انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 3:07pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 969 , 970 , 971 , 972 , 973 , 974 , 975 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

jafar نوشته است:
سلام سید جان میشود از اپراتوری ردیابی هم بگین. باسیم یا بدون. سیم ردیابی کردین؟

جعفر جان تلفنی براتون توضیح میدم برای ملتی که گوش خودشون گرفتن فریاد زدن هیچ فایده ای نداره
چون نه ردیاب رو قبول دارن نه فلز یاب دست ساز رو نه اون جنسی رو که شما پیدا کردی رو طرف فکر میکنه همیشه همه جا خاک یکسانه اون پایین هزار تا اتفاق سر جنس میوفته و امکان داره یه جنس به خاطر شرایط محیطی از هزاران تخریب و مسائل دیگه در امان بمونه ببین جعفرجان اگه کسی بخاد از زمین نتیجه بگیره باید خودش کار کنه 100 تا جا رو حفاری کنه تمام خطاها رو به چشم خودش ببینه مطمئن باش از 100 تا جا حداقل دو سه جا براش نتیجه میده دیشب تو حفاری ما یه پیرمرد 50 ساله بود که خودش اقرار میکرد حدود 20 ساله داره حفاری میکنه بعد 20 سال این اولین بارش بود که از زمین جنس بیرون آورد بینوا داشت گریه میکردو خدا رو شکر میکرد حالا خیلی از دوستان انتظار دارن مثلااستاد حمید یه دستگاهی درست کنه و اطلاعاتش رو بزاره بعد افرادی مثل استاد همزه و استاد جاوید بیان روش یک سال زمان بزارن اپراتوری یاد بدن بعد این دوستمون دستگاه رو دستش بگیره و بره بیابون یه خرجین طلا بزنه و در اولین شب میلیاردر بشه نه داداش هرگز این خبرها نبوده و نیست وگرنه خیلی ها هستند که حاضرند کل زندگیشونو بدن و یه همچین دستگاهی بخرن و دو شبه همه چیز جبران بشه برن صفا سوتی برای موفقیت باید تلاش کرد
الان این سکه ها درسته که مال دوران اسلامه و روشون نوشته محمد رسول الله و از نظر ریالی ارزشی نداشته باشه ولی برای من یک تجربه بسیار بزرگه

من خودم جایی که میرم ردیاب میزنم وزن رو هم از 10 کیلو تا 100 کیلو متغیر میزارم حالا هرجا رو ردیاب گرفت عمق گیری میکنم اگه ببینم عمقش در حد نقطه زن هست همونجا رو با نقطه زن چک میکنم اگه بوق زد همونجا رو حفاری میکنم حالا زمین هر چی داد خدا بده برکت نداد هم که نداد دوستان حفار من هم منو اینجوری قبولم دارن حالا اگه کسی منتظره که کسی پیدا بشه و یه مطلبی آموزش بده که در اولین بار به بار بزنه باید حلا حالاها منتظر بمونه
سرتونو درد آوردم شرمنده
موفق باشید @};-

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

چهارشنبه 12 خرداد1394 - 12:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

yahooo نوشته است:
........ محال است در عمق 1.5 متری 65 سکه سنس شود ولو اینکه هزاران سال زیر خاک خوابیده باشد!
:D

دوست عزیز، اصلاً هم محال نیست. چرا محال؟!!! چون شخصاً سابقۀ تجربۀ چیزیرو نداریم یا مطلبی با تجارب ما نمیخونه دلیل بر انکار و یا نفی اون نمیشه.
موردی بوده از کاربرای همین انجمن با ام دی ال و لوپ 1 متری حدود 50 یا 60 تا سکه رو حدود 250 سانتی زده بودن و یا آقای Ancient یه تعدادی رو در 165 سانت زده بودن. معتقدم میتونه عمیقتر هم بزنه. بستگی داره به میزان هاله و میدان متشکّلۀ دور جنس.

چهارشنبه 12 خرداد1394 - 12:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

yahooo نوشته است:
توحید موارد شما را ندید میگیریم فرض میکنیم ایشان حرفه ای نبوده و انها را تمیز کرده !! در ضمن فکر نکنم همه سکه ها مربوط به یک دوره زمانی باشد مثلا سکه ساسانی با سکه بهار ازادی در یک چاله پیدا شده ! و ................... من هم دسته عینکی از جنس نقره و طلا پیدا کردم حرفه ای نبودم سمباده اش زده بودم دیگه کسی اونو نخرید رو دستم باد کرد =))

دوست عزیزمتاسفانه من هم باید اقرار کنم که تومغازه تعمیر کفش دوستم یه فرچه برقی داشت همه سکه ها رو یه دور فرچه زدم :ymblushing: فکر کنم این دفه خرابکاری کردم حالا اگه نگاه کنی بعضی هاشون درست و حسابی پاک نشدن
رفیق یعنی خاک بر سر شدم X_X

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

چهارشنبه 12 خرداد1394 - 12:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mahmood51 نوشته است:
yahooo نوشته است:
........ محال است در عمق 1.5 متری 65 سکه سنس شود ولو اینکه هزاران سال زیر خاک خوابیده باشد!

دوست عزیز، اصلاً هم محال نیست. چرا محال؟!!! چون شخصاً سابقۀ تجربۀ چیزیرو نداریم یا مطلبی با تجارب ما نمیخونه دلیل بر انکار و یا نفی اون نمیشه.
موردی بوده از کاربرای همین انجمن با ام دی ال و لوپ 1 متری حدود 50 یا 60 تا سکه رو حدود 250 سانتی زده بودن و یا آقای Ancient یه تعدادی رو در 165 سانت زده بودن. معتقدم میتونه عمیقتر هم بزنه. بستگی داره به میزان هاله و میدان متشکّلۀ دور جنس.

دوست عزیز شما از بچه های انجمن شنیده اید !!!!(شنیدن کی بود مانند دیدن ! ) من خودم شخصا تجربه کرده ام نه یک بار بلکه چندین بار و با چشم خودم دیده ام و قطعا میگم محاله . با mdl شاید با لوپ 2 متری شاید هم 3 متری اونو زده :D الان دم دستم نیست تست بگیرم .همچنین منظورم این مدار بود :D

آخرین بار توسط yahooo در چهارشنبه 12 خرداد1394 - 12:44am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 12 خرداد1394 - 12:35am
کاربر فعال
کاربر فعال

mahmood51 نوشته است:
yahooo نوشته است:

دوست عزیز بنده به اقای کاوشگر کاری ندارم مبارکشون باشه
اما ۵۰ تا سکه اگه هر سکه ۳ گرم باشه میشه ۱۵۰ گرم چطور تو ۲۵۰ زده؟ هیچ نقطه زنی توان اینو نداره مگه ۵۰ تا سکه چی حجمی داره که فلزیاب تو ۲۵۰ سنس کنه داداش، این نقطه زن ها یه دیگ طلا رو تو ۲۵۰ نمیزنن حالا شما میگی ۵۰ عدد 8-} معتقدی میتونه عمیق ترم بزنه@-) داداش تورو خدا بیخیال باش اخه ام دی ال ۵۰ تا سکه رو ۲۵۰ بزنه و به اعتقاد شما حتی عمیقترم میزنه دیگه در جهان غوغایی به پا میکرد این ام دی ال به قول اقای عامل :D نمیگم ۲۵۰ نمیزنه اما یه سینی استیل بزرگ رو نه طلا رو حتی یه دیگ [-X

آخرین بار توسط habiib در چهارشنبه 12 خرداد1394 - 1:09am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 12 خرداد1394 - 12:37am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

این سکه ها عجب بحثی را انداختن تو انجمن! :D :D :D :D :D

قدرت یعنی توان انجام هر کاری در زمان حال و اینکه افکار آدمی آفریننده تمام اتفاقات زندگی اوست.

چهارشنبه 12 خرداد1394 - 12:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
سید جان ممنونم از لطفت، انشاالله بار خوب دیگه ای بزنی و در پناه حق سالم باشی. منتظر راهنمای ارزنده شما هستم.

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

چهارشنبه 12 خرداد1394 - 12:47am

kavoshgar نوشته است:
yahooo نوشته است:
توحید موارد شما را ندید میگیریم فرض میکنیم ایشان حرفه ای نبوده و انها را تمیز کرده !! در ضمن فکر نکنم همه سکه ها مربوط به یک دوره زمانی باشد مثلا سکه ساسانی با سکه بهار ازادی در یک چاله پیدا شده ! و ................... من هم دسته عینکی از جنس نقره و طلا پیدا کردم حرفه ای نبودم سمباده اش زده بودم دیگه کسی اونو نخرید رو دستم باد کرد =))

دوست عزیزمتاسفانه من هم باید اقرار کنم که تومغازه تعمیر کفش دوستم یه فرچه برقی داشت همه سکه ها رو یه دور فرچه زدم :ymblushing: فکر کنم این دفه خرابکاری کردم حالا اگه نگاه کنی بعضی هاشون درست و حسابی پاک نشدن
رفیق یعنی خاک بر سر شدم X_X

دوست عزیزم ضرب همه سکه ها با هم فرق داره بحث تمیز کردن نیست

چهارشنبه 12 خرداد1394 - 1:30am
کاربر فعال
کاربر فعال

عاقبت کار با فلزیاب ام دی ال :D :D :D

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 12 خرداد1394 - 1:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
سلام و شب بخیر بر برادران عزیزم در خانواده فلزجو :ymhug:
ضمن عرض تبریک به جناب کاوشگر بخاطر موفقیتشون و همچنین خسته نباشید دیگری به استاد حمید بزرگوار و ارجمند :x ،ابتدا بخاطر غیبت چند هفته ای خودم کمال عذرخواهی رو دارم از استاد بزرگوار ، علتش مشکل حادی بود که چندتن از دوستان انجمن در جریانش هستن که بحمدالله و به کوری چشم دشمنان فلزجو ;) بدون هیچ دردسری رفع شد :ymhug:
میبینم که دوباره یک مشت هوچی گر و جو بهم زن جمع شدن دور هم و تاپیک طلایی فلزیاب پالسی فلزجو رو با حمام زنانه اشتباه گرفتن :D (البته دور از شخصیت دوستان گلم و اساتید بزرگوار)
بنده با اجازه استاد حمید عزیز حاظرم هریک از آقایانی که مدعیه این مدار نمیتونه چندین سکه رو در عمق بالا بزنه به محل تست خودم دعوت کنم بصورت حضوری و با تست همراه با فیلم روانه ولایتشون کنم ;) :p
برادر من ، پسر خوب ، عمو جان ! بنده با دستای خودم 81 سکه نقره اونم نه بصورت کامل لای خاک ، در عمق 165 سانتی متری دقیقا از سطح زمین بیرون کشیدم! مدار با چنان قدرتی سنس داشت که لحظه اول من گمان کردم به یک جسم سطحی برخوردم :))
بازم میگم ، با کسب اجازه از مهندس حمید عزیز بنده حاظرم هریک از آقایان مدعی و البته شناخته شده انجمن رو به محل تستم بیارم و نشونش بدم که شاهکار دست استاد حمید چکارها میتونه انجام بده ;;)
تا آخر خرداد درگیر یکسری مسائل کاری و تحصیلی هستم ، انشاالله به حول قوه الهی از ابتدای تیرماه برنامه ریزی های زیادی کردم برای تور سراسر ایران همراه با فلزیاب پالسی فلزجو ، یک به یک نتایجشون رو خدمت حضور دوستان و استاد حمید بزرگوارم اطلاع رسانی خواهم کرد.
پاینده و سرزنده باشید @};-

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

چهارشنبه 12 خرداد1394 - 2:02am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 969 , 970 , 971 , 972 , 973 , 974 , 975 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Hamid1359 و 171 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure