انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 11:04pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 892 , 893 , 894 , 895 , 896 , 897 , 898 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

milad7 نوشته است:
reza2490 نوشته است:
milad7 نوشته است:
دوستان یه سوال. اگه منبع تغذیه یکش کار نکنه چه اتفاقی میفته؟؟؟ الان من از ماسفت 840 استفاده میکنم لوپ با اهم 0.8 خوب جواب میده. ولی وقتی از لوپ با اهم 1.1 استفاده کردم بعد از 15 دقیقه دستگاه بوق ممتد زد و بعدش کویل ارور. یه 840 دیگه نصب کردم که دوباره لوپو شناخت. ولی یه نکته دیگه اینکه 3 تا ماسفت 11nk100 امتحان کردم کویل ارور داشتم. بنظر شما امکان داره از منبع تغذیه باشه؟؟

دوست عزیز لوپ 1در1 به احتمال زیاد فلز نزدیکشه جای دیگه تست کن

رضا جان من خارج از خونه و دور از اهن تست میکنم. بیشتر تستهام بیرون خونست

درود
دوست عزیز وقتی شما نوع ماسفت رو تغییر میدید باید دوباره با ریست فیوزبیتها پروگرم کنید
و مدار رو از نو راه اندازی کنید
پیروز باشید

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

دوشنبه 27 اردیبهشت1394 - 12:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

غضنفر نوشته است:
سلام
دوستان مدار من با ماسفت فابريک کار ميکنه اما سوالی دارم آيا ميشه از W1G940استفاده کرد جاى ماسفت اول

[-(

خدايا مددی کن

دوشنبه 27 اردیبهشت1394 - 12:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
koohyar نوشته است:
milad7 نوشته است:
دوستان یه سوال. اگه منبع تغذیه یکش کار نکنه چه اتفاقی میفته؟؟؟ الان من از ماسفت 840 استفاده میکنم لوپ با اهم 0.8 خوب جواب میده. ولی وقتی از لوپ با اهم 1.1 استفاده کردم بعد از 15 دقیقه دستگاه بوق ممتد زد و بعدش کویل ارور. یه 840 دیگه نصب کردم که دوباره لوپو شناخت. ولی یه نکته دیگه اینکه 3 تا ماسفت 11nk100 امتحان کردم کویل ارور داشتم. بنظر شما امکان داره از منبع تغذیه باشه؟؟

درود
دوست عزیز وقتی شما نوع ماسفت رو تغییر میدید باید دوباره با ریست فیوزبیتها پروگرم کنید
و مدار رو از نو راه اندازی کنید
پیروز باشید

باسلام

به نظر من تغییر و یا تعویض ماسفت هیچ ربطی به فیوز بیتها و تنظیم مجدد اونا نداره.

دوشنبه 27 اردیبهشت1394 - 12:55am
مدیر سایت
مدیر سایت

pouya83 نوشته است:

به نظر من تغییر و یا تعویض ماسفت هیچ ربطی به فیوز بیتها و تنظیم مجدد اونا نداره.

دوست گلم نظر شما محترمه
این چیزیه که خودم باهاش روبرو شدم
وقتی مدار رو با ماسفت دیگه ساختم میکرو رو از روی مدار اول برداشتم و تست کردم با تمام لوپها ارور میداد
بعد هم وقتیکه دوباره پروگرم کردم البته با ریست فیوزبیتها و راه اندازی از اول یعنی تنظیم کنتراست مشکل حل شد
این چیز دور از ذهنی نیست احتمالا به راهکارهای امنیتی مربوط میشه که مهندس حمید جهت جلوگیری از خاموشی میکرو و جلوگیری از محدودیت استفاده از سیستم در نظر گرفتن یا مچ شدن سیستم در هنگام راه اندازی با قطعات موثر در عملکرد مدار
کلا چیزی بود که خودم تجربه کرده بودم
پیروز باشید.

صادقانه زندگی کنید

دوشنبه 27 اردیبهشت1394 - 1:16am
مدیر کل
مدیر کل

نه کوهیار جان تغییر هیچ قطعه ای ارتباط به تنظیم فیوز بیت نداره و اصولا میکرو اطلاعات خاصی رو بر اساس قطعات مدار در خودش ذخیره نمیکنه که با تعویض قطعه ای خاص نیاز به پروگرام مجدد باشه. از این گذشته فیوز بیت هم اصلا ربطی به این موضوع نداره! نکته ای که هست ممکنه با تعویض یک قطعه نیاز به تنظیمات متفاوتی باشه که همگی تنظیمات از طریق منو در اختیار شما هستن و لذا نیاز به پروگرام مجدد نیست. حالت دیگری هم هست که خیلی به ندرت ممکنه رخ بده و اون بهم ریختن حافظه داخلی میکرو در اثر اتفاقات خاصی در مداره که قضیش فرق داره و در اون صورت میکرو کلا درست کار نمیکنه تا زمانیکه مجددا پروگرام بشه.

دوشنبه 27 اردیبهشت1394 - 1:48am
مدیر کل
مدیر کل

غضنفر نوشته است:
سلام
دوستان مدار من با ماسفت فابريک کار ميکنه اما سوالی دارم آيا ميشه از W1G940استفاده کرد جاى ماسفت اول

عزیز من اولا که شماره رو احتمالا اشتباه نوشتین و چنین شماره ای نداریم! در ثانی حرف آخر رو در این مورد تست کردن میزنه و البته تست هم باید درست و با دقت انجام بشه که چندین مساله بررسی بشه نه اینکه فقط یک تست برد ساده گرفته بشه! ثالثا تا اینجای کار بنظر میرسه تعویض ماسفت در اون حدی که انتظار میرفت تاثیر مثبتی نداشته و سایر تنظیمات و به خصوص مساله لوپ مهم تر هستن. لذا بنده شخصا هنوز متقاعد نشدم که اگر ماسفت تعویض بشه حتما نتیجه خیلی بهتری بدست میاد. تفاوتهایی در حد 5 یا 10 درصد برد هم میتونن با تغییر تنظیمات و همینطور کیفیت لوپ و بسیاری ریزه کاری های دیگه براحتی بدست بیان.

دوشنبه 27 اردیبهشت1394 - 1:53am
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
نه کوهیار جان تغییر هیچ قطعه ای ارتباط به تنظیم فیوز بیت نداره و اصولا میکرو اطلاعات خاصی رو بر اساس قطعات مدار در خودش ذخیره نمیکنه که با تعویض قطعه ای خاص نیاز به پروگرام مجدد باشه. از این گذشته فیوز بیت هم اصلا ربطی به این موضوع نداره! نکته ای که هست ممکنه با تعویض یک قطعه نیاز به تنظیمات متفاوتی باشه که همگی تنظیمات از طریق منو در اختیار شما هستن و لذا نیاز به پروگرام مجدد نیست. حالت دیگری هم هست که خیلی به ندرت ممکنه رخ بده و اون بهم ریختن حافظه داخلی میکرو در اثر اتفاقات خاصی در مداره که قضیش فرق داره و در اون صورت میکرو کلا درست کار نمیکنه تا زمانیکه مجددا پروگرام بشه.

درود
خیلی ممنون مهندس جان از توضیح کاملتون
اتفاقا وقتیکه این مشکل ایجاد شد با تنظیمات خیلی ور رفتم و جای کویل رو هم تغییر میدادم
357 رو هم چندبار تعویض کردم آخه مدار رو از صفر ساخته بودم و میکرو هم روی اون یکی مثل ساعت کار میکرد.
وقتی هم پروگرم کردم بدون ریست تنظیمات باز مشکل همچنان بود ولی وقتی با ریست پروگرم کردم مشکل حل شد.
برای اطمینان یا یه میکرو آک هم تست کردم که برای بار اول پروگرم کردم و باز مشکلی وجود نداشت.
اینجا بود که دیگه فکر کردم شاید به موارد امنیتی یا ذخیره اطلاعات قبلی توی حافظه داخلی ممکنه ربط داشته باشه.
باز هم اگر فرصتی بود این مورد رو تست میکنم و خدمتتون نتیجه رو میگم البته اگر هم اینطور باشه بنظر من چیز بدی نیست!
کاش میلاد جان هم تست میکردن ببینم با پروگرم مشکل حل میشه؟
پیروز باشید.

صادقانه زندگی کنید

دوشنبه 27 اردیبهشت1394 - 2:03am
مدیر کل
مدیر کل

کوهیار جان با این حساب مشکل شما همون بخش بندرت بوده! :D در اون شرایط که حافظه داخلی میکرو به هم بریزه فقط با پروگرام فیوزبیت ریست تنظیمات درست میشه و هیچ کار دیگه ای به غیر از این جواب نمیده.

دوشنبه 27 اردیبهشت1394 - 2:19am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پیوست:
2015-05-01-121.jpg
سلام اقای مهندس حمید واقای کوهیار وبقیه برو بچه های انجمن یک تجربه راجع به این لوپ اول من این لوپ رو با کابل جی 58 وصل کرده بودم دیلی اتو 18 بود دیروز کابل رو با ماکس دوبل عوض کردم دیلی اتو من شد 13 البته جعبه دستگاه من فلزی وبدنه برد به دستگاه وصل است قسمت شیلد کابل رو هم وصل کردم به بدنه سوکت نظامی دو پین که بابدنه میشه سه تا مشغله کاری فعلا اجازه تست بیرون نداده انشا الله بزودی میرم تست ونتایج رو میذارم یاحق

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

خداوندا چگونه زیستن را بیاموز. چگونه مردن را خواهم آموخت(شریعتی)

دوشنبه 28 اردیبهشت1394 - 7:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

koohyar نوشته است:
حمید نوشته است:

درود
خیلی ممنون مهندس جان از توضیح کاملتون
اتفاقا وقتیکه این مشکل ایجاد شد با تنظیمات خیلی ور رفتم و جای کویل رو هم تغییر میدادم
357 رو هم چندبار تعویض کردم آخه مدار رو از صفر ساخته بودم و میکرو هم روی اون یکی مثل ساعت کار میکرد.
وقتی هم پروگرم کردم بدون ریست تنظیمات باز مشکل همچنان بود ولی وقتی با ریست پروگرم کردم مشکل حل شد.
برای اطمینان یا یه میکرو آک هم تست کردم که برای بار اول پروگرم کردم و باز مشکلی وجود نداشت.
اینجا بود که دیگه فکر کردم شاید به موارد امنیتی یا ذخیره اطلاعات قبلی توی حافظه داخلی ممکنه ربط داشته باشه.
باز هم اگر فرصتی بود این مورد رو تست میکنم و خدمتتون نتیجه رو میگم البته اگر هم اینطور باشه بنظر من چیز بدی نیست!
کاش میلاد جان هم تست میکردن ببینم با پروگرم مشکل حل میشه؟
پیروز باشید.

دوستان از راهنمایتون سپاسگذارم. کوهیار جان با توجه به اینکه مهندس جان فرمودند در صورتی که تنظیمات میکرو بهم بخوره کلا دستگاه درست کار نمیکنه. پس دستگاه بنده همچیش نرماله اعداد خوبه و حذف آهنم کار میکنه. مشکلی که من دارم اینه که بردش کمه و همینطور ماسفت 11nk100 نمیشناسه. و لوپ با اهم بیشتر از 9 بی ثباته. که بعد از مدتی ماسفتو میسوزونه. من فکر میکنم مشکل از منبع تغذیه باشه. به این دلیل که چون تغذیه درست کار نمیکنه ماسفت بیشتر از 500 ولتو جواب نمیده و برد کمش هم بخاطر همین میتونه باشه. و همینطور وقتی منبع تغذیه درست کار نکنه و اهم لوپ بیشتر از اهم ماسفت بشه به ماسفت فشار میاد و بی ثباتی و باعث سوختن ماسفت میشه. البته این نظر بنده بود.

دوشنبه 28 اردیبهشت1394 - 9:05am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 892 , 893 , 894 , 895 , 896 , 897 , 898 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: 09165004428 , sohrab40 و 408 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure