انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 16 آبان1403 - 1:56pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1061 , 1062 , 1063 , 1064 , 1065 , 1066 , 1067 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
آواتار کاربر

سلام دوستان
واسه لوپ 45 و سیم افشان 1*1 چنتا شیار خوبه؟
15 یا 13 یا 17؟

چهارشنبه 3 تیر1394 - 9:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خوب دوستان انکار دستگاه من با بهترین لوازم هم بیشتر از یک متر نمیزنه
لوپ تخت 30 سانتی دیلی 22 21 دور سیم لاکی یک میل مقاومت 0.9 و ظرفیت 375 تست کردم
سکه 500 تومنی 30 سانت در بشکه 40*40 1متر به خودم خسته نباشید میگم :D :D

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چاره ای نیست

این روزها طرح روی جلد آدمهاست

که پرفروششان میکند نه متنشان!

چهارشنبه 3 تیر1394 - 9:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

قسمته دیگه ، مال منم بالوپ 45 وسیم افشان 1در1.5 در اهنی خانه رو حداکثر تا 130 سانت میزنه.. حالا توفکر یه لوپم که بالوله سبز اب بسازم.

دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."

چهارشنبه 3 تیر1394 - 10:29pm

دوست عزیز نباید یک متر بزنه بردش بیشتره
من به تجربه ای که رسیدم این بود که با سیم برق نقره اندود شده بیشترین برد رو تونستم از این مدار بگیرم ولی سیم لاکی حتی تخت هم 50 سانت درست کردم ولی عمقش نهایت 1.60 بود ولی با سیم برق نمره یک عمقم به 1.85 رسید به نظر من سیم لاکی به درد لوپ فلزیاب نمیخوره

چهارشنبه 3 تیر1394 - 11:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

l24nb0 نوشته است:

نظرم با یک تست جنس استیل یعنی سینی 45 سانتی تغییر کرد و رو 170 با همون لوپ 30 تخت زد و سریع رفتم النگوی اوردک که زدم حال کردم رو 70 زد 8 سانت النگو 70 سانت 55 سانت تفکیک میزد :ymhug: :ymhug: ;;) ولی هنوز عدد اولم 200 مهندس حمید برد کم من از این مورده

چاره ای نیست

این روزها طرح روی جلد آدمهاست

که پرفروششان میکند نه متنشان!

چهارشنبه 3 تیر1394 - 11:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
l24nb0 نوشته است:
l24nb0 نوشته است:

نظرم با یک تست جنس استیل یعنی سینی 45 سانتی تغییر کرد و رو 170 با همون لوپ 30 تخت زد و سریع رفتم النگوی اوردک که زدم حال کردم رو 70 زد 8 سانت النگو 70 سانت 55 سانت تفکیک میزد :ymhug: :ymhug: ;;) ولی هنوز عدد اولم 200 مهندس حمید برد کم من از این مورده

شما با لوپ تخت 30 النگو رو تو 70 زدید ناراحتید بنظرم نتیجه شما خوبه

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

چهارشنبه 3 تیر1394 - 11:50pm
مدیر کل
مدیر کل

l24nb0 نوشته است:
l24nb0 نوشته است:

عزیز من ما میگیم با لوپ 30 سانتی نهایت برد 1.5 متر هست حالا شما 170 سانت چیزی رو زدین و النگو رو هم به این خوبی سنس داشتین از چی ناراضی هستین؟! :D بهتر از این دیگه از نظر من امکان نداره. عدد اول شما هم درسته که یک مقدار پایینه و این میتونه از لوپ یا کابل یا کانکتور یا محل تست شما باشه. با این حال برای کاوش مشکلی نداره. اتفاقا عدد اول هر چه بیشتر باشه فلزیاب به زمین و املاح هم حساس تر میشه.

پنج شنبه 3 تیر1394 - 12:57am

من از سر زمین میام خیلی ناراحتم و اتفاقای عجیبی افتاد که روم نمیشه بگم .دستگاه کم آورد نمیدونم چرا چند مورد هست که حمید خان باید زحمت اصلاحشو بکشن. بالانس روی زمینی که احتمال داره جنس زیر همون باشه درحالی که حتی بشکه 220لیتری هم باشه بعد بالانس نشون نمیده که امروز واسم اتفاق افتاد.تغیر اعداد ومیتر منفی و بی ثباتیه ناگهانی دستگاه و قطع خود به خودش تغییر ناگهانی دستگاه هنگام خاموش روشن در حالی که لوپ و شرایط فیزیک در همون حالت هست دستگاه مجذ که روشن میشه اعداد متفاوت میشه برد کاهش پیدا میکنه .تو خونه مسگلی نداره ولی بیرون دستگاه چیز دیگه ای رو نشون میده .مهندس حمید لطفا راهنمایی کنید .یه سینی 30 تو عمق 70 گذاشته بودن که دستگاه تست کنن از شانس من رو همون سینی دستگاه بالانس شد و هچ نشون نداد بعد یه پیاله مسی رو همونجا رو دستگاه گرفتم که تا 130 زد اوناهم با تمسخر زیر لوپ کندن سینی رو درآوردن بعد خندیدن گفتن اینو دور سرت بچرخون بنداز بره خلاصه با کلی عرق و خجالت برگشتیم یکی هم که اونجا دسنگاه لرنز داشت پوست خندزد گفت اسباب بازیتو ببر بزارش تو ویترین موزه :(( :-Q

پنج شنبه 3 تیر1394 - 1:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

منم تجربه ای مثل شما داشتم و بعد از اون دیگه بیرون نرفتم بلکل ناامید شدم
شبا تو خونه میمونم و مسابقه سوروایور ترکیه رو نگاه میکنم ;)

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
خشایار شاه

پنج شنبه 3 تیر1394 - 1:35am
مدیر کل
مدیر کل

میلاد عزیز خدایی خودت فهمیدی چی گفتی؟! نه به اون تستهای قبلی و نه به این مدل که یهو همه چیز مشکلدار شد! بقول معروف خواستی چیزی رو خراب کنی بهترین راه اینه که از در دوستی و تعریف اولیه وارد بشی! من از چند روز پیش که شما یهو وارد این بحث شدی متوجه شدم هدف خاصی داری. وگرنه این همه طول میکشه بچه ها دستگاه رو بسازن و به نتیجه ای برسن نه اینقدر سریع و صرفا با ادعای ساخت قبل از عید!!!
بهرحال شما میتونی روی صحت ادعای خودت بایستی من هم مشکلی با این قضیه ندارم. فقط میتونم این رو عرض کنم هیچ طراحی با مطالعه مشکلات ادعایی شما نمیتونه کوچکترین تغییری توی طرح ایجاد کنه! امیدوارم این صحبت من برای شما قابل فهم باشه. ایرادات اینجوری که یهو زمین و زمان به هم برخورد میکنن راهی نداره. جز اینکه شما این مدار رو به موزه بسپارین و سراغ چیز دیگری برین!
در ضمن در هر فلزیابی این پر واضحه که شما دستگاه رو باید جایی بالانس کنین که فلز نباشه. در همون دفترچه لورنز هم اگر دقت کنین روی این موضوع تاکید شده و امری بدیهی هست! فقط یک آماتور در فلزیابی ممکنه چنین اشتباهی مرتکب بشه. در واقع دستگاه خوبه بشرطی که اپراتورش لااقل از این اشتباهات نکنه! وگرنه لورنز هم با اپراتوری ضعیف کاری از پیش نمیبره. تنها تفاوت اونجاست که چون اون لورنزه و اسم و رسمی داره اگر مشکلی پیش بیاد میگن اپراتور وارد نبوده ولی برای دستگاه دستساز هر مشکلی پیش بیاد میگن دستگاه بدرد نمیخورده!!! ده ها مورد از داستانهای نظیر این رو توی این چند سال داشتیم. وگرنه عملکرد خوب این مدار نسبت به مدارات مطرحی که خودم قبلا ساختم واضحه و نیازی به نتیجه تست خوب و بد کسی هم نداره!
در خصوص اینکه توی خونه خوبه و بیرون خوب نیست دیگه این حرف حتی مسخره تر هم بود! چون همه میدونن هر فلزیابی بدون استثنا در محیط بیرون و طبیعت دقیق تر عمل میکنه. ولی در منزل بدلیل وجود فلزات مزاحم زیاد و همینطور وسایل برقی متعدد و سیستم امواج مزاحم برق و رادیویی و غیره بمراتب دقت عمل فلزیاب افت میکنه. لورنز و مینلب رو هم در خانه تست کنین همینطوره. حالا شما فلزیاب رو کجا بردین که اینطور جن زده شده فقط خودتون میدونین و خدای خودتون!
تغییر اعداد و میتر منفی با خاموش روشن شدن هم حرف بیهوده ای بود! چنین مشکلی در دستگاهی که سالم باشه وجود نداره و اصلا معنی هم نداره.
در هر صورت ممنون میشم به نتیجه تست ادعایی خودتون پایبند باشین و این مدار رو برای همیشه کنار بذارین و دیگه هم در این تاپیک مطلبی نگین! بنده هم عرض کردم هیچ کاری در خصوص چیزهایی که شما فرمودین نمیتونم انجام بدم. چون اصولا حتی یک مورد از این چیزهایی که فرمودین نه در منزل نه روی خاک برای من پیش نیومده! ;) :D

پنج شنبه 3 تیر1394 - 1:36am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1061 , 1062 , 1063 , 1064 , 1065 , 1066 , 1067 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 و 72 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure