باسلام خدمت همه دوستان.بنده خیلی کم پست میزارم یعنی ترجیح میدم جایی صحبت کنم که نیاز باشه .
درمورد بحث های پیش امده اخیر باید خدمت دوستمون عرض کنم این صحبتهایی که شما فرمودید جاش اینجا نیست!
چندمورد رو همه دوستان و دشمنان چش و گوش شون رو وا کنن:
۱- یکی از دوستانم این طرح رو ساخت که رضایت ۱۰۰درصدی درمقابل هزینه اندک و کارایی بالا داشت که بنده هم از طریق یکی از دوستان اقدام به ساخت کردم.
۲-اگر از من بپرسن من این دستگاه رو حتی از لورنز هم سرتر میدونم چون باهاش کاوش رفتم و دیدم کاراییش رو.
۳-یادمون نره مهندس حمید برای این همه زحمتی که برای این طرح کشیده این طرح رو رایگان ارایه داده..
۴-درضمن در کاوش واقعی ۹۰درصد در شب انجام میشه و امکان تصویربرداری نیست درثانی کاوش واقعی برای کسی که هدفش موفقیت و حفظ امنیت و انجام اپراتوریه بی نقص هست جای دوربین دست گرفتن نیست!!پیک نیک که دارن نمیرن بچه ها!
در کشورهایی که آزادی کامل در این زمینه هست آیا برای فروش هر دستگاهشون مستند مسازن؟ تازه در حالی که این طرح رایگانه!
بنده این دستگاهو تست کردم برد بالا در کنار ثبات عالیش اگه این دستگاه در گردونه رقابت با دیگر دستگاههای بازار قرار میگرفت بی شک برترین دستگاه شناخته میشد.
( این طرح نسبت به طرح های قبلی فلزجو موفق تر بوده همین امر باعث نگرانیه رقبا شده...رقبای دسگاهای دست سازی همچون ص..-ا..-ش..-م
نکته دیگه باید مدیران انجمن دقت داشته باشن در پست های زیادی بحث ها ازبار علمیش کاسته و سمت بیراهه داره میره..