انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 15 آبان1403 - 6:14pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1039 , 1040 , 1041 , 1042 , 1043 , 1044 , 1045 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

masoud-n نوشته است:
milad7 نوشته است:
دوستان لطفا یه باتری سبک آمپر بالا معرفی کنند که بشه اینترنتی تهیه کرد. انقدر با این باتری خشک اینور اونور رفتم از کتو کول افتادم.

شما باطری لیتیوم یون تهیه کن یا میتونی سلول 4.5 امپریشو تهیه کنی که سخت گیر میاد یا سلول 2.5 امپری به این صورت که 2 تا پک 5 سلول 2.5 امپری تهیه کن و موازی کن, برای خرید اینترنتی از گیتا باطری میتونی تهیه کنی همراه شارژر مناسب پک میکنند و ارسال میکنن برات هم فرم سفارش داره تو سایتش هم میتونی تماس بگیری.

ممنون دوست عزیز @};-

جمعه 29 خرداد1394 - 11:58pm

ممنونم مهندس عزیز و با معرفت : در مورد نیم متر که بصورت عامیانه گفتم کمتر از لورنز بزنه باز هم معذرت . من دنبال هدفی بالای 2 متر نیستم و مبنا را همیشه 2 متر در نظر دارم .اگر لورنز 2 متر برد داشته باشه ، این مدار 1.5 متر برد داشته باشه باز هم من یکی راضی هستم و کمال تشکر را دارم.
در مورد افت برد قبول دارم همه فلزیاب های پالسی مقداری افت برد زیر خاک ، در تست های معمولی و بدون در نظر گرفتن هاله و .... دارند.
در زمین های رسی compact شده ما بیشترین افت برد را داریم . در زمین های ماسه ای بیشترین برد را داریم و ...... در توضیحات بعضی دستگاهای دیگه این بردها بسته به نوع خاک قید شده که در هر نوع خاکی چه مقدار برد داره.
در مورد مقایسه با لورنز : من قصد و مقایسه ای نمی کنم چون ماهیت این مقایسه اصلا درست نیست که مقایسه کنم و فقط جواب ان برادر عزیز را نوشتم. همانطور که شما هم بیان کردید در برخی از موارد این مدار برتری داره و کسی نمیتواند منکرش شود. خود لورنز یا هر دستگاه دیگه ای هم افت برد زیر خاک نسبت به هوا قطعا دارد و اینجا هم نمیشه منکرش شد :D
همانطور که گفتم من امروز توی شرط بندی باختم و در امتحان رد شدم و درواقع جلوی چند نفر ضایع شدم و به همین علت به صورت عمومی از دوستان خواستیم تست زیر خاک هم انجام بدهند ، که اگر احیانا اشکال فرعی باشد رفع گردد.
این دوستان مقداری ضایعات 30 تا 50 سانتی پروفیل درب و پنجره زیر خاک دفن کرده بودند ولی واقعیت امر با بهترین لوپ ،متاسفانه نشد و ابروی ما رفت :( قبلا هم با دستگاه دیگه ای که دوستم همراه انها بوده و بهش اطمینان دارم ، تست کرده بودند که توانسته بود انها را بزنه ولی من با اطمینان گفتم چیزی زیر خاک نیست ، رسید به شرط بندی و ................ من هم قبول نکردم گفتم اینها همه حرفه نهایتا برای اطمینان بیشتر فردا با لورنز یکی از اشنایان میخوام بروم انجا را تست کنم .
هر دستگاه پالسی بسته به نوع خاک مقداری افت برد داره ولی هدف من این بود مقدار افت برد این مدار مشخص بشه و بعد شما نتیجه گیری بکنید که ایا این افت معقول و در حد مجاز است یا خیر . خدای ناکرده هیچ هدف و غرضی در کار نیست ولی افت برد مدار مشخص بشه خیلی بهتره .حداقل میدانیم زیر خاک چقدر برد واقعی داریم . باز اگر جایی بنده از روی ناراحتی جریان امروز درست مطلب را نرسانده ام معذرت خواهی میکنم. انشالله همیشه موفق و موید باشید. ناراحت هم نشوید انشالله این بحث ها همه به پیشرفت مدار کمک می کند و ما منتظر روزی هستیم که بدون ریا با هر دستگاه پالسی دیگه مچ بیندازیم :D با تشکر @};-

آخرین بار توسط askar در شنبه 29 خرداد1394 - 12:30am ویرایش شده است، در کل 5 بار ویرایش شده است.

شنبه 29 خرداد1394 - 12:14am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با مطرح شدن این مدار ارزشمند بازار سازندگان دست ساز داخل کشور حسابی خراب شده!
همچنین با پیشرفت روزافزون این مدار در پی زحمتهای بی وقفه مهندس حمید بیشک تمامی کاربران به کارایی بالای اون پی میبرن و دیگه دنبال خرید دستگاهای خارجی نمیرن! مثل لورنز...و غیره..
:x @};-

شنبه 29 خرداد1394 - 12:16am

askar نوشته است:
متاسفانه همه به چشم فروشنده و .............. نگاه می کنند ولی گور پدر هر چی فروشنده است . من از روی تجربه و تست انجام شده گفتم . کاشکی اول تست می کردین بعد قصاوت می کردین . اول تست بکنید بعد بیایید اینجا هر چی دلتان خواست بنویسید.
هدف من رفع اشکالات و ارتقاء سیستم توسط مهندس عزیز است . خود مهندس هم میدانند هدف و قصد من چیه . بنابراین زود قضاوت نکنید . ادمی که با هزار ترس و لرز میره بیرون باید اول دستگاهش را امتحان کنه اگر امتحان نکنه یک حماقت بزرگ است .
منظور من این مدار نیست ولی چه بهتر این مدار هم از این نظر تست بشه و درصورت داشتن اشکال از این نظر رفع بشه.
خداوند همه ما را به راه راست هدایت کند. الهی امین :YMPRAY:
در ضمن دقت کن هر اشعه ایکسی نمیتونه از بدن انسان عبور کنه و از استخوان شکسته و سینه و غیره عکس بگیره . این اشعه ایکس مشخصات خاصی داره که در رادیوگرافی ازش استفاده میشه.بای @};-

دوستان آقاي عسكر از اپراتوران با سابقه هستن ، حرفشون كاملا صحيحه ، دوستان حتماً يك آزمايشگاه تست براي خودتون داشته باشيد حداقل تا عمق 2 متر رو خوب زير خاك تست كنيد و بعد از آشنايي با قدرت و عملكرد دستگاه اونوقت به سمت بيابون و هدف هاي واقعي روانه بشيد @};-

شنبه 29 خرداد1394 - 12:18am

سلام : ممنونم مایکل عزیز @};-

شنبه 29 خرداد1394 - 12:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
مايكل نوشته است:
askar نوشته است:
متاسفانه همه به چشم فروشنده و .............. نگاه می کنند ولی گور پدر هر چی فروشنده است . من از روی تجربه و تست انجام شده گفتم . کاشکی اول تست می کردین بعد قصاوت می کردین . اول تست بکنید بعد بیایید اینجا هر چی دلتان خواست بنویسید.
هدف من رفع اشکالات و ارتقاء سیستم توسط مهندس عزیز است . خود مهندس هم میدانند هدف و قصد من چیه . بنابراین زود قضاوت نکنید . ادمی که با هزار ترس و لرز میره بیرون باید اول دستگاهش را امتحان کنه اگر امتحان نکنه یک حماقت بزرگ است .
منظور من این مدار نیست ولی چه بهتر این مدار هم از این نظر تست بشه و درصورت داشتن اشکال از این نظر رفع بشه.
خداوند همه ما را به راه راست هدایت کند. الهی امین :YMPRAY:
در ضمن دقت کن هر اشعه ایکسی نمیتونه از بدن انسان عبور کنه و از استخوان شکسته و سینه و غیره عکس بگیره . این اشعه ایکس مشخصات خاصی داره که در رادیوگرافی ازش استفاده میشه.بای @};-

دوستان آقاي عسكر از اپراتوران با سابقه هستن ، حرفشون كاملا صحيحه ، دوستان حتماً يك آزمايشگاه تست براي خودتون داشته باشيد حداقل تا عمق 2 متر رو خوب زير خاك تست كنيد و بعد از آشنايي با قدرت و عملكرد دستگاه اونوقت به سمت بيابون و هدف هاي واقعي روانه بشيد @};-

واقعا ممنون دوست عزیز :ymhug:
با تایید جنابعالی که از اساتید این فن و بزرگان و خاک خوردگان انجمن هستین ، همه ما ایمان آوردیم :D
عموجان اینجا محیط مجازیه ، هنوز از گرد راه نرسیدی و کفشاتم پاته داری ملت رو تایید یا رد میکنی ! بزار حداقل 1 پست بدی ، بعد پست دوم اینکارو کن ...
کاش یخورده از اعتماد به نفس شما رو من داشتم ، خداوکیلی معدل ارشدم 20 میشد :D

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

شنبه 29 خرداد1394 - 12:34am
مدیر کل
مدیر کل

Ancient عزیز این جناب مایکل که میبینید ظاهرا اقا مهدی مدیر ارجمند ما هستن که طبق یک عملیات انتحاری ایدی اصلیشون فعلا هک شده و داستان در هاله ای از ابهام قرار داره!!! :D خودتون ببینید با چه اوضاعی مواجه هستیم! :D

شنبه 29 خرداد1394 - 12:49am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام خداقوت.
با عرض تشكر ويزه از استاد حميد عزيز...جندين ماهه از اوايل طرح اين مدار رو ساختيم و بارها بروز رساني كرده و تست هاي مختلفي از سوي همه ي عزيزان صورت كرفته.و حاكي از اينه كه اكر با قطعات اورجينال و لوازم مرغوب كل مدار و متعلقات فلزياب با بالاترين نحو تهيه و بدرستي مونتاز بشه.؛باور بفرماييد ميتونه با برندهاي معروف دنيا رقابت سالم و معقول و منصفانه كنه... :ymparty:
حالا كه صحبت مقايسه باز شده...اينم عكس فلزياب ساخت بنده. :D

شنبه 29 خرداد1394 - 12:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

askar نوشته است:
تلاشگر2 نوشته است:
استاد حمید خدا قوت دوستانی که میگن لورنز آیا تا بحال از نزدیک لورنز را دیدن هی چرت نگید عروس بلد نیست برقصه میگه زمین کج هست والا من دارم با لورنز کار میکنم اش دهن سوزی نیست تا چند روز دیگه فیلم فلزجو را می زارم

لورنز اصلا ندیدیم فقط تو دیدی =)) فیلم لورنز را اگر راست میگی بگذار =)) تا معلوم بشه کی چرت و پرت تحویل ملت میده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لورنز اش دهن سوزی نیست =)) همین حرفا و تمجید ها میشه دوستی اقا خرسه با این تایپیک و مهندس عزیز
ما لورنز ندیده ایم ولی دستگاهای دیگه ای دیده ایم و قبلا هم تا زیر خاک انرا تست نمیکردیم بیرون نمیرفتیم.
تازه بعضی از کسانیکه که جاهای مهمی دارند؛ فلز زیر خاک مدفون شده دارند اول باید دستگاهت امتحان پس بده بعد میبرنت جا را بهت نشون میدن =)) من توی امتحان رد شدم :D میدانی چطوری ضایع شدم !! انصاف هم خوبه ها
خوش باشید .
در ضمن لوپ 60 دارم از همه هم بردش بیشتره .برد های تا زیر 2 متر لوپ 60 من طبق جدول برد mdl
تو هوا با برد لوپ 1متری mdl بخدا برابری میکنه
کسی هم سوال نکنه مشخصاتش چیه لطفا من الله التوفیق :YMPRAY:

سلام دوست خوبم!خسته نباشی...
در مورد تست زیر خاک باید عرض کنم بنده چندین مورد مکان برای تست دارم که انواع مختلف فلز هم درش مدفون هست
تفاوت برد در هوا و خاک موقعی زیاد میشه که دوستان تستهای هوایی رو با حد اکثر قدرت دستگاه میگیرن که این شرایط برای خاک متفاوت هست و گاهی اوقات تست برد در خاک تا 50%برد در هوا هم کم میشه ولی نه همه جاو. همه جور خاک.
یه اپراتور باید تشخیص بده بهترین تنظیم برای منطقه ی کاوشش چیه تا بهترین برد رو از دستگاه بکشه. این موضوع برای تمامی دستگاهها یکسان هست...
در پناه حق.

شنبه 29 خرداد1394 - 12:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
majid_famali نوشته است:
سلام مهندس جان!
من آیسیهای3130 و3140 رو داشتم و تست کردم...
3130که اصلا بالا نیومد ولی 3140با پهنای پالس بیشتر از300بالا میومد...
متاسفانه موقع کار یکدفعه لو باطری داد وبعد از تعویض با357 هم بمحض شروع کاوش دوباره همون حالت پیش اومد...
بنظرتون مشکل از کجاست؟

اتفاقا 3140 اصلا مناسب نیست و اگر هم کار کنه بدرد نمیخوره! چون مشخصات خوبی نداره و بصورت واضح میشه از دیتاشیت هم متوجه شد. ولی 3130 امکان جواب دادن داشته و دوستان هم جواب گرفتن. هر چند از حیث حساسیت و برد قاعدتا باید 357 بهتر باشه. حالا یکی از دوستان میگن 3130 بردش بیشتر از 357 هست و دوست دیگری میگن برعکس! :D
مشکل شما هم متاسفانه ممکنه از سوختن پایه ورودی میکرو باشه! حالا همه چیز رو مجددا چک کنین و در نهایت ممکنه مجبور باشین میکرو رو تعویض کنین. هر چند دوستان قبلا 3130 رو تست کرده بودن و مشکلی نداشته ولی بنده هیچوقت عرض نکردم میتونین 3140 رو تست کنین! این ایسی مشخصا مناسب نبود و اگر ولتاژ خروجیش کمی بالا بوده باشه میتونه منجر به سوختن پایه میکرو شده باشه.

سلام مهندس. عزیز!
متاسفانه بااینکه چند میکروی دیگه هم با ورژنهای مختلف تست کردم ولی مشکل هنوز پا برجاست.
بجز خرابی میکرو گزینه ی دیگری هم محتمل هست؟
با تشکر فراوان.

شنبه 29 خرداد1394 - 1:07am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1039 , 1040 , 1041 , 1042 , 1043 , 1044 , 1045 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: sharifimine و 86 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure