انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 9:05pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1011 , 1012 , 1013 , 1014 , 1015 , 1016 , 1017 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان چک کردم کلید ها کار میکنه اما باید حدود 3 ثانیه نگه داریم تا عمل کنه

یکشنبه 24 خرداد1394 - 2:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

taghy نوشته است:
سلام، بالاخره مدار من هم تکمیل شد ، همه چیزش عالیه بالوپ 60 سانتی کارمیکنم، درضمن دوستانی که لوپ 1 در1 ساختند یک فیبر مسی درحد 10 سانتی رو چند سانت میزنند ؟ چونکه میخوام فرم یک دریک درست کنم.

درود

دوست عزیز مبارک باشه فکر نکنم لوپ یک در یک فیبر مسی 10 سانتی رو اصلا سنس کنه!

یکشنبه 24 خرداد1394 - 2:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saleh700 نوشته است:
دوستان چک کردم کلید ها کار میکنه اما باید حدود 3 ثانیه نگه داریم تا عمل کنه

دوست عزیز این مورد شما رو چندین بار مهندس عرض کردن که تنظیم فیوز بیت مربوط به کریستال رو اشتباه وارد کردین و حتما باید روی کریستال خارجی تنظیم بشه

یکشنبه 24 خرداد1394 - 2:11pm

نمیدونم چرا همش فکر میکنم joneper همون ژنراله :D :-w :)) :)) :))

یکشنبه 24 خرداد1394 - 2:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mhak جان ممنون از پاسخت من هر کاری که مهندس تو فایل توضیحات گفتند انجام دادم ولی پروگرامر من جایی برای قرار دادن کیریستال نداره

یکشنبه 24 خرداد1394 - 2:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با درود
من یه باطری ۶ ولت و یه باطری ۱۲ ولت۱.۳ امپر سری کردم برای مدار پی ای
یه شارزر ۱۸ولت ۱۰۰۰میلی امپر برای شارز کامل چند ساعت باید زیر شارز بزارم?

با سپاس

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

یکشنبه 24 خرداد1394 - 2:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saleh700 نوشته است:
mhak جان ممنون از پاسخت من هر کاری که مهندس تو فایل توضیحات گفتند انجام دادم ولی پروگرامر من جایی برای قرار دادن کیریستال نداره

با سلام صالح جان این مورد شما فقط به فیوز اشتباه مربوط میشه که اینطور تایم راهاندازی دستگاه طول میکشه میتونی با تنظیمات درست فیوز بیت حتماً درست میشه نگران نباش

یکشنبه 24 خرداد1394 - 3:01pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

joneper نوشته است:
اینقدر اقایون از کارکرد دستگاه اطمینان دارن.. تا حالا باهش چی در اوردین ...هیچی ..پس چرا فیلم نمیذارین.....فیلم از کارکرد دستگاه در محیط واقعی چرا کسی نمیذاره اینقدر سخته یا ................................. :)) :)) :)) :)) :)) :))

باسلام خدمت همه دوستان.بنده خیلی کم پست میزارم یعنی ترجیح میدم جایی صحبت کنم که نیاز باشه .
درمورد بحث های پیش امده اخیر باید خدمت دوستمون عرض کنم این صحبتهایی که شما فرمودید جاش اینجا نیست!
چندمورد رو همه دوستان و دشمنان چش و گوش شون رو وا کنن:
۱- یکی از دوستانم این طرح رو ساخت که رضایت ۱۰۰درصدی درمقابل هزینه اندک و کارایی بالا داشت که بنده هم از طریق یکی از دوستان اقدام به ساخت کردم.
۲-اگر از من بپرسن من این دستگاه رو حتی از لورنز هم سرتر میدونم چون باهاش کاوش رفتم و دیدم کاراییش رو.
۳-یادمون نره مهندس حمید برای این همه زحمتی که برای این طرح کشیده این طرح رو رایگان ارایه داده..
۴-درضمن در کاوش واقعی ۹۰درصد در شب انجام میشه و امکان تصویربرداری نیست درثانی کاوش واقعی برای کسی که هدفش موفقیت و حفظ امنیت و انجام اپراتوریه بی نقص هست جای دوربین دست گرفتن نیست!!پیک نیک که دارن نمیرن بچه ها!
در کشورهایی که آزادی کامل در این زمینه هست آیا برای فروش هر دستگاهشون مستند مسازن؟ تازه در حالی که این طرح رایگانه!

بنده این دستگاهو تست کردم برد بالا در کنار ثبات عالیش اگه این دستگاه در گردونه رقابت با دیگر دستگاههای بازار قرار میگرفت بی شک برترین دستگاه شناخته میشد.
( این طرح نسبت به طرح های قبلی فلزجو موفق تر بوده همین امر باعث نگرانیه رقبا شده...رقبای دسگاهای دست سازی همچون ص..-ا..-ش..-م
نکته دیگه باید مدیران انجمن دقت داشته باشن در پست های زیادی بحث ها ازبار علمیش کاسته و سمت بیراهه داره میره..

یکشنبه 24 خرداد1394 - 3:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بنيامين1 نوشته است:
با درود
من یه باطری ۶ ولت و یه باطری ۱۲ ولت۱.۳ امپر سری کردم برای مدار پی ای
یه شارزر ۱۸ولت ۱۰۰۰میلی امپر برای شارز کامل چند ساعت باید زیر شارز بزارم?

با سپاس

با مشخصات باطری و شارژرت حدوداً باید یک و نیم ساعت شارژ باشه برای اطمینان قبل از شارژ ولتاژ بی باری باطری رو چک بکن و یک بار هم بعد از شارژ همین کارو انجام بده اگه این عدد بیشتر شده باشه به معنی شارژ درست هست ولتاژبی باری هم برای باطری سری 18 تقریباً 19.2ولت الی 19.8 ولت هست .
موفق باشی

یکشنبه 24 خرداد1394 - 3:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: ايران
دوست عزيز رضايي فر تمام حرفاتون درست اما در مورد اينكه ميگين از لورنز هم سرتره ايا شما با لورنز كار كردين كه اين حرف رو ميزنيد ؟؟؟؟
درسته مدار مهندس با قدرت و خوبه و از همه مهمتر با كمترين هزينه ميشه ساختش اما اينكه سرتره يكم دور از واقعيت هستش بنده فيلم تست مدارو با لورنز گذاشتم ميتونيد ببينيد كه دستگاه مهندس فقط كمي ضعيف تر از لورنز هست

ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند

یکشنبه 24 خرداد1394 - 3:11pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1011 , 1012 , 1013 , 1014 , 1015 , 1016 , 1017 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: 09165004428 , Hamid1359 , Jupitaires , محمداسدی , میلاد33 و 439 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure