میلاد عزیز خدایی خودت فهمیدی چی گفتی؟! نه به اون تستهای قبلی و نه به این مدل که یهو همه چیز مشکلدار شد! بقول معروف خواستی چیزی رو خراب کنی بهترین راه اینه که از در دوستی و تعریف اولیه وارد بشی! من از چند روز پیش که شما یهو وارد این بحث شدی متوجه شدم هدف خاصی داری. وگرنه این همه طول میکشه بچه ها دستگاه رو بسازن و به نتیجه ای برسن نه اینقدر سریع و صرفا با ادعای ساخت قبل از عید!!!
بهرحال شما میتونی روی صحت ادعای خودت بایستی من هم مشکلی با این قضیه ندارم. فقط میتونم این رو عرض کنم هیچ طراحی با مطالعه مشکلات ادعایی شما نمیتونه کوچکترین تغییری توی طرح ایجاد کنه! امیدوارم این صحبت من برای شما قابل فهم باشه. ایرادات اینجوری که یهو زمین و زمان به هم برخورد میکنن راهی نداره. جز اینکه شما این مدار رو به موزه بسپارین و سراغ چیز دیگری برین!
در ضمن در هر فلزیابی این پر واضحه که شما دستگاه رو باید جایی بالانس کنین که فلز نباشه. در همون دفترچه لورنز هم اگر دقت کنین روی این موضوع تاکید شده و امری بدیهی هست! فقط یک آماتور در فلزیابی ممکنه چنین اشتباهی مرتکب بشه. در واقع دستگاه خوبه بشرطی که اپراتورش لااقل از این اشتباهات نکنه! وگرنه لورنز هم با اپراتوری ضعیف کاری از پیش نمیبره. تنها تفاوت اونجاست که چون اون لورنزه و اسم و رسمی داره اگر مشکلی پیش بیاد میگن اپراتور وارد نبوده ولی برای دستگاه دستساز هر مشکلی پیش بیاد میگن دستگاه بدرد نمیخورده!!! ده ها مورد از داستانهای نظیر این رو توی این چند سال داشتیم. وگرنه عملکرد خوب این مدار نسبت به مدارات مطرحی که خودم قبلا ساختم واضحه و نیازی به نتیجه تست خوب و بد کسی هم نداره!
در خصوص اینکه توی خونه خوبه و بیرون خوب نیست دیگه این حرف حتی مسخره تر هم بود! چون همه میدونن هر فلزیابی بدون استثنا در محیط بیرون و طبیعت دقیق تر عمل میکنه. ولی در منزل بدلیل وجود فلزات مزاحم زیاد و همینطور وسایل برقی متعدد و سیستم امواج مزاحم برق و رادیویی و غیره بمراتب دقت عمل فلزیاب افت میکنه. لورنز و مینلب رو هم در خانه تست کنین همینطوره. حالا شما فلزیاب رو کجا بردین که اینطور جن زده شده فقط خودتون میدونین و خدای خودتون!
تغییر اعداد و میتر منفی با خاموش روشن شدن هم حرف بیهوده ای بود! چنین مشکلی در دستگاهی که سالم باشه وجود نداره و اصلا معنی هم نداره.
در هر صورت ممنون میشم به نتیجه تست ادعایی خودتون پایبند باشین و این مدار رو برای همیشه کنار بذارین و دیگه هم در این تاپیک مطلبی نگین! بنده هم عرض کردم هیچ کاری در خصوص چیزهایی که شما فرمودین نمیتونم انجام بدم. چون اصولا حتی یک مورد از این چیزهایی که فرمودین نه در منزل نه روی خاک برای من پیش نیومده!