انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 7:09pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 888 , 889 , 890 , 891 , 892 , 893 , 894 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز تبریک تبریک
خب بیزحمت شرایط لوپ وتنظیمات عمق کاوش وچگونگی سنس رو یه توضیح مختصر بدی همگی از شما ممنونیم.

یکشنبه 26 اردیبهشت1394 - 1:49am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تهم نوشته است:
دمت گرم با این ابتکارات ایول داداش
به نظرت با این سینیهای کیک میشه لوپ عنکبوتی درست کرد؟ یعنی تحمل سیم افشان رو دارن؟

ممنون لطف دارین
بله میشه ولی برای لوپ عنکبوتی بهتره از فیبر چوبی 3 میل استفاده کنی چون پلاستیک برای لوپ عنکبوتی مناسب نیست و ظرفیت خازنی لوپ بالا میره چون ضربیب دی الکتریک پلاستیک از چوب بالا تره این سینی های پلاستیکی فقط برای لوپ تخت مناسب هستن و در لوپ عنکبوتی چون سیم ها در دو طرف سینی پلاستیکی قرار می گیرن حالت خازنی ایجاد شده و چون ضریب دی الکتریک پلاستیک از چوب بیشتره ظرفیت خازنی لوپ بالا میره

یکشنبه 26 اردیبهشت1394 - 1:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
mnbvcxzaqwsx نوشته است:
rot نوشته است:
nemoneh lop takht man ke ba das!tgahe sakhte khodam pichidam

دوست عزیز لوپ تخت دیگه قدیمی شده چون ظرفیت خازنی بالایی داره و عنکبوتی بهتره اینم تصاویر و روش های ساخت لوپ تخت بنده که شاید به درد بعضی افراد بخوره البته این تصاویر مال 10 سال پیشه که بنده اون موقعه برای فلزیاب گری garey داشتم لوپ تخت میساختم که عکسم گرفتم یادش بخیر

doste aziz to tapike lop man amozeshe takht ro ta 1 metr gozashtam
agar sim laki ro ba varnish beposhoni zarfiat khazeni khili kam mishe
hich lopi be takht nemireseh !

قسمت !

یکشنبه 26 اردیبهشت1394 - 2:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون بابت توضیحت
پس با این حساب من توی ساخت لوپم که جنسش تخته سه لاست یه قسمتایی ازش رو از چسب حرارتی استفاده کردم ممکنه دردسر ساز بشه؟

یکشنبه 26 اردیبهشت1394 - 2:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mhak نوشته است:
دوستان من هم بالاخره تونستم برای تست برم بیرون و فلزجو و کوثر رو تست واقعی بزنم که خوشبختانه هردوتا سربلند بیرون اومدن این هم از نتایج نهایی کار
پیوست:
WP_000443.jpg

خسته نباشید دوست من.
بهتون تبریک میگم.
لطفا مشخصات لوپ و تنظیمات دستگاه و ماسفت رو ببان کنید.
در ضمن از قسمت تفکیک دستگاه و همچنین عملکرد فلز جو پی ای، یه توضیح مختصر بگید.
ممنون

یکشنبه 27 اردیبهشت1394 - 8:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mhak نوشته است:
دوستان من هم بالاخره تونستم برای تست برم بیرون و فلزجو و کوثر رو تست واقعی بزنم که خوشبختانه هردوتا سربلند بیرون اومدن این هم از نتایج نهایی کار
پیوست:
WP_000443.jpg

mhak جان تبریک ایشالله به زردش بزنی :ymapplause:

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

یکشنبه 27 اردیبهشت1394 - 9:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

rot نوشته است:
mnbvcxzaqwsx نوشته است:
rot نوشته است:
nemoneh lop takht man ke ba das!tgahe sakhte khodam pichidam

دوست عزیز لوپ تخت دیگه قدیمی شده چون ظرفیت خازنی بالایی داره و عنکبوتی بهتره اینم تصاویر و روش های ساخت لوپ تخت بنده که شاید به درد بعضی افراد بخوره البته این تصاویر مال 10 سال پیشه که بنده اون موقعه برای فلزیاب گری garey داشتم لوپ تخت میساختم که عکسم گرفتم یادش بخیر

doste aziz to tapike lop man amozeshe takht ro ta 1 metr gozashtam
agar sim laki ro ba varnish beposhoni zarfiat khazeni khili kam mishe
hich lopi be takht nemireseh !

سلام دوست عزیز !
درسته لوپ تخت از لوپ معمولی بهتره در اکثر فلزیابهای شرکتی هم این لوپ جواب خوبی میده ولی در مجموع لوپ عنکبوتی برای طرح فلزجو پالسی بهتر جواب میده ... با توجه به تستهای انجام شده با انواع پهنای پالس عنکبوتی با ظرفیتهای مختلف جواب بهتری نسبت به تخت میده ...مخصوصا در پهنای پالس بالا برای لوپهای کوچک ...
در پایان برای احترام به قوانین انجمن اگه امکان داره فارسی تایپ کنید ...
در پناه حق.

یکشنبه 27 اردیبهشت1394 - 10:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون از همه ی دوستان
عرض کنم چون این اشیاء در عمقهای 60 الی 80 سانتی بودن تقریبا با هر تنظیمات و لوپ و هر ماسفتی و حتی هر زاویه ای سنس میشدن من همه ی تنظیمان رو استفاده میکردم و بازم سنس میشدن فقط با ماسفت 11nk90 با لوپ 1.5*1.5 یه خورده پرقدرت تر سنس میشدن .ابتدا اینارو با لوپ 27 سانتی زدم و برای اطمینان و تستها و یادگیری بیشتر اپراتوری با لوپ بزرگ و ماسفت فوق هم امتحان کردم .چند نکته رو تجربه کردم که خدمتتون عرض میکنم
1:دستگاه به سفال حساسیت کمی داره چون در کنار هر یک از این ظروف یک عدد کوزه هم زیر خاک بود و بعد از خارج کردن ظروف کوزه تا فاصله ی 10 الی 15 سانتی اصلا سنس نمیشد
2:پهنای پالس بالا نفوذ بیشتری در خاک داره ولی به همون میزان هم به ذرات حساستر و اپراتوری رو سخت تر میکنه
3:شکل قرار گیری فلز زیر خاک تاثیر زیادی روی قدرت سنس داره و دوستان اگه به جایی مشکوک بودن و اگه به صورت جستجوی عادی چیزی سنس نشد حتما و حتما با لبه های لوپ به صورت عمود بر زمین هم جستجو کنن
4:برای فهمیدن اینکه اون چیزی که اون زیره تقریبا توی چه عمقیه میشه از همین روش جستجوی عمودی لوپ استفاده کرد

یکشنبه 27 اردیبهشت1394 - 11:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

:ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد

یکشنبه 27 اردیبهشت1394 - 1:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
mms جان اونجایی رو که با عدد 45 گرفته بودی چه کردی؟

یکشنبه 27 اردیبهشت1394 - 1:38pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 888 , 889 , 890 , 891 , 892 , 893 , 894 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 427 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure