنبه 26 اردیبهشت1394 - 2:03am |
|
|
تهم
کاربر حرفه ای
|
ممنون بابت توضیحت پس با این حساب من توی ساخت لوپم که جنسش تخته سه لاست یه قسمتایی ازش رو از چسب حرارتی استفاده کردم ممکنه دردسر ساز بشه؟
|
یکشنبه 26 اردیبهشت1394 - 2:03am |
|
|
kamal857
کاربر حرفه ای
|
mhak نوشته است: دوستان من هم بالاخره تونستم برای تست برم بیرون و فلزجو و کوثر رو تست واقعی بزنم که خوشبختانه هردوتا سربلند بیرون اومدن این هم از نتایج نهایی کار خسته نباشید دوست من. بهتون تبریک میگم. لطفا مشخصات لوپ و تنظیمات دستگاه و ماسفت رو ببان کنید. در ضمن از قسمت تفکیک دستگاه و همچنین عملکرد فلز جو پی ای، یه توضیح مختصر بگید. ممنون
|
یکشنبه 27 اردیبهشت1394 - 8:11am |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
mhak نوشته است: دوستان من هم بالاخره تونستم برای تست برم بیرون و فلزجو و کوثر رو تست واقعی بزنم که خوشبختانه هردوتا سربلند بیرون اومدن این هم از نتایج نهایی کار mhak جان تبریک ایشالله به زردش بزنی
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
یکشنبه 27 اردیبهشت1394 - 9:05am |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
rot نوشته است: mnbvcxzaqwsx نوشته است: rot نوشته است: nemoneh lop takht man ke ba das!tgahe sakhte khodam pichidam دوست عزیز لوپ تخت دیگه قدیمی شده چون ظرفیت خازنی بالایی داره و عنکبوتی بهتره اینم تصاویر و روش های ساخت لوپ تخت بنده که شاید به درد بعضی افراد بخوره البته این تصاویر مال 10 سال پیشه که بنده اون موقعه برای فلزیاب گری garey داشتم لوپ تخت میساختم که عکسم گرفتم یادش بخیر doste aziz to tapike lop man amozeshe takht ro ta 1 metr gozashtam agar sim laki ro ba varnish beposhoni zarfiat khazeni khili kam mishe hich lopi be takht nemireseh ! سلام دوست عزیز ! درسته لوپ تخت از لوپ معمولی بهتره در اکثر فلزیابهای شرکتی هم این لوپ جواب خوبی میده ولی در مجموع لوپ عنکبوتی برای طرح فلزجو پالسی بهتر جواب میده ... با توجه به تستهای انجام شده با انواع پهنای پالس عنکبوتی با ظرفیتهای مختلف جواب بهتری نسبت به تخت میده ...مخصوصا در پهنای پالس بالا برای لوپهای کوچک ... در پایان برای احترام به قوانین انجمن اگه امکان داره فارسی تایپ کنید ... در پناه حق.
|
یکشنبه 27 اردیبهشت1394 - 10:46am |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
ممنون از همه ی دوستان عرض کنم چون این اشیاء در عمقهای 60 الی 80 سانتی بودن تقریبا با هر تنظیمات و لوپ و هر ماسفتی و حتی هر زاویه ای سنس میشدن من همه ی تنظیمان رو استفاده میکردم و بازم سنس میشدن فقط با ماسفت 11nk90 با لوپ 1.5*1.5 یه خورده پرقدرت تر سنس میشدن .ابتدا اینارو با لوپ 27 سانتی زدم و برای اطمینان و تستها و یادگیری بیشتر اپراتوری با لوپ بزرگ و ماسفت فوق هم امتحان کردم .چند نکته رو تجربه کردم که خدمتتون عرض میکنم 1:دستگاه به سفال حساسیت کمی داره چون در کنار هر یک از این ظروف یک عدد کوزه هم زیر خاک بود و بعد از خارج کردن ظروف کوزه تا فاصله ی 10 الی 15 سانتی اصلا سنس نمیشد 2:پهنای پالس بالا نفوذ بیشتری در خاک داره ولی به همون میزان هم به ذرات حساستر و اپراتوری رو سخت تر میکنه 3:شکل قرار گیری فلز زیر خاک تاثیر زیادی روی قدرت سنس داره و دوستان اگه به جایی مشکوک بودن و اگه به صورت جستجوی عادی چیزی سنس نشد حتما و حتما با لبه های لوپ به صورت عمود بر زمین هم جستجو کنن 4:برای فهمیدن اینکه اون چیزی که اون زیره تقریبا توی چه عمقیه میشه از همین روش جستجوی عمودی لوپ استفاده کرد
|
یکشنبه 27 اردیبهشت1394 - 11:09am |
|
|
m.m.s
کاربر حرفه ای
|
کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد
|
یکشنبه 27 اردیبهشت1394 - 1:07pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
mms جان اونجایی رو که با عدد 45 گرفته بودی چه کردی؟
|
یکشنبه 27 اردیبهشت1394 - 1:38pm |
|
|
|