انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 6:29pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 94 , 95 , 96 , 97 , 98 , 99 , 100 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

hitman-666 نوشته است:
داداش مجتبی منم یه تست از دستگاه گرفتم ولی انگار نه انگار بعدشم یکی از انتنها بلبرینگش یکم بشتر توی دسته ها فرو میره و یکی از فیش ها هم روی زبونم میزنم گزگز میکنه. یه سوال دیگه روان بودن انتنها مشکلی نداره؟؟ :ymblushing:

شما هم انگار اولین بارتون هست که ردیاب زدین باید تمرین زیاد بکنین یا بدین به یکی که وارده شما رو راهنمایی کنه .
درمورد یک میل یا دومیل داخلتره اشکال نداره موردی نیست . شما باید هردو رو باهم به زبون بزنین اونم سر انتن رو نباید بزنین
چون عایق هست .
درمورد رون بودن چندین بار هم گفتم مشکلی نیست باید رون باشه باید کاری کنین که دستگاه خاموشه بتونین تسلط داشته باشین تا این انتنها خوب موازی واستن و خیلی باید تمرین کنین بعد روشن کنین کلا ردیابها اینطوری هستندقلق داره .
قبلا هم گفت تو فروشگاه کسانیکه ردیاب تا حالا نزدند سفارش ندند بصورت پیام خصوصی هم اعلام کردم همگانی که باید قبلا کار کرده باشین و اگر هم کار نکردین یکی دوماه باید تمرین کنین تا متوجه بشین قضیه چیه هروقت تونستین فلزی رو که کسی دیگه مخفی کرده پیدا کردین تازه میشین اپراتور 50 درصدی بعد میرین روی تجربه های دیگه از جمله حذف خطاهای مختلف . فعلا که شما اصلا دست گرفتن رو نمیدونین و نمیتونین احساس کنین کجا داره حرکت میکنه

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

چهارشنبه 26 تیر1392 - 3:23pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران
سلام به همه دوستان
من روشی که مهندس مجتبی گفتن رو دیروز تو یک منطقه آزمایش کردم و خوب بود
دستگاه رو روشن کنید بذارین روی یک پایه که آنتن های که از پایین وصل هستن به دستگاه با زمین سی سانتی فاصله داشته باشه(در حالت کاملا باز) بعد از دستگاه دو متر فاصله بگیرین و تو یه دایره دور دستگاه بچرخین هر محلی که تو دایره قیچی شد اون خط سیگنال فلز شماست و تو اون مسیر میتونید برید برسید به فلزتون یا حفره

خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت

چهارشنبه 26 تیر1392 - 5:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بچه هااین روش دستگاه خاموش به سمته شمال میره روشه معتبروجواب داده اییه ؟؟؟؟؟استادان اگه میشه یه روش ازاین روش هارواگه کسی میدونه 1010درصدوتموم کننده وصاف تودله هدفه بگه؟؟

چهارشنبه 26 تیر1392 - 6:31pm
آواتار کاربر

با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم.
من دستگاه رو همه جوره تست کردم و از تمامی آزمایشات و تجاربی که دوستان گذاشته بودن سربلند سربلند بیرون اومد. باید بگم از تمامی ردیابهایی که من باهاشون کار کردم ویا کار کردنشون رو دیدم یه سروگردن بالاتره. همه قسمتهای دستگاه هم به درستی هرچه تمام تر داره کار میکنه. اونهایی که قبلا با ردیابهای دیگه کار کردن و تجربه کار با ردیاب رو دارن به نظر من به راحتی میتونن با این کار کنن و اونهایی هم که تازه کارن باید صبر و حوصله به خرج بدن و زمان هزینه کنن. مطمئنم که اونها هم کار با این رو فرا خواهند گرفت.
فقط من به دو نکته خیلی مهم اشاره کنم که: 90 درجه بودن دست و اینکه مچ دست یک مقدار مایل به زمین باشه نقش بسیار مهمی در سریع سرچ کردن و درست حرکت کردن آنتنها داره که این موضوع میشه گفت تقریبا در تمامی ردیابهای آنتنی صدق میکنه و نکته بعدی در این راستا اینه که ذهن خودتون رو خالی از این کنید که در اون مکانی که دارین کار میکنین مالی هست و این کار رو به خود آنتنها بسپارین تا نیروی ذهن شما بر کارکرد درست دستگاه تاثیر نذاره.
در پایان هم باید بگم دست سازنده هاش درد نکنه. انشا الله بتونن کارای بزرگ تر از این رو انجام بدن.

اپراتورخوب+ردیاب خوب+نقطه زن خوب+نسخه اصلی=90% موفقیت

پنج شنبه 26 تیر1392 - 12:36am
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون نارنجی عزیز بنده هم به نوبه خودم خوشحالم که شما راضی هستین و تونستین تستهای خوبی رو انجام بدین. نکاتی هم که فرمودین درست و کمک کننده بود. امیدوارم دوستانی که در اپراتوری مشکل دارن از نکات مفید شما بهره مند بشن.
ضمنا تبریک میگم این تاپیک اولین تاپیک انجمن هست که به مرز 100 صفحه میرسه! :D

پنج شنبه 26 تیر1392 - 1:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

یه نکته خدمت تازه کارهای مثل من عرض می کنم، لطفا دقت کنید
تست تو خونه: وقتی آنتها یک نواخت حالا یا سریع یا کند حرکت میکنند به سمتی، یعنی شما اونو حرکت می دین، یا کلا حرکت نمیکنن بازم کار شماست.
اما وقتی بریده بریده حرکت میکنند یعنی انگار نمی خوان برن و از طرفی انگار چیزی اونا رو میکشه یعنی دارین یاد میگیرن
یه مثال میزنم فرض کنید یه کیسه با وزنی بیش از توان شما رو زمینه می خواین 10 متر بکشینش، طبیعتا نمی تونین 10 متر رو یکنواخت بکشین، پس سعی می کنین کمی بکشین و کمی مکث کنین تا به مقصد برسین.(امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم)
البته این نوع حرکت رو واسه این گفتم که حالت حرکت طبیعی و غیر طبیعی آنتها بیاد دستتون و الا کمی باش کار کنید خیلی راحت تر از اون چیزی که فکر میکنین متوجه حرکاتشون میشین
و اینکه تو محیط واقعی و یا بار زیاد زمان مکث خیلی کم میشه و طول کشش ها بیشتر :-BD
موفق باشید :YMPEACE:

پنج شنبه 26 تیر1392 - 3:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

:ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: آفرينexp
به نكته بسيار خوبي اشاره كردي

به امید سوسوی زرد

پنج شنبه 27 تیر1392 - 7:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام بر همكي
حميد جون اكر امكان داره نحوه عملكرد اين ردياب را به صورت علمي توضيح بديد

به امید سوسوی زرد

پنج شنبه 27 تیر1392 - 9:55am
استاد
استاد
آواتار کاربر

سلام به دوستان
حمید جان منم با پیشنهاد only for you موافقم.اگه یه بار آموزش کاملشو بزارید دیگه سوالات بی جا و تکراری کم میشه.بازم تشکر :ymsick:

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

پنج شنبه 27 تیر1392 - 3:02pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

با سلام خدمت شما

من میخواستم درخواست سفارش بدم اما نتونستتم میشه راهنمایی کنید چطوری سفارش بدم.

پنج شنبه 27 تیر1392 - 3:04pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 94 , 95 , 96 , 97 , 98 , 99 , 100 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 104 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure