جناب moon شما هم به فلزجو خوش اومدین!
ابتدا ضمن معذرت از سایر دوستان این نکته رو عرض کنم ایشون تا حالا بارها این پست رو نوشتن و خیلی اصرار داشتن که در انجمن دیده بشه و من هم در نهایت تایید کردم. بهرحال چه اشکالی داره! واقعا من نمیدونم چرا این دوستان دست از سر ما و بخصوص این تاپیک خاص بر نمیدارن؟!
بهرحال شما فرمودین 18 سال در کار فلزیابی هستین. ولی چیزی که ما از شما داریم میبینیم یک آیدی جدید هست که صاف و مستقیم هم به قصد همین تاپیک خاص داره وارد انجمن میشه! پس بهتره در مورد 18 سال تجربه و این جور ادعاها فعلا چیزی نگین. با یک خط جمله توسط یک آیدی جدید کسی نمیتونه برای خودش کارنامه فنی درست کنه! پس شما هم نمیتونین.
در خصوص تاپیک MDL اصلا فکر نمیکنم حرف شما معنی داشته باشه! خب دستگاهی بود که خیلی در موردش حرف و حدیث و شایعه و افسانه وجود داشت و ما هم در انجمن مطرح کردیم. کی و کجا گفتیم که قابل کپی شدن هست؟ اون کسانی که ادعای چنین کاری رو داشتن اینجا و خیلی جاها وجود داشتن و دارن و بررسی صحت کارشون اصلا به بنده ارتباطی نداره. کسی هم بواسطه اطلاعات یا راهنمایی این انجمن ریالی پول در اون راه خرج نکرده که متصرر شده باشه چون اصولا چیزی برای ساخت مطرح نشد!!!
در خصوص دستگاه دیگری که دوستان میخواستن کپی کنن اولا بنده متوجه نشدم منظور شما دقیقا کدوم دستگاه بوده. ولی بهرحال من هم بعنوان یک کاربر اگر جایی نظر دادم یا اگر از من سوال شده جوابی داده باشم خب نظر خودمو گفتم! شما نمیتونی از من حسابکشی کنی که چرا نظر خودمو گفتم! مهم اینه که تا بحال در این انجمن هر کسی اگر خواسته روی مداری کار کنه یا دستگاه خاصی رو مطرح کنه کاملا این اجازه رو داشته و در واقع جلوش گرفته نشده. شما هم نمیتونین غیر این رو اثبات کنین!
در مورد فیلم هم که این خواسته تکرار میشه فقط مختصر عرض کنم این رو شما یک وظیفه برای من میدونین! بنده چنین وظیفه ای برای خودم نمیبینم! وظیفه من این هست که اگر مداری از خودم قرار میدم تا حدی دارای جزئیات کامل ساخت باشه که یک فرد با تجربه مونتاژ در سطح معمولی اصلا دچار مشکل نشه و در عین حال بنده هم در صورت لزوم با جوابگویی به سوالات بتونم پروژه رو به نوعی پشتیبانی کنم. این کاریه که در طول این تاپیک مفصل و همینطور سوالات خصوصی همیشه انجام دادم. در ضمن توجه کنین ریالی سود هم از این بابت متوجه من نمیشه! هر کسی هم دوست داشت میتونه بسازه یا اینکه نسازه. پس توقع اینکه چرا فیلم نمیذاری و یا وظیفه داری فیلم بذاری حکم یک توهین ناشیانه رو داره!!!
در خصوص ساخت یا ارزش و کارایی این طرح هم مختصر به شما عرض کنم به درد شما نمیخوره و همون 1000 تومنتون رو هم خواهشا دور نریزین! فقط قضیه در حدی بوده که از صبح تا حالا چند هزار تومن هزینه کردین و کلی وقت و انرژی گذاشتین تا بارها و بارها این پست خودتون رو تکرار کنین بلکه مورد تایید قرار بگیره! همین میزان ارزش برای من کافیه.