ممنونم مهندس عزیز و با معرفت : در مورد نیم متر که بصورت عامیانه گفتم کمتر از لورنز بزنه باز هم معذرت . من دنبال هدفی بالای 2 متر نیستم و مبنا را همیشه 2 متر در نظر دارم .اگر لورنز 2 متر برد داشته باشه ، این مدار 1.5 متر برد داشته باشه باز هم من یکی راضی هستم و کمال تشکر را دارم.
در مورد افت برد قبول دارم همه فلزیاب های پالسی مقداری افت برد زیر خاک ، در تست های معمولی و بدون در نظر گرفتن هاله و .... دارند.
در زمین های رسی compact شده ما بیشترین افت برد را داریم . در زمین های ماسه ای بیشترین برد را داریم و ...... در توضیحات بعضی دستگاهای دیگه این بردها بسته به نوع خاک قید شده که در هر نوع خاکی چه مقدار برد داره.
در مورد مقایسه با لورنز : من قصد و مقایسه ای نمی کنم چون ماهیت این مقایسه اصلا درست نیست که مقایسه کنم و فقط جواب ان برادر عزیز را نوشتم. همانطور که شما هم بیان کردید در برخی از موارد این مدار برتری داره و کسی نمیتواند منکرش شود. خود لورنز یا هر دستگاه دیگه ای هم افت برد زیر خاک نسبت به هوا قطعا دارد و اینجا هم نمیشه منکرش شد
همانطور که گفتم من امروز توی شرط بندی باختم و در امتحان رد شدم و درواقع جلوی چند نفر ضایع شدم و به همین علت به صورت عمومی از دوستان خواستیم تست زیر خاک هم انجام بدهند ، که اگر احیانا اشکال فرعی باشد رفع گردد.
این دوستان مقداری ضایعات 30 تا 50 سانتی پروفیل درب و پنجره زیر خاک دفن کرده بودند ولی واقعیت امر با بهترین لوپ ،متاسفانه نشد و ابروی ما رفت
قبلا هم با دستگاه دیگه ای که دوستم همراه انها بوده و بهش اطمینان دارم ، تست کرده بودند که توانسته بود انها را بزنه ولی من با اطمینان گفتم چیزی زیر خاک نیست ، رسید به شرط بندی و ................ من هم قبول نکردم گفتم اینها همه حرفه نهایتا برای اطمینان بیشتر فردا با لورنز یکی از اشنایان میخوام بروم انجا را تست کنم .
هر دستگاه پالسی بسته به نوع خاک مقداری افت برد داره ولی هدف من این بود مقدار افت برد این مدار مشخص بشه و بعد شما نتیجه گیری بکنید که ایا این افت معقول و در حد مجاز است یا خیر . خدای ناکرده هیچ هدف و غرضی در کار نیست ولی افت برد مدار مشخص بشه خیلی بهتره .حداقل میدانیم زیر خاک چقدر برد واقعی داریم . باز اگر جایی بنده از روی ناراحتی جریان امروز درست مطلب را نرسانده ام معذرت خواهی میکنم. انشالله همیشه موفق و موید باشید. ناراحت هم نشوید انشالله این بحث ها همه به پیشرفت مدار کمک می کند و ما منتظر روزی هستیم که بدون ریا با هر دستگاه پالسی دیگه مچ بیندازیم
با تشکر