انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 12:57pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 966 , 967 , 968 , 969 , 970 , 971 , 972 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

tohid88 نوشته است:
جناب kavoshgar خسته نباشید دوست من اگر امکان داره اسم کاربری خودت را بغل سکه بنویس عکسش رو بذار همین تعداد سکه که گذاشتید ;)

سرعت نت پایینه هر کاری میکنم عکس ارسال نمیشه انشالاه امشب عکسها رو میزارم
چند تا میخای؟

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

سه شنبه 12 خرداد1394 - 3:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kavoshgar نوشته است:
دوستان تو رو خدا نگاه کنید من همون صبح یه پیام گذاشتم تو اون انجمن که آقا من با این کاربر هیچ ارتباطی ندارم مدیریت سایت نوشته هامو ویرایش کرده و یه چیز دیگه نوشته :D اصلا من اونجا به کسی توهین نکردم که :-? :-? :-?
عجیبه آدم یه چیزی تایپ میکنه بعد یکی دو ساعته تبدیل به یه چیزی دیگه میشه :-o :-o :-o

دوست عزیز خودتو ناراحت نکن من رفتم تو اون سایت با سواد زنگ زده ای که دارم متوجه شدم که نوشته ها را به نغع خودشون ویرایش کردند . و از شما تشکر میکنم به خاطر زحماتی که در این سایت میکشد زحمات شما در این سایت برای تما اعضا معلومه لطفا این بحث را بزارین کنار جناب حمید با این مدارشون لطفی که به همه کردند دشمن هم بیاد تو این سایت دوست میشه ...

ما حالا حالاها تو این سایت کار داریم که بعضی سایتها شاخ در بیارند :D

ممنون از زحمات شما و سایر عزیزان @};-

سه شنبه 12 خرداد1394 - 3:17pm

kavoshgar نوشته است:
tohid88 نوشته است:
جناب kavoshgar خسته نباشید دوست من اگر امکان داره اسم کاربری خودت را بغل سکه بنویس عکسش رو بذار همین تعداد سکه که گذاشتید ;)

سرعت نت پایینه هر کاری میکنم عکس ارسال نمیشه انشالاه امشب عکسها رو میزارم
چند تا میخای؟

چند تا نمی خوام فقط همین دوتا عکس را به همین روشی که گذاشتید بذار رو همون پارچه فقط اسم کاربری رو بنویس @};-

سه شنبه 12 خرداد1394 - 3:36pm

kavoshgar نوشته است:
tohid88 نوشته است:

چشم دوست عزیز در اصراء وقت انجام میدم تا شما دیگه شک نکنی
از محل حفاری فیلم نمیخای؟ البته سوئ تفاهم نشه ها فقط همین جوری پرسیدم :-?

ممنون زحمت میکشید من شک نکردم محیط مجازی هستش نمیشه اعتماد کرد عذر می خوام . اگر از محل حفری فیلم دارید.بذارید .برای من و خیلیها تجربه بزرگی خواهد بود @};- اگر فیلم را نخواسید اینجا بذارید خصوصی بفرستید

سه شنبه 12 خرداد1394 - 3:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس جان ظاهرا دارن دستگاهی که شما طراحی کردین رو با توجیهات مختلف به کاربراشون میفروشن!!! البته شما از اول این مسائل رو پیشبینی کرده بودی ولی بازم با بزرگواری طرح رو عمومی کردید ای کاش یه ذره معرفت داشتنو یه تشکر خشک وخالی میکردن!!

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

سه شنبه 12 خرداد1394 - 6:25pm

اقا کجایی؟ یارو قبول نمیکنه سکه ها رو دوباره به شما بده ازش با اسم کاربری خودت عکس بگیرید یا اینترنت قطع شده :))
یعنی اینجا کسی هست باور کنه این سکه ها قدیمی هستش تازه از زیر خاک در اومده :D چقدر براقه باید بره کارشناسی خارج از کشور تحقیق کنند ببینند چطور اینطوری تمیز مونده اونم نقره ;) یه موقع گول نخوری اونا رو ازش بخرید =))

سه شنبه 12 خرداد1394 - 8:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تو رو خدا نگاه کن آقا توحید شما مقصر نیستی دنیای مجازی اینه همون اول هم خدمتتون عرض کردم داخل پوست حیوان بودن حالا شما باور نداری دیگه این مشکل من نیست شما چه باور کنی چه نکنی به حال من فرقی نمیکنه

ببین اینها مشکلت رو حل میکنه یا نه ؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

سه شنبه 12 خرداد1394 - 8:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

tohid88 نوشته است:
اقا کجایی؟ یارو قبول نمیکنه سکه ها رو دوباره به شما بده ازش با اسم کاربری خودت عکس بگیرید یا اینترنت قطع شده :))
یعنی اینجا کسی هست باور کنه این سکه ها قدیمی هستش تازه از زیر خاک در اومده :D چقدر براقه باید بره کارشناسی خارج از کشور تحقیق کنند ببینند چطور اینطوری تمیز مونده اونم نقره ;) یه موقع گول نخوری اونا رو ازش بخرید =))

توحید جان اصلا لزومی نداره به یک کاربر قلیل الپست (7 مورد ) پاسخ سریع و در آن واحد داد . در ضمن شما از جناب کاوشگر شناخت مکفی که ندارید اینطوری های و هوی راه انداختید .
توحید جان اندکی صبر پیشه کنید .

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

سه شنبه 12 خرداد1394 - 8:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hoshyar191 نوشته است:
tohid88 نوشته است:

توحید جان اصلا لزومی نداره به یک کاربر قلیل الپست (7 مورد ) پاسخ سریع و در آن واحد داد . در ضمن شما از جناب کاوشگر شناخت مکفی که ندارید اینطوری های و هوی راه انداختید .
توحید جان اندکی صبر پیشه کنید .

ممنونم هوشیار جان
هوشیار عزیز والا من نمیخاستم عکسی بزارم چون میدونستم یه تعداد از کاربران بهانه های بنی اسراییلی میارن که این سکه ها قلکش کو ؟ یا هزار تا سوال دیگه فقط آقا مجتبی گفتن عکسها رو بزار تا دوستان یه کم بیشتر برا کاوش علاقه نشون بدن هر کسی دستگاهش درست میکنه فقط به تستهای درون منزل اکنتفا میکنه یکی میگه دستگاه من یه سکه رو 50 سانت میزنه اون یکی میگه دستگاه من 52 سانت میزنه :p کل تایپیک شده این یکی میگه من لوپ 50 عنکبوتی فلان درست کردم یک میگه لوپ من 60 سانته بابا یه بار با اون عنکبوتی برو کاوش ببین اصلا میتونی کنترلش کنی؟ دوستان تو اول تایپیک استاد حمید گفتن لوپ این دستگاه باید 0.8 اهم و 350 میکرو هانری باشه حالا دیگه فرقی نمیکنه چه 20 سانتی باشه چه 2*2 باشه
شما باید لوپ رو به این اندازه برسونین والا من خودم نتونستم سر زمین از لوپ 60 یا 50 نتیجه بگیرم همیشه هم با 1*1 میرم حداقل حساسیتش به ذرات نسبت به لوپهای کوچیک کمتره حالا دوستان خود مختارن
موفق باشید

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

سه شنبه 12 خرداد1394 - 8:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
سلام کاوشگر جان
از اینکه تونستید تو حفاری موفق بشید خیلی خوشحال شدم
مشخصات لوپتون رو میگین که از چه سیمی و به چه صورت درست کردین و اگه براتون مقدوره یه عکس هم از لوپتون بزارید
ممنون از شما

سه شنبه 12 خرداد1394 - 9:06pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 966 , 967 , 968 , 969 , 970 , 971 , 972 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 86 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure