سلام و شب بخیر بر برادران عزیزم در خانواده فلزجو
ضمن عرض تبریک به جناب کاوشگر بخاطر موفقیتشون و همچنین خسته نباشید دیگری به استاد حمید بزرگوار و ارجمند
،ابتدا بخاطر غیبت چند هفته ای خودم کمال عذرخواهی رو دارم از استاد بزرگوار ، علتش مشکل حادی بود که چندتن از دوستان انجمن در جریانش هستن که بحمدالله و به کوری چشم دشمنان فلزجو
بدون هیچ دردسری رفع شد
میبینم که دوباره یک مشت هوچی گر و جو بهم زن جمع شدن دور هم و تاپیک طلایی فلزیاب پالسی فلزجو رو با حمام زنانه اشتباه گرفتن
(البته دور از شخصیت دوستان گلم و اساتید بزرگوار)
بنده با اجازه استاد حمید عزیز حاظرم هریک از آقایانی که مدعیه این مدار نمیتونه چندین سکه رو در عمق بالا بزنه به محل تست خودم دعوت کنم بصورت حضوری و با تست همراه با فیلم روانه ولایتشون کنم
برادر من ، پسر خوب ، عمو جان ! بنده با دستای خودم 81 سکه نقره اونم نه بصورت کامل لای خاک ، در عمق 165 سانتی متری دقیقا از سطح زمین بیرون کشیدم! مدار با چنان قدرتی سنس داشت که لحظه اول من گمان کردم به یک جسم سطحی برخوردم
بازم میگم ، با کسب اجازه از مهندس حمید عزیز بنده حاظرم هریک از آقایان مدعی و البته شناخته شده انجمن رو به محل تستم بیارم و نشونش بدم که شاهکار دست استاد حمید چکارها میتونه انجام بده
تا آخر خرداد درگیر یکسری مسائل کاری و تحصیلی هستم ، انشاالله به حول قوه الهی از ابتدای تیرماه برنامه ریزی های زیادی کردم برای تور سراسر ایران همراه با فلزیاب پالسی فلزجو ، یک به یک نتایجشون رو خدمت حضور دوستان و استاد حمید بزرگوارم اطلاع رسانی خواهم کرد.
پاینده و سرزنده باشید