نویسنده |
پیغام |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
tohid88 نوشته است: جناب kavoshgar خسته نباشید دوست من اگر امکان داره اسم کاربری خودت را بغل سکه بنویس عکسش رو بذار همین تعداد سکه که گذاشتید سرعت نت پایینه هر کاری میکنم عکس ارسال نمیشه انشالاه امشب عکسها رو میزارم چند تا میخای؟
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
سه شنبه 12 خرداد1394 - 3:13pm |
|
|
ba.davood
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز خودتو ناراحت نکن من رفتم تو اون سایت با سواد زنگ زده ای که دارم متوجه شدم که نوشته ها را به نغع خودشون ویرایش کردند . و از شما تشکر میکنم به خاطر زحماتی که در این سایت میکشد زحمات شما در این سایت برای تما اعضا معلومه لطفا این بحث را بزارین کنار جناب حمید با این مدارشون لطفی که به همه کردند دشمن هم بیاد تو این سایت دوست میشه ... ما حالا حالاها تو این سایت کار داریم که بعضی سایتها شاخ در بیارند ممنون از زحمات شما و سایر عزیزان
|
سه شنبه 12 خرداد1394 - 3:17pm |
|
|
tohid88
|
kavoshgar نوشته است: tohid88 نوشته است: جناب kavoshgar خسته نباشید دوست من اگر امکان داره اسم کاربری خودت را بغل سکه بنویس عکسش رو بذار همین تعداد سکه که گذاشتید سرعت نت پایینه هر کاری میکنم عکس ارسال نمیشه انشالاه امشب عکسها رو میزارم چند تا میخای؟ چند تا نمی خوام فقط همین دوتا عکس را به همین روشی که گذاشتید بذار رو همون پارچه فقط اسم کاربری رو بنویس
|
سه شنبه 12 خرداد1394 - 3:36pm |
|
|
tohid88
|
kavoshgar نوشته است: tohid88 نوشته است: جناب kavoshgar خسته نباشید دوست من اگر امکان داره اسم کاربری خودت را بغل سکه بنویس عکسش رو بذار همین تعداد سکه که گذاشتید چشم دوست عزیز در اصراء وقت انجام میدم تا شما دیگه شک نکنی از محل حفاری فیلم نمیخای؟ البته سوئ تفاهم نشه ها فقط همین جوری پرسیدم ممنون زحمت میکشید من شک نکردم محیط مجازی هستش نمیشه اعتماد کرد عذر می خوام . اگر از محل حفری فیلم دارید.بذارید .برای من و خیلیها تجربه بزرگی خواهد بود اگر فیلم را نخواسید اینجا بذارید خصوصی بفرستید
|
سه شنبه 12 خرداد1394 - 3:45pm |
|
|
reza.1286
کاربر حرفه ای
|
مهندس جان ظاهرا دارن دستگاهی که شما طراحی کردین رو با توجیهات مختلف به کاربراشون میفروشن!!! البته شما از اول این مسائل رو پیشبینی کرده بودی ولی بازم با بزرگواری طرح رو عمومی کردید ای کاش یه ذره معرفت داشتنو یه تشکر خشک وخالی میکردن!!
تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست
|
سه شنبه 12 خرداد1394 - 6:25pm |
|
|
tohid88
|
اقا کجایی؟ یارو قبول نمیکنه سکه ها رو دوباره به شما بده ازش با اسم کاربری خودت عکس بگیرید یا اینترنت قطع شده یعنی اینجا کسی هست باور کنه این سکه ها قدیمی هستش تازه از زیر خاک در اومده چقدر براقه باید بره کارشناسی خارج از کشور تحقیق کنند ببینند چطور اینطوری تمیز مونده اونم نقره یه موقع گول نخوری اونا رو ازش بخرید
|
سه شنبه 12 خرداد1394 - 8:21pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
تو رو خدا نگاه کن آقا توحید شما مقصر نیستی دنیای مجازی اینه همون اول هم خدمتتون عرض کردم داخل پوست حیوان بودن حالا شما باور نداری دیگه این مشکل من نیست شما چه باور کنی چه نکنی به حال من فرقی نمیکنه
ببین اینها مشکلت رو حل میکنه یا نه ؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
سه شنبه 12 خرداد1394 - 8:41pm |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
tohid88 نوشته است: اقا کجایی؟ یارو قبول نمیکنه سکه ها رو دوباره به شما بده ازش با اسم کاربری خودت عکس بگیرید یا اینترنت قطع شده یعنی اینجا کسی هست باور کنه این سکه ها قدیمی هستش تازه از زیر خاک در اومده چقدر براقه باید بره کارشناسی خارج از کشور تحقیق کنند ببینند چطور اینطوری تمیز مونده اونم نقره یه موقع گول نخوری اونا رو ازش بخرید توحید جان اصلا لزومی نداره به یک کاربر قلیل الپست (7 مورد ) پاسخ سریع و در آن واحد داد . در ضمن شما از جناب کاوشگر شناخت مکفی که ندارید اینطوری های و هوی راه انداختید . توحید جان اندکی صبر پیشه کنید .
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
سه شنبه 12 خرداد1394 - 8:45pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
hoshyar191 نوشته است: tohid88 نوشته است: اقا کجایی؟ یارو قبول نمیکنه سکه ها رو دوباره به شما بده ازش با اسم کاربری خودت عکس بگیرید یا اینترنت قطع شده یعنی اینجا کسی هست باور کنه این سکه ها قدیمی هستش تازه از زیر خاک در اومده چقدر براقه باید بره کارشناسی خارج از کشور تحقیق کنند ببینند چطور اینطوری تمیز مونده اونم نقره یه موقع گول نخوری اونا رو ازش بخرید توحید جان اصلا لزومی نداره به یک کاربر قلیل الپست (7 مورد ) پاسخ سریع و در آن واحد داد . در ضمن شما از جناب کاوشگر شناخت مکفی که ندارید اینطوری های و هوی راه انداختید . توحید جان اندکی صبر پیشه کنید . ممنونم هوشیار جان هوشیار عزیز والا من نمیخاستم عکسی بزارم چون میدونستم یه تعداد از کاربران بهانه های بنی اسراییلی میارن که این سکه ها قلکش کو ؟ یا هزار تا سوال دیگه فقط آقا مجتبی گفتن عکسها رو بزار تا دوستان یه کم بیشتر برا کاوش علاقه نشون بدن هر کسی دستگاهش درست میکنه فقط به تستهای درون منزل اکنتفا میکنه یکی میگه دستگاه من یه سکه رو 50 سانت میزنه اون یکی میگه دستگاه من 52 سانت میزنه کل تایپیک شده این یکی میگه من لوپ 50 عنکبوتی فلان درست کردم یک میگه لوپ من 60 سانته بابا یه بار با اون عنکبوتی برو کاوش ببین اصلا میتونی کنترلش کنی؟ دوستان تو اول تایپیک استاد حمید گفتن لوپ این دستگاه باید 0.8 اهم و 350 میکرو هانری باشه حالا دیگه فرقی نمیکنه چه 20 سانتی باشه چه 2*2 باشه شما باید لوپ رو به این اندازه برسونین والا من خودم نتونستم سر زمین از لوپ 60 یا 50 نتیجه بگیرم همیشه هم با 1*1 میرم حداقل حساسیتش به ذرات نسبت به لوپهای کوچیک کمتره حالا دوستان خود مختارن موفق باشید
|
سه شنبه 12 خرداد1394 - 8:58pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
سلام کاوشگر جان از اینکه تونستید تو حفاری موفق بشید خیلی خوشحال شدم مشخصات لوپتون رو میگین که از چه سیمی و به چه صورت درست کردین و اگه براتون مقدوره یه عکس هم از لوپتون بزارید ممنون از شما
|
سه شنبه 12 خرداد1394 - 9:06pm |
|
|
|