حمید نوشته است:
نه کوهیار جان تغییر هیچ قطعه ای ارتباط به تنظیم فیوز بیت نداره و اصولا میکرو اطلاعات خاصی رو بر اساس قطعات مدار در خودش ذخیره نمیکنه که با تعویض قطعه ای خاص نیاز به پروگرام مجدد باشه. از این گذشته فیوز بیت هم اصلا ربطی به این موضوع نداره! نکته ای که هست ممکنه با تعویض یک قطعه نیاز به تنظیمات متفاوتی باشه که همگی تنظیمات از طریق منو در اختیار شما هستن و لذا نیاز به پروگرام مجدد نیست. حالت دیگری هم هست که خیلی به ندرت ممکنه رخ بده و اون بهم ریختن حافظه داخلی میکرو در اثر اتفاقات خاصی در مداره که قضیش فرق داره و در اون صورت میکرو کلا درست کار نمیکنه تا زمانیکه مجددا پروگرام بشه.
درود
خیلی ممنون مهندس جان از توضیح کاملتون
اتفاقا وقتیکه این مشکل ایجاد شد با تنظیمات خیلی ور رفتم و جای کویل رو هم تغییر میدادم
357 رو هم چندبار تعویض کردم آخه مدار رو از صفر ساخته بودم و میکرو هم روی اون یکی مثل ساعت کار میکرد.
وقتی هم پروگرم کردم بدون ریست تنظیمات باز مشکل همچنان بود ولی وقتی با ریست پروگرم کردم مشکل حل شد.
برای اطمینان یا یه میکرو آک هم تست کردم که برای بار اول پروگرم کردم و باز مشکلی وجود نداشت.
اینجا بود که دیگه فکر کردم شاید به موارد امنیتی یا ذخیره اطلاعات قبلی توی حافظه داخلی ممکنه ربط داشته باشه.
باز هم اگر فرصتی بود این مورد رو تست میکنم و خدمتتون نتیجه رو میگم البته اگر هم اینطور باشه بنظر من چیز بدی نیست!
کاش میلاد جان هم تست میکردن ببینم با پروگرم مشکل حل میشه؟
پیروز باشید.