mnbvcxzaqwsx نوشته است:
با درود فراوان
یه پیشنهاد جالب دارم که امیدوارم دانشمند حمید در نسخه بعدی پیاده سازی کنند به عنوان مثال شما وقتی وارد تنظیمات تصویر یا صدای تلوزیون میشی قسمتی تحت عنوان pictures mode یا sound mode یعنی حالت تصویر و حالت صدا وجود داره که وقتی واردش میشی دارای چندین آیتم از پیش تنظیم شده تحت عناوین حالت استاندارد ، حالت پویا، حالت سینمایی،و...داره و میشه چنین موردی را در فلزجو هم پیاده سازی کرد و او ن به ااین صورت که در منو قسمتی را تحت عنوان search mode یعنی حالت های جستجو اضاف کنیم که دارای 10 الی 20 آیتم باشه اولین آیتم دستی یا همون حالت خاموش سرچ مود باشه و بعد به ترتیب آیتم1 آیتم 2 و...و برای هر آیتم از قبل تو حافظه rom میکرو یک سری تنظیمات نوشته شده باشه مثلا در آیتم 1 فرکانس 100 پهنای پالس 300 گراند خاموش و.... که به راحتی تو هر نوع خاک همه آیتم ها رو تست می کنیم که ببینیم کدوم آیتم در این خاک بهتر جواب میده یا مثلا برای سکه یابی تو عمق کم و یا دفینه یابی تو عمق زیاد با کدوم آیتم بهتر جواب میده و اون آیتم را برای اون حالت یاداشت می کنیم که دفعه بعد طبق کاری که می خواهیم با سیستم انجام بدیم به راحتی سراغ اون آیتم بریم mnbvcxzaqwsx جان فکر بکری هست ولی من نظر دیگری دارم !
مهندس میتونه پیکر بندی این ایتم در منو بگنجاند ولی تعیین مقدار میزان هر ایتم به کاربر واگذار کند چرا؟
چون اگر مهندس میزان مقدار میزان هر ایتم تعیین کنه کاربرد اساسی نخواهد چون میزان تولرانس قطعات بکار رفته در مدارت دوستان با همدیگر متفاوت هست !!
باید به شکل باشه که ! کاربری وارد زمینی سنگلاخی میشه در اون منطقه این میزان فرکانس این میزان پالس و این میزان انتگرال بهترین جواب به کاربر میده. حال کاربر میتونه با توجه به این مقادیر یک شماره ایتم به اون زمین اختصاص بده و مثلا در ایتم شماره 1 ذخیره کنه !
همون کاربر وارد زمینی شوره زار میشه انوقت میتونه بهترین مقادیر تنظیمات در ایتم شماره 2 ذخیره کنه و الا اخر !
هر نقطه از خاک کشور داری نوعی خاصی از مواد تشکیل دهنده هست و در همه استانها یکسان نیست ! ثانیا مدارات تک تک دوستان تفاوتهای جزیی از لحاظ کیفیت قطعات داره پس تعیین پیش فرض ها مناسب این مدار نیست
فقط مهندس گرامی در صورت امکان جدول بندی و پیکر بندی ایتم ها رو در منو بگنجانه. تعیین میزان مقدار هر ایتم به کاربر واگذار کنه تا کاربر بصورت دستی در هر شماره ایتم که دوست داشت ذخیره کنه .