انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 15 آبان1403 - 11:30am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 906 , 907 , 908 , 909 , 910 , 911 , 912 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mnbvcxzaqwsx نوشته است:
با درود فراوان
یه پیشنهاد جالب دارم که امیدوارم دانشمند حمید در نسخه بعدی پیاده سازی کنند به عنوان مثال شما وقتی وارد تنظیمات تصویر یا صدای تلوزیون میشی قسمتی تحت عنوان pictures mode یا sound mode یعنی حالت تصویر و حالت صدا وجود داره که وقتی واردش میشی دارای چندین آیتم از پیش تنظیم شده تحت عناوین حالت استاندارد ، حالت پویا، حالت سینمایی،و...داره و میشه چنین موردی را در فلزجو هم پیاده سازی کرد و او ن به ااین صورت که در منو قسمتی را تحت عنوان search mode یعنی حالت های جستجو اضاف کنیم که دارای 10 الی 20 آیتم باشه اولین آیتم دستی یا همون حالت خاموش سرچ مود باشه و بعد به ترتیب آیتم1 آیتم 2 و...و برای هر آیتم از قبل تو حافظه rom میکرو یک سری تنظیمات نوشته شده باشه مثلا در آیتم 1 فرکانس 100 پهنای پالس 300 گراند خاموش و.... که به راحتی تو هر نوع خاک همه آیتم ها رو تست می کنیم که ببینیم کدوم آیتم در این خاک بهتر جواب میده یا مثلا برای سکه یابی تو عمق کم و یا دفینه یابی تو عمق زیاد با کدوم آیتم بهتر جواب میده و اون آیتم را برای اون حالت یاداشت می کنیم که دفعه بعد طبق کاری که می خواهیم با سیستم انجام بدیم به راحتی سراغ اون آیتم بریم :YMPEACE:

mnbvcxzaqwsx جان فکر بکری هست ولی من نظر دیگری دارم !
مهندس میتونه پیکر بندی این ایتم در منو بگنجاند ولی تعیین مقدار میزان هر ایتم به کاربر واگذار کند چرا؟
چون اگر مهندس میزان مقدار میزان هر ایتم تعیین کنه کاربرد اساسی نخواهد چون میزان تولرانس قطعات بکار رفته در مدارت دوستان با همدیگر متفاوت هست !!
باید به شکل باشه که ! کاربری وارد زمینی سنگلاخی میشه در اون منطقه این میزان فرکانس این میزان پالس و این میزان انتگرال بهترین جواب به کاربر میده. حال کاربر میتونه با توجه به این مقادیر یک شماره ایتم به اون زمین اختصاص بده و مثلا در ایتم شماره 1 ذخیره کنه !
همون کاربر وارد زمینی شوره زار میشه انوقت میتونه بهترین مقادیر تنظیمات در ایتم شماره 2 ذخیره کنه و الا اخر !
هر نقطه از خاک کشور داری نوعی خاصی از مواد تشکیل دهنده هست و در همه استانها یکسان نیست ! ثانیا مدارات تک تک دوستان تفاوتهای جزیی از لحاظ کیفیت قطعات داره پس تعیین پیش فرض ها مناسب این مدار نیست
فقط مهندس گرامی در صورت امکان جدول بندی و پیکر بندی ایتم ها رو در منو بگنجانه. تعیین میزان مقدار هر ایتم به کاربر واگذار کنه تا کاربر بصورت دستی در هر شماره ایتم که دوست داشت ذخیره کنه .

چهارشنبه 30 اردیبهشت1394 - 8:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
محسن جان داداش خیالتم به حرف این و اون نباشه
اینجا فقط من و تو و پرهیزکار فروشنده نیستیم ولی اینجور که معلومه بقیه دارن با این مدار غوغا میکنن که اینهمه درخواست دارند
والا تعداد دفعات رو 50 هم بزاره مهندس حمید واسه ما کافیه ! من خودم 3 تا میکرو دارم که در مواقع ضرورت استفاده میکنم

چهارشنبه 30 اردیبهشت1394 - 8:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس حمید خسته نباشید.
مهندس جان میشه محل نمونه برداری سیگنال ،برای تفکیک ،رو در اختیار اپراتور بزارید؟
یا حداقل به میزان چند درصد یا بصورت جزیی.

چهارشنبه 30 اردیبهشت1394 - 8:20am
مدیر سایت
مدیر سایت

غضنفر نوشته است:
ازدوستان اگه کسی خواست دستگاهم رو با قيمت مناسب ميدم بهش آخه دمو هستش و نميشه ساخت و فروختش حالا اگه 10000تا محدوديت بود ميشد يه کاريش کرد

عجب ! :-w چقدر بعضی ها قدر دان مهندس حمید هستن و به ایشون روحیه میدن !

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 30 اردیبهشت1394 - 8:47am
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: تهران
آقا رضا اگه منظورتون بنده هستم،من چون از الکترونیک سررشته ای ندارم محبور شدم از یکی از دوستان همین انجمن خواهش کردم که برام بسازه،برای تست هم 150 هزار دادم با بدبختی تو یه باغ برام چاهی کندن و چندتا تست هول هولی انجام دادم.الان هم برای پروگرم کردن هم مجبورم یا خودم کیلومترها رانندگی کنم برم پیش دوستی که زحمت ساخت رو کشید یا با اتوبوس بفرستم براش که برام انجام بده.درمورد اینکه شایدم منظورتون این بوده که داریم باهاش پول شارژ در میاریم به خدا اینطور نیست، من اصلا و ابدا برای کسی نه رفتم تاحالا نه پولی درخواست کردم.هدفم کارهای خودم بوده و وسلام. پس لطفا نیش وکنایه هاتون رو کمتر کنید.پیشنهادیم که دادم البته مهندس درست میفرمایند،فقط بخاطر این بود که چون خودم بدلیل حادثه ای که تو همین کار برام پیش اومد و کمر و پاهام شکست،دیگه نمیتونم خودم حفاری کنم.مجبورم به دوستان زحمت بدم.منظورم این بود که این دوستان هم بالاخره بعد از چندین بار حفاری بی نتیجه،یکم به دستگاهها به دید بد نگاه میکنن. فکر میکنن ظاهر دستگاه تعیین کنندست.البته تمام این صحبتها ماله قبل از داشتن fplبود. گفتم اگه یکم رو ظاهرش تلاش کنیم شاید تو این جریان به خیلیها مثله من کمک کنه.وگرنه طراحی مهندس و امکاناتی که ایشون در اختیار اپراتور قرار داده اند،عالیه عالی.من دستشون رو میبوسم و همچنین دست همه کاربرای همدل و صمیمی این سایت رو :x

چهارشنبه 30 اردیبهشت1394 - 9:01am
مدیر سایت
مدیر سایت

pouya83 نوشته است:
غضنفر نوشته است:
ازدوستان اگه کسی خواست دستگاهم رو با قيمت مناسب ميدم بهش آخه دمو هستش و نميشه ساخت و فروختش حالا اگه 10000تا محدوديت بود ميشد يه کاريش کرد

البته از جنابعالی و امثالهم جز این هم انتظاری نمیرفت.اون از بقول خودتون دایی گرامیتون جناب آرش خان که سوابق درخشانشون در این زمینه بر کسی پوشیده نیست که حتی از پس مونتاژ ساده ترین مدارات بر نمیومد الآن هم مدتیه که با آیدی جدیدی در همین تاپیک داره کمافی السابق گیج میزنه و تا به امروز که ماه هاست از استارت این پروژه توسط مهندس حمید میگذره هنوز هم نتونسته مدار به این ساده ای را درست درمون مونتاژ کنه این هم از شما که در نهایت چهره واقعی خودتون رو نمایان کردید و جواب " دستت درد نکنه " جانانه ای به زحمات شبانه روزی آقاحمید دادین.واژه "عرض کردن" و "بلکن " هم که معلومه در ایل و تبار شما موروثی هست.

حالا کاری با ایل و تبار کسی نداریم ! هر ایل و تباری باید برای همه محترم باشه ، ولی کسانی که توان افزایش بار علمی انجمن رو ندارن نباید اینگونه حرفها رو هم به زبان بیارن که باعث دلسردی دیگر عزیزان تازه کار بشن ! چون علم و استعداد افراد با هم متفاوت بوده و هرکسی توان خودش رو باید آزمایش کنه تا به نتیجه مطلوبی برسه L-)

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

آخرین بار توسط مهدی در چهارشنبه 30 اردیبهشت1394 - 9:20am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 30 اردیبهشت1394 - 9:04am
مدیر سایت
مدیر سایت

mohamadreza نوشته است:
آقا رضا اگه منظورتون بنده هستم،من چون از الکترونیک سررشته ای ندارم محبور شدم از یکی از دوستان همین انجمن خواهش کردم که برام بسازه،برای تست هم 150 هزار دادم با بدبختی تو یه باغ برام چاهی کندن و چندتا تست هول هولی انجام دادم.الان هم برای پروگرم کردن هم مجبورم یا خودم کیلومترها رانندگی کنم برم پیش دوستی که زحمت ساخت رو کشید یا با اتوبوس بفرستم براش که برام انجام بده.درمورد اینکه شایدم منظورتون این بوده که داریم باهاش پول شارژ در میاریم به خدا اینطور نیست، من اصلا و ابدا برای کسی نه رفتم تاحالا نه پولی درخواست کردم.هدفم کارهای خودم بوده و وسلام. پس لطفا نیش وکنایه هاتون رو کمتر کنید.پیشنهادیم که دادم البته مهندس درست میفرمایند،فقط بخاطر این بود که چون خودم بدلیل حادثه ای که تو همین کار برام پیش اومد و کمر و پاهام شکست،دیگه نمیتونم خودم حفاری کنم.مجبورم به دوستان زحمت بدم.منظورم این بود که این دوستان هم بالاخره بعد از چندین بار حفاری بی نتیجه،یکم به دستگاهها به دید بد نگاه میکنن. فکر میکنن ظاهر دستگاه تعیین کنندست.البته تمام این صحبتها ماله قبل از داشتن fplبود. گفتم اگه یکم رو ظاهرش تلاش کنیم شاید تو این جریان به خیلیها مثله من کمک کنه.وگرنه طراحی مهندس و امکاناتی که ایشون در اختیار اپراتور قرار داده اند،عالیه عالی.من دستشون رو میبوسم و همچنین دست همه کاربرای همدل و صمیمی این سایت رو :x

برادر من ، خرید یک پروگرامر و یادگیری پروگرم کردن میکرو از دوچرخه سواری هم راحت تره ! فقط مقداری اراده میخواد عزیزم ، شما حتماً میتونی و وقتی که خودتون موفق به پروگرم کردن شدید به حرف بنده خواهید رسید که چقدر راحت بود و پول بیخودی میدادید برای پروگرم کردن به دیگران ... هر وقت اقدام به یادگیری کنید باز هم به نفع شما هست .. یاعلی بگید و شروع کنید به یادگیری @};-

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 30 اردیبهشت1394 - 9:07am
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
غضنفر نوشته است:

خب خوشحالم که بالاخره مشخص کردین هدفتون از پیگیری این همه مدار در تاپیکهای مختلف چیزی جز فروشندگی نیست! در واقع این داستانی هست که خیلیها در این انجمن دارن. ولی بنده برای امثال شما کار نمیکنم! ممنون هم میشم فعالیتی نداشته باشین. این همه مدار هست بدون سر و صدا هم میتونستین بسازین و بفروشین! نیاز به این همه پستهای اضافی و اسپم دادن در انجمن نبود! این مطلب رو خدمت دایی جان گرامیتون هم بفرمایین. واقعا گذشت زمان همه چیز رو مشخص میکنه!

@};- @};- احسنت مهندس @};- @};-

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 30 اردیبهشت1394 - 9:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

yahooo نوشته است:
ganbari نوشته است:
سلام و درود به همه دوستان بخصوص مهندس حمید عزیز وخسته نباشید بابت ارایه این مدار حرفه ای.فکر کنم دیگه مدار جای کار نداشته باشه و یک مدار کاملی به نظر میرسه.بنده راجع به تصویری کردن فلزیاب های پالسی اطلاعات زیادی دارم که اگه مهندس راضی به تصویری کردن مدار باشند میتونم بی منت کمک کنم.البته اگه مهندس مایل باشند. :D
یا حق

به والله اگر تصویری کردن بلد بودی تا الان خودت چند مدار طراحی کرده بودی و در اختیار عموم قرار میدادی :-J ;)

الانم دارم همین کار انجام میدم.فقط می ترسم از بعضی فرصت طلب ها تا موضوع رو میگیرند دیگه هیچ کمکی نمی کنند.وبه فکر منافع خودشان هستند

چهارشنبه 30 اردیبهشت1394 - 9:15am
مدیر سایت
مدیر سایت

آقای قنبری عزیز
شما کارخودتون رو به خوبی انجام بدید و در نهایت فایل نهایی رو با مشورت و صلاحدید مهندس حمید همگانی کنید ، البته این نکته رو هم نباید فراموش کرد که تعدادی از عزیزان هستن که بخوبی قابلیت ساخت و تست رو دارند و در پیشبرد هرچه بهتر پروژه کمک بسزایی خواهند داشت !

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 30 اردیبهشت1394 - 9:23am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 906 , 907 , 908 , 909 , 910 , 911 , 912 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Yaghoobi و 83 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure