انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 9:53pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1014 , 1015 , 1016 , 1017 , 1018 , 1019 , 1020 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام اساد حمید امیدوارم خسته نباشی تعدادی از مدارات سایت به غیر از فلزجو ظاهرا اطلاعات و فایلهای ساختشون که در صفحات اولیه قرار میگیره پاک شده و یا قابل دسترسی نیست که این امر باعث بوجود امدن شبه بین بچه ها میشه که شاید قصدو قرضی درکاره امیدوارم متوجه شده باشید چی خدمتتون عرض میکنم از شما خواهشمندم این فایلها رو بازیابی کنید تا این شبهات در ذهن بچه ها از بین بره با تشکر

دوشنبه 24 خرداد1394 - 12:03am
مدیر کل
مدیر کل

نه عزیز من اصلا فکر نمیکنم چنین چیزی باشه! انجمن که مشکل خاصی نداشته و چیزی هم بنظر من پاک نشده. فقط همونطور که اطلاع دارین چند وقت پیش به دلیل داستان هک کردن انجمن که توسط آقای مهدی قاسمی سازماندهی شد مجبور شدیم یک سری ملاحظات امنیتی انجمن رو تغییر بدیم. لذا اگر پیغام عدم دسترسی میبینید کافی هست در ابتدای آدرس HTTP رو به HTTPS یا برعکس تبدیل کنین تا فایل دانلود بشه.
مسلما نه قصد و غرضی در کار هست و نه جای شبهه ای! در واقع این همه شبانه روزی تلاش کردیم که انجمن حفظ بشه و مشکلی پیش نیاد. البته توجه هم داشته باشین فایلهایی که در خارج از فلزجو آپلود شده بودن دیگه در اختیار ما نیستن و اگر بسته به آپلود سنتر مورد نظر بعد از مدتی فایل از روی سایتشون پاک شده باشه ما کاری نمیتونیم بکنیم.

دوشنبه 24 خرداد1394 - 12:24am
کاربر فعال
کاربر فعال

عجب
من به شخصه از طرف خودم مجدد از مهندس حمید گل بابت انتشار و عمومی کردن این دستگاه تشکر می کنم. تا بحال نشده یکجارو تایید کنم و بعد از حفاری چیزی نگیریم.
یا خنجر بوده یا قیچی بوده یا ... . خالا عرضه ی زدن یه مال تپل رو ندارم اون یه بحث مفصل هست.
فلزیاب فلزجو رو وقتی دست میگیرم همیشه تپش قلبم بالا میره.چون کسی که اونو طراحی کرده با عشق طراحی کرده و یک دنیا عشق از طرف کاربرای گل انجمن برای بهبود این دستگاه پشتشه.

به امید موفقیت تک تکتون
به امید کامل تر شدن فلزیاب فلزجو

دوشنبه 24 خرداد1394 - 12:44am
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون مجید جان.
در مورد تاثیر عشق در این کار به نکته خوب و درستی اشاره کردین! :x :D بله اگر توی هر کاری عشق و علاقه نباشه و هدف درستی وجود نداشته باشه مسلما نتیجه زیاد خوبی هم حاصل نمیشه. من خوشحالم که شما به نوبه خودتون راضی هستین. ایشالا بیش از پیش موفق باشین. به امید خدا من هم تلاش میکنم شاید بشه طرح رو از این هم بهتر کرد. :YMPEACE:

دوشنبه 24 خرداد1394 - 12:48am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام و خسته نباشید آقا حمید ;
برای مهار بهم ریختگی سیم های لاکی نازک, آیا میشه از نوار چسب لنت برق استفاده کرد در سراسر 30 متر سیم؟ ایراد خاصی بوجود میاره مثلا افزایش اهم یا بهم ریختگی اعداد تفکیک؟

دوشنبه 25 خرداد1394 - 4:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مجید1394 نوشته است:
عجب
من به شخصه از طرف خودم مجدد از مهندس حمید گل بابت انتشار و عمومی کردن این دستگاه تشکر می کنم. تا بحال نشده یکجارو تایید کنم و بعد از حفاری چیزی نگیریم.
یا خنجر بوده یا قیچی بوده یا ... . خالا عرضه ی زدن یه مال تپل رو ندارم اون یه بحث مفصل هست.
فلزیاب فلزجو رو وقتی دست میگیرم همیشه تپش قلبم بالا میره.چون کسی که اونو طراحی کرده با عشق طراحی کرده و یک دنیا عشق از طرف کاربرای گل انجمن برای بهبود این دستگاه پشتشه.

به امید موفقیت تک تکتون
به امید کامل تر شدن فلزیاب فلزجو

خدایش گل گفتی قربونه اون دهنت به دوستان وتازه واردها توصیه میکنم اصلا شک به دلشون راه ندن چشمشون و ببندن و بسازن خدایش من که همچین مداری ندیدم که این همه تنضیمات داشته باشه واین قدر ارزون باشه البته برای ما که مصرف کننده هستیم ارزون تموم شده ولی برای اقا حمید خیلی گرون تموم شده واقعا اونی که این کاره باشه این فلزیاب مثل موم تو دستشه وخیلی قابلیتها داره انشالله خدا به خانواده اقا حمید و اقا حمید سلامتی بده :YMPRAY: :YMPRAY: :YMPRAY: با این کار شون دست خیلی از کلاهبردارها رو کوتاه کردن به امید روزی که این اقایون به طاهر مهندس دست از سر کچل این سایت بردارن

دوشنبه 25 خرداد1394 - 6:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام دوستان بنده یک چنس در حد نو دارم کسی مایل بود حاظرم با فلزو جو کامل تعویضش کنم

دوشنبه 25 خرداد1394 - 8:37am

حمید نوشته است:
خیلی ممنون مجید جان.
در مورد تاثیر عشق در این کار به نکته خوب و درستی اشاره کردین! :x :D بله اگر توی هر کاری عشق و علاقه نباشه و هدف درستی وجود نداشته باشه مسلما نتیجه زیاد خوبی هم حاصل نمیشه. من خوشحالم که شما به نوبه خودتون راضی هستین. ایشالا بیش از پیش موفق باشین. به امید خدا من هم تلاش میکنم شاید بشه طرح رو از این هم بهتر کرد. :YMPEACE:

I love you @};- :x

دوشنبه 25 خرداد1394 - 9:48am
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: تهران
حمید نوشته است:
جناب moon شما هم به فلزجو خوش اومدین!
ابتدا ضمن معذرت از سایر دوستان این نکته رو عرض کنم ایشون تا حالا بارها این پست رو نوشتن و خیلی اصرار داشتن که در انجمن دیده بشه و من هم در نهایت تایید کردم. بهرحال چه اشکالی داره! واقعا من نمیدونم چرا این دوستان دست از سر ما و بخصوص این تاپیک خاص بر نمیدارن؟! :D
بهرحال شما فرمودین 18 سال در کار فلزیابی هستین. ولی چیزی که ما از شما داریم میبینیم یک آیدی جدید هست که صاف و مستقیم هم به قصد همین تاپیک خاص داره وارد انجمن میشه! پس بهتره در مورد 18 سال تجربه و این جور ادعاها فعلا چیزی نگین. با یک خط جمله توسط یک آیدی جدید کسی نمیتونه برای خودش کارنامه فنی درست کنه! پس شما هم نمیتونین.
در خصوص تاپیک MDL اصلا فکر نمیکنم حرف شما معنی داشته باشه! خب دستگاهی بود که خیلی در موردش حرف و حدیث و شایعه و افسانه وجود داشت و ما هم در انجمن مطرح کردیم. کی و کجا گفتیم که قابل کپی شدن هست؟ اون کسانی که ادعای چنین کاری رو داشتن اینجا و خیلی جاها وجود داشتن و دارن و بررسی صحت کارشون اصلا به بنده ارتباطی نداره. کسی هم بواسطه اطلاعات یا راهنمایی این انجمن ریالی پول در اون راه خرج نکرده که متصرر شده باشه چون اصولا چیزی برای ساخت مطرح نشد!!! :D
در خصوص دستگاه دیگری که دوستان میخواستن کپی کنن اولا بنده متوجه نشدم منظور شما دقیقا کدوم دستگاه بوده. ولی بهرحال من هم بعنوان یک کاربر اگر جایی نظر دادم یا اگر از من سوال شده جوابی داده باشم خب نظر خودمو گفتم! شما نمیتونی از من حسابکشی کنی که چرا نظر خودمو گفتم! مهم اینه که تا بحال در این انجمن هر کسی اگر خواسته روی مداری کار کنه یا دستگاه خاصی رو مطرح کنه کاملا این اجازه رو داشته و در واقع جلوش گرفته نشده. شما هم نمیتونین غیر این رو اثبات کنین!
در مورد فیلم هم که این خواسته تکرار میشه فقط مختصر عرض کنم این رو شما یک وظیفه برای من میدونین! بنده چنین وظیفه ای برای خودم نمیبینم! وظیفه من این هست که اگر مداری از خودم قرار میدم تا حدی دارای جزئیات کامل ساخت باشه که یک فرد با تجربه مونتاژ در سطح معمولی اصلا دچار مشکل نشه و در عین حال بنده هم در صورت لزوم با جوابگویی به سوالات بتونم پروژه رو به نوعی پشتیبانی کنم. این کاریه که در طول این تاپیک مفصل و همینطور سوالات خصوصی همیشه انجام دادم. در ضمن توجه کنین ریالی سود هم از این بابت متوجه من نمیشه! هر کسی هم دوست داشت میتونه بسازه یا اینکه نسازه. پس توقع اینکه چرا فیلم نمیذاری و یا وظیفه داری فیلم بذاری حکم یک توهین ناشیانه رو داره!!!
در خصوص ساخت یا ارزش و کارایی این طرح هم مختصر به شما عرض کنم به درد شما نمیخوره و همون 1000 تومنتون رو هم خواهشا دور نریزین! فقط قضیه در حدی بوده که از صبح تا حالا چند هزار تومن هزینه کردین و کلی وقت و انرژی گذاشتین تا بارها و بارها این پست خودتون رو تکرار کنین بلکه مورد تایید قرار بگیره! همین میزان ارزش برای من کافیه. ;)

مهندس خوشم میاد چنان زیر و بم طرف رو میاری جلو چشاش که ماها هنگ میکنیم چه برسه به خودش =)) :))

دوشنبه 25 خرداد1394 - 11:39am
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
نه عزیز من اصلا فکر نمیکنم چنین چیزی باشه! انجمن که مشکل خاصی نداشته و چیزی هم بنظر من پاک نشده. فقط همونطور که اطلاع دارین چند وقت پیش به دلیل داستان هک کردن انجمن که توسط آقای مهدی قاسمی سازماندهی شد مجبور شدیم یک سری ملاحظات امنیتی انجمن رو تغییر بدیم. لذا اگر پیغام عدم دسترسی میبینید کافی هست در ابتدای آدرس HTTP رو به HTTPS یا برعکس تبدیل کنین تا فایل دانلود بشه.
مسلما نه قصد و غرضی در کار هست و نه جای شبهه ای! در واقع این همه شبانه روزی تلاش کردیم که انجمن حفظ بشه و مشکلی پیش نیاد. البته توجه هم داشته باشین فایلهایی که در خارج از فلزجو آپلود شده بودن دیگه در اختیار ما نیستن و اگر بسته به آپلود سنتر مورد نظر بعد از مدتی فایل از روی سایتشون پاک شده باشه ما کاری نمیتونیم بکنیم.

متأسفانه آقای مهدی قاسمی با مطالبی که بر علیه این انجمن و همچنین بیان مشخصات شخصی بنده در محلی دیگر عنوان کردند ، باید به این موضوع مطلع باشن که بنده هم مثل خیلی از دوستان فقط کاربر عادی انجمن بوده و به لطف مدیران کل انجمن ، مدیر سایت شده و این انجمن متعلق به بنده نبوده و هیچ دخلی هم نداشته و ندارم ! شما باید فرق بین مدیرکل سایت و مدیر سایت رو بدونید ! بنده تا به امروز هیچ نوع دستگاه نقطه زنی برای ساخت سفارش نگرفتم و برای کسی هم نساختم و نفروختم ! چون علم الکترونیک بنده برای ساخت از همین انجمن دوستانه شروع شد و هرچه دارم از لطف مهندس حمید و دیگر عزیزان بوده ؛ بنده فقط نقطه زن آقای سیف الهی به نام رکتور 1000 رو هم با لوپ 1در1 در زمانی که هنوز مدار فلزجو روی کار نیامده بود به دو نفر از دوستان پیشنهاد داده و از طرف شخص سازندۀ دستگاه برای خریداران ارسال شد .
متأسفانه آقای مهدی قاسمی محترم با بیان کلماتی که علیه مدیران کل این انجمن عنوان کردن شخصیت خودشون رو زیر سوال بردن که اصلاً از طرف آقای قاسمی قابل انتظار نبوده ، مخصوصاً که حرمت داری نکرده و با کمال کم فکری اطلاعات خصوصی خریداران کیتهای خودشون در سالهای گذشته رو به راحتی فاش میکنن ! که برای ایشون و شخصیت ناخالص ایشون متأسف بوده و از خداوند برای ایشون که تهمت های زیادی هم به امثال مدیران این انجمن وارد کردن طلب بخشش و اصلاح آداب می کنم .
جناب مهدی قاسمی عزیز شما که به خدا و معاد و قیامت اعتقاد دارید پس هیچ وقت مردن رو از یاد نبرید ! دنیا محل گذر بوده و وقتی پرده ها کنار رفت و رازها فاش شد باید رویی برای نگاه کردن به هم در روز محشر داشته باشیم . یاعلی @};- مدد

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 25 خرداد1394 - 11:48am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1014 , 1015 , 1016 , 1017 , 1018 , 1019 , 1020 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Hamid1359 , محمداسدی و 408 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure